قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۹ آبان ۱۴۰۳) | سیر و پیاز چند؟ یک نماینده مجلس: دولت درصورت تصمیم گیری برای افزایش قیمت خودرو، از آذرماه حقوق‌ها را به دلار پرداخت کند سلطان مصرف‌ برق در تهران شناسایی شد | مصرف یک نفر به اندازه یک شهرک ۱۴۰۰ نفره! پیش بینی قیمت دلار (سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳)| ثبات ادامه دارد؟ پیش بینی قیمت سکه و طلا (سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳) | روزهای سبز ادامه دارد؟ قیمت ربع سکه ضرب ۱۴۰۳ در حراج مرکز مبادله چقدر تعیین شد؟ اتاق اصناف ایران: فروشندگان آنلاین طلا باید جواز کسب صنفی هم بگیرند نرخ جدید معاینه فنی خودرو‌ها اعلام شد (۲۸ آبان ۱۴۰۳) افزایش قیمت ۳۰ هزار تومانی تخم‌مرغ تکذیب شد سهم ۹۵ درصدی بخش خصوصی از صنایع خراسان رضوی | حمایت از کسب و کار واحد‌های تولیدی جزئیات انتقال الکترونیک اوراق بهادار متوفیان به وراث اعلام شد نرخ ارز توافقی چقدر است؟ | فرزین: شوک‌درمانی بازار را کنترل‌ نمی‌کند اتمام‌حجت تأمین اجتماعی با کارفرمایان: اتباع غیرمجاز را به کار نگیرید چند نفر در صف وام ازدواج هستند؟ خودروسازها موتور بورس را روشن کردند| گزارش وضعیت بازار سرمایه (۲۸ آبان ۱۴۰۳) افزایش قیمت خودرو‌های «سایپا» شامل چه کسانی نمی‌شود؟ یک نماینده مجلس: مردم ما خودروهایی با تکنولوژی دهه ۴۰ و ۵۰ را به قیمت لندکروز و بوگاتی خریداری می‌کنند افزایش قیمت خودروهای «ایران‌خودرو» شامل حال چه کسانی نمی‌شود؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۲۸ آبان ۱۴۰۳) اولین واکنش بازار آزاد خودرو‌های داخلی به افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان (۲۸ آبان ۱۴۰۳) | صعود ۱ تا ۵۲ میلیون تومانی قیمت‌ها طلا و سکه امروز در مشهد چند؟ (۲۸ آبان ۱۴۰۳) بی‌برقی زشت است! افزایش ۴۰درصدی قیمت بنزین تکذیب شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ آبان ۱۴۰۳) | دلار ۶۸ هزار و ۴۰۰ تومان خودرو‌های ایران خودرو و سایپا چقدر گران شدند؟ (۲۸ آبان ۱۴۰۳) + جدول | تارا اتومات ۹۱۴ و شاهین ۸۷۴ میلیون شد افزایش قیمت محصولات خودروسازان داخلی چه تأثیری بر بازار آزاد دارد؟ | کوتاه‌شدن دست دلالان پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو بعد از بمب خبری امروز | افزایش قیمت خودرو در بازار آزاد (۲۸ آبان ۱۴۰۳) قیمت دلار در مرکز مبادله امروز (دوشنبه، ۲۸ آبان ۱۴۰۳) چند؟
سرخط خبرها

سه مرحله فروش فوق‌العاده خودرو تا پایان سال/ نرخ خودرو‌های بازار متأثر از قیمت‌گذاری دلالان

  • کد خبر: ۲۸۲۳۴
  • ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۶
  • ۴
سه مرحله فروش فوق‌العاده خودرو تا پایان سال/ نرخ خودرو‌های بازار متأثر از قیمت‌گذاری دلالان
مدیر عامل ایران‌خودرو گفت: ۳۰ هزار دستگاه تعهد معوق در گروه ایران خودرو داریم که در تلاشیم تا پایان خرداد و با ترخیص برخی قطعات از گمرکات کشور، این میزان تعهد معوق به صفر برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس تابش رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با اشاره به شیوه جدید فروش ۲۵ هزار خودرو به روش قرعه‌کشی گفت: سازمان حمایت به عنوان عضو ثابت کمیته خودرو در بخش تولید، ساماندهی شیوه‌های فروش و تنظیم بازار نقش‌آفرینی می‌کند. فروش فوق‌العاده خودرو با هدف واگذاری محصولات خودروسازان به مصرف‌کننده واقعی به شیوه فروش مبتنی‌بر قرعه‌کشی کنونی ختم نخواهد شد و تا پایان سال در ۳ مرحله دیگر ادامه خواهد داشت.

 

ممنوعیت فروش وکالتی خودرو‌های صفر کیلومتر

وی با هشدار به محتکران خودرو گزارش مختصری درباره شناسایی چندین انبار دپوی خودرو‌های صفر کیلومتر در کشور ارائه و تصریح کرد: بیشترین فشار در بازار خودرو از جانب سودجویانی است که به دنبال سود حداکثری از این کالای مصرفی هستند. با هماهنگی دستگاه قضائی مقرر شد، خودرو‌های احتکار شده مکشوفه در مرحله اول به قیمت کارخانه به فروش برسند و در صورت تکرار فعل احتکار از سوی سوداگران، خودرو‌ها به سازمان جمع‌آوری اموال تملیکی تحویل و پرونده خاطیان روانه قوه قضائیه شود.

تابش افزود: در تازه‌ترین هماهنگی صورت گرفته با مسئولان سازمان ثبت اسناد انتقال وکالتی خودرو‌های صفر کیلومتر در سراسر کشور ممنوع شد.

