نتیجه و ویدیو خلاصه بازی منچستریونایتد و تاتنهام در لیگ جزیره| مصیبت تن‌هاخ نتیجه فوتسال اوکراین و ونزوئلا در جام جهانی(۸ مهر ۱۴۰۳) نحوه خرید بلیت بازی تراکتور و موهان باگان + لینک و جزئیات سامان قدوس هم‌بازی قائدی و مغانلو شد + عکس ترکیب احتمالی استقلال برابر السد در لیگ نخبگان آسیا | نسخه نکو برای فرار از بحران نتیجه و ویدئو خلاصه بازی برزیل و مراکش در جام جهانی فوتسال (۸ مهر ۱۴۰۳) | صعود سلسائو به نیمه نهایی دومین استعفای بین المللی نکونام ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر پاختاکور در لیگ نخبگان آسیا | بازگشت اورونوف به ترکیب؟ استقبال قطری‌ها از شکست استقلال! میزبانان جام باشگاه‌های جهان مشخص شدند پخش زنده بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید (۸ مهر ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی منچستریونایتد و تاتنهام (۸ مهر ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین ویدئو | تصاویر اختصاصی شهرآرانیوز از سالن محل برگزاری دیدار برزیل و مراکش (۸ مهر ۱۴۰۳) جلسه هماهنگی دیدار ایران و قطر در اداره‌کل ورزش و جوانان هشدار جدی نکونام به مدافعان استقلال
سرخط خبرها
علم و ورزش

تأثیر مهم ورزش بر زندگی بیماران سنگ‌کلیه

  • کد خبر: ۲۵۴۰۶
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۰
تأثیر مهم ورزش بر زندگی بیماران سنگ‌کلیه
بیماری سنگ‌کلیه به‌دلیل افزایش غلظت خون و افزایش مواد معدنی درون خون اتفاق می‌افتد و تحقیقات نشان داده است فعالیت بدنی هرچند سبک بر کاهش میزان ریسک ابتلا به این بیماری اثر دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، حتی زنانی که به باغبانی یا روزانه یک ساعت پیاده‌روی عادی مشغول بوده‌اند، ۳۱درصد خطر ابتلا به بیماری در آن‌ها کاهش یافته است. درنتیجه انجام‌دادن فعالیت بدنی برای بیماران مبتلا به سنگ‌کلیه، یکی از عوامل مهم پیشگیری و درمان غیرتهاجمی است. بر اساس تحقیقات انجام‌شده، بهترین نوع ورزش برای بیماری سنگ کلیه، ورزش‌های هوازی است. زمانی که فرد در حین فعالیت عرق می‌کند، ضربان قلب افزایش می‌یابد، سرعت تنفس فرد بیشتر می‌شود و می‌توان گفت یک تمرین هوازی انجام داده است. تمریناتی همچون پیاده‌روی، دویدن، دوچرخه‌سواری، شنا و ایروبیک از نمونه تمرینات مناسب برای بیماران کلیوی است. طناب‌زدن به‌دلیل پرش‌های متوالی به‌عنوان بهترین ورزش برای دفع سنگ‌کلیه معرفی شده و گمان بر این است که می‌تواند باعث دفع سنگ‌کلیه شود.


ورزش چگونه عمل می‌کند؟
زمانی که فرد مشغول به تمرین هوازی است، بدن به اکسیژن بیشتری نیاز دارد تا به فعالیت خود ادامه دهد. اکسیژن موردنیاز بدن از طریق خون در حال گردش تهیه می‌شود. قلب مسئول ارسال خون به تمامی نقاط بدن است.
زمانی که فرد شروع به تمرین می‌کند و بدن او با کاهش میزان اکسیژن مواجه می‌شود، قلب برای جبران سریع‌تر، عمل پمپاژ را انجام می‌دهد. پمپاژ سریع‌تر به‌معنای افزایش سرعت گردش خون است. با افزایش سرعت گردش خون، خون با شدت بیشتری از کلیه‌ها عبور می‌کند و تصفیه می‌شود. زمانی که شدت عبور خون از کلیه بالاست، خود به دفع مایعات و مواد زائد کمک می‌کند. بدن فرد در حین انجام تمرین هوازی، دهیدراته شده و به عبارت دیگر کم‌آب می‌شود. فرد با احساس تشنگی آب بیشتری می نوشد که به دفع سنگ کمک می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->