نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشتند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها
سرخط خبرها

زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوآنزا چه وقت است؟

  • کد خبر: ۲۵۱۹۱۰
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۱
زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوآنزا چه وقت است؟
یک متخصص بیماری‌های عفونی درباره افزایش موارد ابتلا به آنفلوآنزا با فصل سرما و همچنین زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوآنزا توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مینو محرز، با بیان اینکه برخی بیماری‌های عفونی قابلیت پیشگیری دارند، اظهار کرد: تزریق واکسن می‌تواند از برخی بیماری‌های عفونی جلوگیری کند؛ هنگامی که واکسن برای یک بیماری در دسترس است به طور حتم باید نسبت به تزریق آن بویژه برای گروه‌های پرخطر اقدام کرد.

وی با بیان اینکه در آستانه فصل سرد سال قرار داریم، گفت: به واسطه بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها، میزان تجمع‌ها بیشتر می‌شود و احتمال انتقال بیماری در فصل سرد سال نیز افزایش می‌یابد. این بازه زمانی، بهترین زمان برای تزریق واکسن است.

این متخصص بیماری‌های عفونی درباره گروه‌های پرخطر برای تزریق واکسن توضیح داد: تمام افراد می‌توانند نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند. اما برخی گروه‌های پرخطر مانند بیماران قلبی‌عروقی، افراد دارای بیماری زمینه‌ای، بیماران کلیوی، افراد مبتلا به دیابت، بیماران شیمی‌درمانی، افراد با سن بالا و زنان باردار می‌بایست نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند. 

محرز درباره افراد حساس به واکسن آنفلوانزا نیز گفت: واکسن آنفلوآنزا به طور معمول از تخم‌مرغ درست می‌شود، بنابراین افرادی که نسبت به تخم‌مرغ حساسیت دارند نسبت به واکسن آنفلوآنزا نیز حساسیت خواهند داشت. واکسن آنفلوآنزا را می‌توان پس از شش ماهگی تزریق کرد. 

این متخصص بیماری‌های عفونی درباره میزان مراجعه افراد مبتلا به آنفلوآنزا به پزشک نیز گفت: افراد محدودی به دلیل ابتلا به آنفلوآنزا به پزشک مراجعه می‌کنند و برخی نیز مبتلا به کووید هستند. به دلیل سفر‌ها و تجمعات اخیر، برخی افراد به آنفلوآنزا مبتلا شده‌اند؛ این احتمال وجود دارد که یک فرد به کشوری سفر کرده باشد که در آن کشور زمستان باشد. احتمال اپیدمی آنفلوانزا با سرد شدن هوا وجود دارد؛ بازهم تاکید می‌کنم که اواخر شهریور ماه بهترین زمان برای تزریق واکسن است که فرد تا پایان زمستان و اوایل فصل بهار در برابر آنفلوانزا مصون باشد. 

محرز در بخش دیگری از صحبت‌هایش به اظهاراتی علیه واکسن، اشاره کرد و با بیان اینکه جمعیت «ضد واکسن» در حال افزایش است، گفت: این درحالیست که براساس علم پزشکی و قوانین موجود، تزریق واکسن توصیه می‌شود. هنگامی که با تزریق واکسن می‌توان از ابتلا به بیماری پیشگیری کرد تزریق واکسن یک امر ضروری می‌شود؛ بنابراین هنگامی که تزریق واکسن می‌تواند از ابتلا به یک بیماری مرگبار جلوگیری کند، چرا باید از تزریق آن امتناع کرد؟؛ در پاسخ به این پرسش باید گفت متاسفانه تعداد افراد ضدواکسن در حال افزایش است و این ایده می‌تواند به فرد، خانواده وی و جامعه آسیب وارد کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->