آمادگی ایران برای مذاکرات بدون تاخیر درمورد برنامه‌ هسته‌ای| عراقچی: تعاملات سطح بالایی بین ایران و چین در جریان است آیا آلمان و ژاپن دارای کرسی دائم در شورای امنیت خواهند شد؟ تخت روانچی خبر داد: ایران و هند مصمم به ارتقای روابط هستند ایران خشونت علیه مردم آمریکا را محکوم کرد پژمانفر: شهید سلیمانی برای حفظ کیان اسلام جان خود را فدا کرد حملات رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی غزه واکنش انگلیس را برانگیخت بهروزآذر: درصدد رفع موانع فعالیت‌های هنری بانوان هستیم شمار شهدای غزه به ۴۵ هزار و ۶۵۸ نفر افزایش یافت (۱۴ دی ۱۴۰۳) سید عمارحکیم اولتیماتوم داد: با کسانی که امنیت و حاکمیت عراق را هدف قرار می‌دهند، مسامحه نخواهیم کرد بیانیه حزب‌الله عراق به مناسبت سالگرد شهادت سردار سلیمانی و المهندس وزارت خارجه: افغانستان باید موانع ایجادشده در مسیر رودخانه‌ها را بردارد شهید سلیمانی، الگوی عینی رفتار مبتکرانه و خردمندانه | مقاومت در دل ملت‌هاست نه دولت‌ها تصویری جدید از دیدار خانواده سردار سلیمانی با رهبر انقلاب در سال ۹۳ دریادار سیاری: تیپ‌های نیروی زمینی ارتش در مرز‌های شرق و غرب مستقر هستند سه نظامی صهیونیست در شمال غزه زخمی شدند (۱۴ دی ۱۴۰۳) ماموران کره جنوبی در بازداشت رئیس جمهور عزل شده ناکام ماندند جزئیاتی از بازرسی یک هواپیمای ایرانی در فرودگاه بیروت (۱۴ دی ۱۴۰۳) حمله موشکی از یمن به فلسطین اشغالی (۱۴ دی ۱۴۰۳) وزیران خارجه فرانسه و آلمان برای دیدار با الجولانی وارد سوریه شدند رژیم صهیونیستی مناطقی از جنوب لبنان را بمباران کرد (۱۳ دی ۱۴۰۳) شایعه قطع یارانه نقدی تکذیب شد بازگشت بیش از ۳۰ هزار تبعه افغانستانی از مرز دوغارون هشدار مصرف گاز در اروپا | ذخایر رو به کاهش است الحوثی: شهید سلیمانی در یاری فلسطینیان نقش ویژ‌ه‌ای ایفا کرد قالیباف: باید نسبت به فشارهای اقتصادی چاره‌اندیشی کنیم پزشکیان: در جایگاهی نیستم که از سردار سلیمانی سخن بگویم سفارت ایران درباره ملاقات سفیر کشورمان با دبیرکل وزارت خارجه ایتالیا توضیح داد مراسم پنجمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در مصلی تهران برگزار شد (۱۳ دی ۱۴۰۳) + عکس و ویدئو
سرخط خبرها

کارگزاران نظام در شرایط عادی باید نخبگان و سرمایه‌ها را تکریم کنند

  • کد خبر: ۲۶۹۱۴
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۸
کارگزاران نظام در شرایط عادی باید نخبگان و سرمایه‌ها را تکریم کنند
زهرا شجاعی گفت: کارگزاران نظام در شرایط عادی باید نخبگان و سرمایه‌ها را تکریم کنند تا در شرایط سخت بتوانند از فکر و سخن و نفوذشان برای برقراری رابطه لازم با مردم بهره ببرند چون از این طریق، حل بحران به راحتی محقق می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز،تاکید ‌چندباره سید محمد خاتمی بر «آشتی ملی» دوباره بحث «کنار گذاشتن اختلاف‌ها» را در فضای سیاسی داغ کرده است. به هر حال شیوع ویروس کرونا مزید بر علت شده تا بخش‌های مختلف جامعه درگیر چالش‌هایی متعددی شوند و به همین خاطر، گذر از این شرایط بیش از پیش مهم قلمداد می‌شود .

