صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۸ دی ۱۴۰۳ آغاز اکران آثار منتخب هجدهمین جشنواره سینما حقیقت در سینما ویلاژتوریست مشهد + جدول اکران پوستر جشنواره چهل و سوم فیلم فجر اصلاح می‌شود آغاز فصل دوم برنامه برمودا + زمان پخش یک خبرنگار تئاتر درگذشت + علت اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان
سرخط خبرها

پیام وزیر میراث فرهنگی به مناسبت بزرگداشت روز خیام

  • کد خبر: ۲۷۱۲۶
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۲
پیام وزیر میراث فرهنگی به مناسبت بزرگداشت روز خیام
علی اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به مناسبت 28 اردی بهشت، روز بزرگداشت خیام نیشابوری، پیامی را صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، متن پیام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بدین شرح است:

« ایران اسلامی از گذشته، مطلع ستارگان درخشان و خورشیدهای فروزانی بوده است که پرتو معرفت, ادب, خرد و حکمت را کریمانه بر اقصی نقاط گیتی افشانده اند .
یکی از چهره های پرتلالو آسمان فرهنگ و ادب ایران زمین، حکیم عمر خیام نیشابوری است که شخصیت بزرگش پیوندگاه دو بحر ‌ژرف و دو رود خروشان علم و خرد، ادب و معرفت ایرانی و اسلامی است.
خیام شخصیتی ادیب و دانشمند است که علم و ادب را با یکدیگر همراه کرده و با وجود اشعار اندک، یکی از مشهورترین شاعران ایران در جهان است. تعداد ترجمه های کتاب خیام بیشترین ترجمه هاست و این یکی از شگفتی های اقبال جهانی به اشعار خیام است.

امروزه معرفت و شناخت جامع شخصیتی چون حکیم عمر خیام نیشابوری می‌تواند الگویی شایسته، پیش روی تمام پژوهندگان علم و دانش، و به‌ویژه نسل جوان باشد تا با تکیه بر پیشینه غنی و پرافتخار خویش، آوازه بزرگی و عظمت این مرز و بوم مقدس را به گوش جهانیان برسانند و این افتخاری است که در طول تاریخ نصیب کمتر ملتی شده است. بی تردید شناخت مفاخر فرهنگی ایران اسلامی یکی از راههای مهم و اساسی تقویت هویت ملی و غرور ملی ما است.

در پایان بر خود لازم می‌دانم ۲۸ اردیبهشت ماه، روز ملی بزرگداشت حکیم عمر خیام نیشابوری را به تمام ایرانیان در سراسر جهان تبریک بگویم و از همه کسانی که در راستای تکریم نام و یاد آن حکیم بی بدیل تلاش می‌نمایند، قدردانی و سپاسگزاری نمایم».
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->