 

 تا پایان ماه جاری تعهدات معوق ایران خودرو به صفر  می رسد

فرشاد مقیمی مدیرعامل ایران خودرو در ادامه با اشاره به وضعیت تولید خودرو گفت: با وجود اثر تحریم‌ها، بیماری کرونا و حذف محصولات CKD از خطوط تولید، در اردیبهشت سال جاری رکورد ۲ ساله تولید خودرو را با ۵۱ هزار و ۴۰۰ دستگاه شکستیم. البته همچنان ۳۰ هزار دستگاه تعهد معوق در گروه ایران خودرو داریم که در تلاشیم تا پایان ماه جاری و با ترخیص برخی قطعات از گمرکات کشور، این میزان تعهد معوق به صفر میل کند.

وی افزود: اگر تقاضای خرید خودرو مدیریت شود، قطعاً خودروسازان توان تأمین نیاز بازار کشور را خواهند داشت. با ثبات شاخص‌های کلان اقتصادی، دیگری جهشی در نرخ بازار رخ نخواهد داد و روند کاهشی قیمت بازار ادامه‌دار خواهد بود.

 

۵۹ هزار دستگاه خودروی تولید شده ناقص در خودروسازی‌ها وجود دارد

مهدی صادقی نیارکی معاون امور صنایع وزارت صمت نیز درباره اختلال در ترخیص قطعات خودرو از گمرکات کشور گفت: موضوع تخصیص ارز برای واردات قطعات خودرو، نیازمند همکاری بیشتر بانک مرکزی برای تخصیص و تأمین ارز است. بحث تداوم تولید و عرضه در کنار واقعی‌کردن طرف تقاضا از محوری‌ترین برنامه‌های وزارت صمت در شرایط کنونی است.

نیارکی افزود: در اردیبهشت سال جاری در مجموع حدود ۵۹ هزار دستگاه خودروی تولید شده ناقص در خودروسازی‌ها وجود دارد که این عدد نسبت به ۱۷۳ هزار دستگاه در اردیبهشت سال گذشته، حاکی از کاهش ۷۱ درصدی خودرو‌های ناقص دارد.

 

نرخ خودرو‌های بازار متأثر از قیمت‌گذاری دلالان

مرتضی شجاعی کارشناس اقتصادی در ادامه درباره اهداف فروش خودرو به شیوه قرعه‌کشی گفت: اگر هدف سیاست‌گذار، از فروش خودرو به شیوه قرعه‌کشی، مدیریت در واگذاری خودرو به متقاضی واقعی است، تا حدودی در این امر موفق خواهیم بود؛ اما اگر بنا بر شکست قیمت در حاشیه بازار خودرو داریم، موفقیت چندانی کسب نخواهد شد. با وجود محدودیت‌های اعمال شده به واسطه شکاف قیمتی بین بازار و کارخانه پیش‌بینی می‌کنم، بیش از ۱میلیون نفر در ثبت‌نام اخیر شرکت کنند که همین موضوع شانس افراد را به طور قابل توجهی کاهش خواهد داد.

شجاعی تصریح کرد: نمی‌توان خودروسازان را با وضعیت کنونی تولید تنها بازیگر طرف عرضه در بازار خودرو دانست. به جهت حذف خودرو‌های ckd و وارداتی از طرف عرضه و افزایش تقاضا ناشی از ایجاد انتظارات تورمی، التهاب در بازار خودرو ایجاد شده است. نمود این ادعا قیمت‌گذاری‌های بی‌قاعده خودرو‌های ckd نظیر پژو ۲۰۰۸ و مزدا ۳ و وارداتی صفر کیلومتر مدل ۲۰۱۸ توسط برخی سرمایه‌گذاران و سودجویان در کف بازار است که موجب تسری تنش قیمتی به سایر محصولات شده است.

این تحلیلگر بازار خودرو در ادامه با تأکید بر ضرورت تنوع بخشیدن به سبد محصولات خودروسازان در شرایط تحریم صنعت افزود: خودروسازان باید با بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی و مصون از تحریم، به سرعت با جایگزینی خودرو‌های جدید متناسب با خودرو‌های خارج شده از خطوط تولید، خلاء بازار را جبران کنند.

منبع: رادیو اقتصاد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
0
1
دلالان در نمایشگاه بازار ازاد ۱۳۱ میگن ۷۴ چرا جلوی این دلالان رانمی گیرید جریمه کنید در مغازه هاشون ببنید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
0
1
چرا اونایی که ماشین سنگین دارن نمیتونن ثبت نام کنند؟؟باید یه فکری بکنند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
0
1
باسلام..تا کی باید خریدار و فروشنده سر در کم باشند اگر با این کار میخواید تقاصا رو فرو گش کنید کاملآ در اشتباه هستید...بیاید برای ی بارم که شده با مردم عزیز و شریف ملت ایران زمین که همیشه واسه این مملکت از جونشون مایع گذاشتند رو راست باشید ...شما نمیگید به فرض مثال پرشیا ۷۰ میلیون قرعه گشی شه نمیتونم چیو چیو چی.........بیاید تو چند مرحله اگه راسشو میگید به صورت نقدی ۷۰ نه اصلآ ۳۰ تومن ۴۰ تومن بگشید روش بدید به مردم اگه به ده هزار یا ۲۰ هزار از مردم نقدی بدید اون موقع هم قیمت بازار مشخص میشه هم اینکه خریدار و فروشنده تکلیفشون مشخص میشه....
بیمار قطع نخاع
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۸
0
0
سلام و احترام چرا من که خودرو سبک ندارم بهم تعلق نگرفت نه ایران خودرو تعلق گرفت نه سایپا گفته بودند خودرو نباید به اسم فردی باشه من هم ندارم آیا بنظر شما مشکل از من است.موفق باشید.بیمار قطع نخاعی از سیستان و بلوچستان،زابل.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->