پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنح‌شنبه ٢٢ شهریور ١۴٠٣) | آغاز کاهش دمای روزانه از فردا ترافیک پرحجم در پل غدیر، میدان شهید فهمیده و تمامی مبادی منتهی به حرم مطهر رضوی (۲۲ شهریور ۱۴۰۳) شرایط بهره‌مندی بیمه‌شدگان از خدمات و تسهیلات صندوق حمایت از بیماران صعب‌العلاج اعلام شد + جزئیات دستگیری سارقِ ۳۸ کامپیوتر خودرو در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۲) آیا بیمه عمر و پرداخت غرامت بازنشستگان تامین اجتماعی قطع شده است؟ ویدئو | فروریختن پل درسدن در آلمان بازنشستگان تامین‌اجتماعی همچنان در انتظار تصمیم دولت برای تعیین تکلیف متناسب‌سازی حقوق رایگان‌شدن مترو و اتوبوس برای دانش‌آموزان تهرانی در هفته اول مهرماه ۱۴۰۳ ۲ هزار میلیارد تومان مستمری مددجویان تحت پوشش بهزیستی واریز شد جدول تاریخ واریز حقوق شهریور ۱۴۰۳ مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین‌اجتماعی اعلام شد زنان بی اختیاری ادرار را جدی بگیرند دستور ویژه پلیس اهواز برای دستگیری قاتل یک زن (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) علت حمله قلبی و راههای پیشگیری حمله به مفتی اعظم تاجیکستان با چاقو (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) آتش‌سوزی منزل مسکونی در بلوار هنرور مشهد (۲۱شهریور ۱۴۰۳) پرونده مرگ مشکوک خانم بلاگر معروف مختومه شد ۲۰ میلیون ملک قولنامه‌ای باید سنددار شود علت تاخیر قطار مسافربری مشهد- سرخس چه بود؟ (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) آتش‌سوزی انبار علوفه در بلوار شاهنامه مشهد(۲۱ شهریور ۱۴۰۳) واژگونی دو خودرو در مشهد سه مصدوم برجای گذاشت (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) کدام نوع گل گاوزبان را بهتر است مصرف کنیم؟ چه زمانی برای تزریق واکسن آنفلوانزا اقدام کنیم؟
سرخط خبرها
یک متخصص ژنتیک مولکولی گفت:

کووید ۱۹ مثل آنفلوآنزا ریشه کن نخواهد شد/ به زمان قبل از کرونا بر نمی‌گردیم

  • کد خبر: ۲۸۱۷۶
  • ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۹
کووید ۱۹ مثل آنفلوآنزا ریشه کن نخواهد شد/ به زمان قبل از کرونا بر نمی‌گردیم
عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری گفت: زمان ماندگاری ویروس کووید ۱۹ در جهان مشخص نیست و به همین دلیل مردم باید خود را با این ویروس وفق دهند، زیرا به زمان قبل از کرونا بر نمی‌گردیم و باید نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز، مسعود هوشمند درباره تغییر ژنوم ویروس کووید ۱۹ در بروز بیماری با علائم مختلف در افراد افزود: همه افراد ژنوم خاصی دارند و به همین دلیل گاهی بیماری در یک فرد زودتر از فرد دیگر خود را نشان می‌دهد. گاهی ممکن است اثر دارو روی بدن افراد با یکدیگر بسیار فرق داشته باشد که به اصطلاح به آن پزشکی شخصی می‌گوییم.

وی با اشاره به سوال‌هایی که در این زمینه در سامانه ۴۰۳۰ توسط مردم مطرح می‌شود، ادامه داد: در حال حاضر مقاله‌هایی در مورد ژنوم انسان منتشر شده که نشان می‌دهد ژنوم هر فرد به چه اندازه می‌تواند در مقابل کرونا یا سایر ویروس‌ها مقاوم باشد.

کووید ۱۹ مثل آنفلوآنزا ریشه کن نخواهد شد
این متخصص ژنتیک مولکولی گفت: کووید ۱۹ هم مانند آنفلوآنزا در دنیا ریشه کن نخواهد شد. واکسن این ویروس هم مانند آنفلوآنزا هر ساله جدید خواهد شد. به همین دلیل مردم فقط باید دقت داشته باشند که بهداشت را رعایت کنند و تا جایی که ممکن است از کار‌های غیرضروری که سلامت آن‌ها را به خطر می‌اندازد، دوری کنند. همچنین مردم باید مراقب افرادی که به هر دلیلی سطح ایمنی پایینی دارند، باشند.

کاهش خطر کرونا در انتقال بین افراد
هوشمند اظهار کرد: وقتی ویروس کرونا از بدن فردی به دیگری منتقل می‌شود، میزان خطرناک بودن آن کمتر می‌شود، اما باید بدانیم که هنوز آشنایی زیادی با این ویروس نداریم و به همین دلیل به فرضیه‌ها اکتفا می‌کنیم.

عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری افزود: در DNA ما هزاران جهش اتفاق می‌افتد، اما به دلیل اینکه سیستم تعمیر و مرمت داریم می‌توانیم آن جهش را از بین ببریم. شاید در این ویروس امکان اینکه بتوانیم این جهش‌ها را از بین ببریم وجود نداشته باشد، زیرا ویروس دست‌خوش برخی تغییرات می‌شود.

این متخصص ژنتیک مولکولی گفت: امیدواریم این تغییرات اذیت کننده نباشد. دیده شده این ویروس معمولا به سمت کمتر خطر شدن پیش خواهد رفت، اما هنوز در مورد آن نمی‌توانیم به صورت کاملا قطعی اظهار نظر کنیم.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->