آیا ادارات استان قم فردا دوشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا قاتلان استخدام شده، ‌قاتلان سریالی هستند؟ حکم قصاص برای مامور پلیس صادر شد | شلیک مرگبار به متهم فراری نمک دریا دارای ناخالصی‌های سرطان‌زاست| آلودگی نمک‌های رنگی و سنتی به فلزات سنگین جنایت تکان‌دهنده با رویای مهاجرت از کشور ربودن زن جوان به بهانه ازدواج در تهران پلمب دو سالن زیبایی بدلیل تداخل پزشکی در مشهد(۱۷تیر ۱۴۰۳) مجازات حبس برای قاچاقچیان عروس دشت‌های ایران آیا ادارات استان یزد پنجشنبه‌ها تعطیل است؟ ۸۳ فقره سرقت از مجتمع‌های مسکونی در غرب مشهد رمزگشایی شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کشف ۳۵۰۰ عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی متخلف در مشهد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۳ چه زمانی اعلام می‌شود؟ اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگار ابتدایی و استثنایی ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس طوفان گرد و خاک در ۱۲ استان کشور (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کارت ورود به جلسه مرحله دوم آزمون سراسری توزیع شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) عواملی که ممکن است به ریه‌های ما آسیب بزنند جزئیات دستورالعمل بهداشتی وزارت بهداشت برای ایام محرم | نظارت مستمر بر پخت و توزیع نذورات کدام افراد به تب دنگی مبتلا می‌شوند؟ | پشه آئدس از این بو‌ها خوشش نمی‌آید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٧ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان
سرخط خبرها

۱۳ نکته تغذیه‌ای برای بهبودیافتگان کووید۱۹

  • کد خبر: ۲۹۰۰۹
  • ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۳
۱۳ نکته تغذیه‌ای برای بهبودیافتگان کووید۱۹
توجه به برخی نکات در دوره نقاهت بیماری کووید ۱۹می‌تواند به کاهش سریع‌تر عوارض بیماری کمک کند.
به گزارش شهرآرانیوز و بنا بر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، این نکات تغذیه‌ای به شرح زیر است:

- پرهیز از مصرف غذا‌های سنگین مانند آش گوشت غلیظ، ماکارونی و سوسیس که هضم آن دشوار است.

- محدود کردن خوردن غذا‌های پرچرب یا سرخ کرده مانند الویه، سیب‌زمینی سرخ کرده، پنیر پیتزا، انواع کوکو، کتلت و...

- ممنوعیت استفاده از ترشی‌ها و سرکه که سبب خشکی دستگاه تنفسی و تحریک آن می‌شوند.

- محدودیت مصرف نمک و شور‌ها و غذا‌های کنسروی شور

- محدودکردن مصرف شیر و لبنیات (به جز نوع پروبیوتیک) که ایجاد موکوس در دستگاه تنفسی می‌کنند.

- محدود کردن استفاده از رب گوجه، فلفل، انواع سس‌های تند و سس خردل

- کاهش مصرف مواد شیرین و شیرینی‌ها، آبمیوه صنعتی، نوشابه‌های گازدار، شکر، مربا و قند

- محدود کردن مصرف نوشیدنی‌ها و خوراکی‌های محرک مانند قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ

- اجتناب از مصرف زیاد سیر و زنجبیل

- ممنوعیت استفاده از سبوس در صورت وجود اسهال

- ممنوعیت استفاده از روغن‌هایی مانند زیتون، کلزا، کنجد، روغن آفتابگردان و... برای سرخ کردن مواد غذایی

- محدود کردن استفاده از روغن‌ها و چربی‌های حیوانی مانند کره، پیه، دنبه و...

- تداوم محدودیت‌ها و رژیم‌های غذایی به‌ویژه در افرادی که بیماری زمینه‌ای مانند دیابت، فشارخون بالا و.. دارند.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->