 

زهرا شجاعی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در این باره اظهار کرد: آقای سید محمد خاتمی در قامت یک مصلح اجتماعی با کوله‌باری سنگین از تجربه سیاسی و در حالی که ذره‌ای چشمداشت به قدرت ندارد وارد فضای اجتماعی شده است. در واقع ایشان با هدف حفظ نظام و انقلاب و در راستای محقق شدن اهداف ملی و خیر عمومی، یک بار دیگر بحث آشتی ملی را در میان آورد.

 

رئیس مرکز امور مشارکت زنان دولت اصلاحات در ادامه گفت:‌ دولت‌ها معمولاً در شرایط بحرانی دستپاچه می‌شوند و به همین دلیل ممکن است اقدام‌های نابخردانه‌ و نسنجیده‌ای داشته باشند. این را هم باید در نظر داشت که کلاً 2 نوع بحران داریم: بحران‌های طبیعی که بشر نقشی در آنها ندارد. و بحران‌های اجتماعی و سیاسی که به دلیل رفتارهای بشر حادث می‌شوند. همچنین باید اشاره کرد، بحران‌ها هم فرصت هستند و هم خطر؛‌ در واقع بحران‌ها به صورت کاملاً ناشناخته وارد می‌شوند و معلوم نمی‌شود از کجا آمده‌اند. اما وقتی خارج می‌شوند‌ کاملاً شناخته‌شده هستند.

 

او‌ در پاسخ به سوال «بحران را چطور باید مدیریت کرد» گفت: لازم است کارگزاران نظام اقدام‌های لازم را انجام دهند تا از عهده مشکلات برآیند. همچنین‌ می‌توان به این مساله توجه نشان داد که جامعه سرمایه‌هایی دارد که می‌توانند در قالب «واسطه‌‌العَقد» بین مردم و حاکمیت رابطه و تعامل لازم را برقرار کنند.

 

این فعال سیاسی توضیح داد: کارگزاران نظام باید در شرایط عادی نخبگان و سرمایه‌ها را تکریم کنند تا بتوانند در شرایط سخت از فکر و سخن و نفوذشان برای برقراری رابطه لازم با مردم بهره ببرند چون از این طریق حل بحران به راحتی محقق می‌شود. بنابراین، هم آگاهی‌بخشی و تببین شرایط بحران لازم است هم حفظ آرامش و امید، علاوه بر این 2 مورد، ‌تلاش برای گذر قطعی از مشکلات را باید مد نظر قرار داد

 

شجاعی همچنین با اشاره به طرح آشتی ملی گفت: متاسفانه در کشور دچار اختلافات، تنگ‌نظری‌ها و رفتارهای ناشی از عدم توسعه‌یافتگی هستیم. همچنین تعدد احزاب و گروه‌های سیاسی که خودمحور هستند و به قدرت چشم دارند فضای سیاسی را کدر کرده است. در واقع برای اینکه بتوانیم فضا را ترمیم کنیم باید به مشترکات توجه کنیم تا شرایط برای آشتی ملی فراهم شود. به هر حال آشتی ملی می‌تواند تا حد زیادی به آرامش کشور کمک کند و همه را به سمت فعالیت توأم با تاثیرگذاری سوق دهد. آشتی ملی همچنین می‌‌تواند از پراکنده‌کاری و تلاش برای حذف یکدیگر جلوگیری کند.

 

او تاکید کرد: ایران بعد از شیوع ویروس کرونا وضعیت بسیار دشواری را تجربه می‌کند. البته آثار فکری، اندیشه‌ای و اجتماعی کرونا باعث شده است انسان‌ها بیش از پیش به عملکرد خودشان توجه و در مورد بدرفتاری‌هایی که داشته‌اند تجدید نظر کنند. به طوری که همه آمادگی دور شدن از خودخواهی را دارند. به همین دلیل می‌توان امید داشت تمامیت‌خواهی و زیاده‌طلبی‌ها کمرنگ شود و در نتیجه، فضای آرام و منطقی‌تری در جامعه شکل گیرد 

 

زهرا شجاعی در پایان گفت: نکته نگران‌کننده این است که متاسفانه گروهی در درون نظامِ تصمیم‌گیری، با آگاهی از تبعات زیاده‌طلبی و یک‌جانبه‌نگری، همچنان اصرار دارند مسیری غلط را طی کنند تا از اختلافات نانی به دست‌‌ آورند. فقط می‌توان ابراز امیدواری کرد‌‌ که آنها پشیمان شده و به راه راست هدایت شوند.

منبع:اعتمادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->