سرقت خودرو، در پوشش مادر و فرزندی، در مشهد (۳۰شهریور ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی | افزایش دمای هوا در هفته آینده (۳۰ شهریور ۱۴۰۳) رئیس سازمان غذا و دارو: برای ارسال دارو و تجهیزات پزشکی به لبنان آماده‌ایم پرداخت مستمری ۱۳ هزار نفر تحت پوشش سازمان بهزیستی از سرگرفته می‌شود ترافیک سنگین در محور جنوب به شمال چالوس (۳۰ شهریور ۱۴۰۳) طوفان ایتالیا بیش از ۱۰۰۰ نفر را از خانه‌هایشان فراری داد مرگ دردناک راننده خودرو ۴۰۵ در محور اسفراین بر اثر آتش گرفتن خودرو کشف ۴.۵ میلیارد ریال ارز قاچاق در تایباد برخورد مرگبار موتورسیکلت با تیر برق با یک کشته و یک مصدوم در مشهد (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) درباره «پیمان آخال» در دوره قاجار که مناطقی از شمال‌شرق ایران را جدا کرد | «فیروزه» افتاده از انگشتر خراسان راهکارهایی برای مدیریت ترافیک و کاهش تصادفات در شروع سال تحصیلی | باز آمد بوی ماه ترافیک! جزئیات به‌کارگیری سرباز معلمان برای سال تحصیلی جدید تلاش ۱۲ ساعته آتش‌نشانان مشهد برای اطفای حریق انبار چوب رباط طرق + عکس (۲۹ شهریور ۱۴۰۳) بیماری‌هایی که مرد‌ها از آن غافل هستند | مردان، ستون‌های قدرت خرما‌های تریاکی با هشیاری پلیس کرمان به مقصد نرسید جزئیات روند بررسی پرونده سرقت ۵۱ میلیون تومان از بانک سپه مشهد خواص استثنایی یک لیوان شیر چقدر است؟ اسامی عطرهای غیرمجاز اعلام شد آیا ۹ تالاب ایران در تابستان جاری خشک شده‌اند؟ ۱۳ هزار معلول در انتظار وصل و واریز مستمری تأمین مایحتاج دانش‌آموزان بهزیستی با اجرای پویش‌های «مشق مهربانی» و «همه حاضر» در کشور | اجرای این پویش‌ها در خراسان رضوی چگونه است؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۲۹ شهریور ۱۴۰۳) | برقراری جوّ پایدار از یکشنبه زائران عمره مفرده ۱۴۰۳ به این توصیه‌های سازمان حج و زیارت توجه کنند
سرخط خبرها

۱۰ درصد مبتلایان به هپاتیت سی در خراسان رضوی درمان شده‌اند

  • کد خبر: ۲۸۸۳
  • ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۳
۱۰ درصد مبتلایان به هپاتیت سی در خراسان رضوی درمان شده‌اند
تاکنون ۱۰ درصد از مبتلایان به هپاتیت سی در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در استان خراسان رضوی درمان شده‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از ایرنا، کارشناس مسئول بیماری‌های آمیزشی، ایدز و هپاتیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تعداد مبتلایان به بیماری هپاتیت سی در مناطق زیرپوشش این دانشگاه حدود ۵۰۰ نفر است.

دکتر علی حسین پور افزود: بیماری هپاتیت سی واکسن ندارد، اما درمان قطعی دارد و با دارو قابل درمان است.

وی اظهار داشت: بر خلاف ناقلین بیماری هپاتیت بی که تنها ۱۰ درصد آنان دچار عوارض کبدی می‌شوند، ۹۰ درصد مبتلایان به ویروس هپاتیت سی دچار التهاب و عوارض کبدی می‌گردند که باید تحت درمان قرار گیرند.

وی هزینه زیاد درمان مبتلایان به هپاتیت سی و پیگیری امور درمانی آنان را که اغلب معتادان تزریقی می‌باشند از چالش‌های کنترل این بیماری عنوان کرد و گفت: هزینه درمان یک بیمار مبتلا به ویروس هپاتیت سی به جز هزینه آزمایش‌های آن حدود ۱۰ میلیون ریال است.

حسین پور افزود: هم اکنون ۶۰ تا ۷۰ درصد مبتلایان به ویروس هپاتیت سی معتادان تزریقی هستند و پیگیری درمان آن‌ها با مشکلات مختلف روبروست.

وی اظهار داشت: وزارت بهداشت در حال برنامه ریزی برای حذف بیماری هپاتیت سی در کشور تا سال ۲۰۳۰ است.


هپاتیت سی نوعی عفونت است که کبد را تحت تأثیر قرار می‌دهد و علت آن ابتلا به ویروس هپاتیت سی (HCV) است.

این بیماری اغلب علائمی ندارد، اما عفونت مزمن موجب زخم شدن کبد می‌شود و پس از چند سال به سیروز کبد می‌انجامد.  


هم اکنون ۱۳۰ تا ۱۷۰ میلیون نفر در جهان به بیماری هپاتیت سی مبتلا هستند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->