آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟ طرح استفاده از هوش مصنوعی در درمان برای اولین بار در کشور در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود آیفون ۱۷ به قابلیت فیلم‌برداری 8K مجهز می‌شود مقایسه ضخامت گلکسی S۲۵ اج و S۲۵ اولترا + ویدئو ایرانسل در برخی شهر‌های مازندران قطع شد + علت (۶ فروردین ۱۴۰۴) شمار مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری به مقصد مشهد از نیم‌میلیون‌نفر فراتر رفت | زائران بلیت رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند ویدئو | حرکات شگفت‌آور ربات انسان‌نمای Unitree ویدئو | حالا راه‌رفتن ربات انسان‌نمای Figure بیشتر شبیه انسان است شهرداری مشهد برای تسهیل اسکان زائرین، ۴۲ مرکز اضطراری راه‌اندازی کرده است نقش سرمایه‌گذاری در دانش‌بنیان‌ها در افزایش تولید و رشد اقتصادی سامسونگ، مدیرعامل خود را از دست داد + علت اولین کسوف ۲۰۲۵ | خورشیدگرفتگی در ایران قابل مشاهده است؟ ارتقای شبکه مخابرات خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴
سرخط خبرها

پلتفرم جدید اپل و گوگل برای مقابله با کرونا

  • کد خبر: ۲۷۹۹۱
  • ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۰
پلتفرم جدید اپل و گوگل برای مقابله با کرونا
اپل و گوگل از برنامه ای بلندپروازانه و نسبتا بحث برانگیز برای مقابله با شیوع کرونا خبر داده اند که افراد را رهگیری می کند و در صورت ارتباط با بیماران کووید۱۹ به آن ها هشدار می دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، ردیابی تماس در مقابله با بیماری های عفونی روش جدیدی نیست و سابقه استفاده از آن به دهه ها قبل باز می‌گردد.

در این روش، فرد بیمار به عنوان کیس شاخص تعیین، و افرادی که با او در ارتباط بوده اند شناسایی می شوند. هدف از این کار ایجاد اختلال در روند سرایت بیماری، کاهش شیوع آن و همچنین درک نحوه سرایت بیماری و نگاشت نقشه شیوع آن در هر منطقه است. مشکل اینجاست که در این روش بیمار تنها قادر به معرفی آشنایان است اما با استفاده از فناوری های نوین، می توان تماس غریبه ها با بیمار را هم تشخیص داد و به آن ها در مورد احتمال بیمار شدن هشدار داد.

یکی از این فناوری های ردیابی، تماس از طریق بلوتوث کم مصرف یا LE است که گوگل و اپل در حال توسعه آن هستند. هدف گوگل و اپل از همکاری با یکدیگر به حداکثر رساندن دقت سیستم ردیابی در هفته های آینده است زیرا هشدار دادن با این شیوه در فاصله سی متری بیمار، به جز ایجاد رعب و وحشت میان تعداد بسیار زیادی از کاربران کاربردی نخواهد داشت.

از سوی دیگر، هشدار دادن زمانی که تنها چند اینچ هم با بیماران فاصله دارید کاربردی نخواهد بود. دقت سیستم باید تا اندازه ای باشد که بتواند به محض قرار گرفتن در فاصله حدود دومتری فرد مشکوک به بیماری، به کاربر هشدار دهد.

البته نقض حریم خصوصی کاربران در این مدل پروژه ها باعث ایجاد مخالفت هایی در بین مردم هم شده است چون برای اجرای موفق پروژه، موقعیت کاربران بدون اطلاع آن ها توسط گوگل و اپل رصد می شود و اطلاعات رفت و آمد آن ها جمع آوری می گردد.

مسلما شرایط بحرانی شیوع کرونا تا اندازه ای این مدل اعتراضات را کم رنگ خواهد کرد، اما در مجموع، امکان دسترسی به موقعیت مکانی کاربران و جمع آوری داده های مربوط به رفت و آمدهای آن ها در بلندمدت می تواند باعث اعتراضات جنجالی به این مدل طرح ها شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->