جزییات آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان ابوطالب مشهد نظر وزیر کار دولت چهاردهم درباره قانون حمایت از معلولان چیست؟ زلزله ۴.۵ ریشتر در بنت سیستان و بلوچستان خادمان بارگاه منور رضوی به دیدار زائران حادثه‌دیده پاکستانی می‌روند سگ‌های موادیاب در کمین قاچاقچیان در مرزهای ایران و عراق واژگونی خودرو در زیر گذر حرم رضوی با یک مصدوم(۳۱ مرداد ۱۴۰۳) میانگین معدل دنش آموزان دبیرستانی‌ زیر یازده است| رشته انسانی زیر ۱۰ آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان امام خمینی مشهد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) «دکتر فرخ مسجدی» نماینده ویژه معاون رئیس‌جمهور در حفظ جنگل‌های زاگرس شد در سفر اربعین، از کودکان خود مراقبت کنید ویدئو | لحظه واژگونی مرگبار اتوبوس زائران پاکستانی در ابرکوه یزد (۳۱ مرداد ۱۴۰۳) تفاوت آبله میمونی و آبله مرغان را می‌دانید؟ برای سوراخ کردن گوش کودکان این نکات را بدانید بیش از ۱۸۸ هزار زائر خارجی از مرزهای ایران وارد عراق شدند آبله میمونی در استان خوزستان شناسایی نشده است پدرانی که سلامت کودکان را به خطر می‌اندازند سلامت زائران اربعین تا ۲ هفته پس از بازگشت از سفر پیگیری می‌شود ۱۶۰ مرکز همسرگزینی در ۲۷ استان کشور مجوز فعالیت گرفتند نقش خانواده در پرستاری از بیماران مزمن در خانه خشکیدگی دائمی یا فصلی ۷۰ درصد تالاب‌های کشور تقویت هوش مالی فرزندان با تربیت اقتصادی در خانواده
سرخط خبرها

دلیل کم‌شدن مراجعات کرونایی به بیمارستان‌ها چیست؟

  • کد خبر: ۲۵۵۴۳
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۶
دلیل کم‌شدن مراجعات کرونایی به بیمارستان‌ها چیست؟
معاون کل وزارت بهداشت ضمن اشاره به علل کاهش مراجعات کرونایی به بیمارستان‌ها و روند نزولی مرگ‌ومیر ناشی از بیماری کووید-۱۹ در کشور، در عین حال گفت: در کشور هنوز به مرحله مهار کرونا نرسیده‌ایم، بلکه همچنان در مرحله مدیریت بیماری هستیم و بر همین اساس همچنان به مردم توصیه می‌کنیم که نکات مربوط به فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز‌، دکتر ایرج حریرچی، با اشاره به کاهش مراجعات کرونایی و در عین حال روند نزولی مرگ‌ومیر ناشی از بیماری کووید-۱۹ در کشور، گفت: باید توجه کرد که علت اصلی این موضوع این است که ما امکاناتمان را ارتقا دادیم تا بیماری را در مراحل اولیه تشخیص دهیم. بنابراین اکنون بیماری کووید-۱۹ را در مراحل اولیه بیماری تشخیص می‌دهیم. در عین حال مراقبت‌های لازم را از بیمار انجام می‌دهیم تا حال او بدتر نشود.

وی افزود: در عین حال خوشبختانه آگاهی مردم در زمینه ویروس کرونای جدید افزایش یافته و در نتیجه با رعایت مسائل بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، میزان ابتلای جدید به بیماری کاهش یافته است. بر این اساس با کاهش تعداد ابتلا، نیاز به بستری هم کاهش پیدا کرده است. در عین حال اکنون موارد جدید ابتلا را در مراحل اولیه تشخیص می‌دهیم و مراقبت‌های لازم را از آن‌ها به عمل می‌آوریم تا بیمارستانی نشوند و در عین حال نیازی به بستری در آی‌سی‌یو هم نداشته باشند.

حریرچی تأکید کرد: بنابراین در این مرحله اقدام اصلی‌ای که باید انجام شود، مراقبت است. اگر فردی متوجه بیماری و شناسایی آن نشود، در مرحله پیشرفته مراجعه می‌کند و در آن زمان نیازمند اقدامات درمانی ویژه است.

معاون کل وزارت بهداشت تأکید کرد: از طرفی هم در حال حاضر مهارت پزشکانمان نیز در حوزه اداره بیمارستان‌ها و بیماران افزایش یافته است.

حریرچی در ادامه گفت: با وجود تمام این اقدامات، هنوز در کشور به مرحله مهار کرونا نرسیده‌ایم، بلکه همچنان در مرحله مدیریت بیماری هستیم و بر همین اساس همچنان به مردم توصیه می‌کنیم که فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->