بازگشت الواح هخامنشی از آمریکا به ایران همزمان با بازگشت پزشکیان از نیویورک + فیلم خنثی سازی خمپاره قدیمی در روستای شموشک گرگان ویدئو | آبخوری پلنگ ایرانی در بوشهر (۵ مهر ۱۴۰۳) قَبای گران مدارس بر تن دانش‌آموزان | نارضایتی والدین از قیمت زیاد و کیفیت پایین لباس فرم مدارس درآمد نجومی سازمان سنجش از برگزاری سه آزمون دانشگاهی سهم بازنشستگان تأمین‌ اجتماعی از متناسب‌سازی حقوق چقدر است؟ کوتاهی در اجرای قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان پذیرفتنی نیست سقط به قیمت بازار | مبلغ سقط جنین غیرقانونی در ایران: ۱۵۰ میلیون تومان! قول رئیس مجلس به بازنشستگان: مطمئن باشید معوقات بازنشستگان از مهر ماه پرداخت خواهد شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۵ مهر ۱۴۰۳) | هشدار هواشناسی در خصوص بارش باران و وزش باد شدید وزیر بهداشت: گزارشی مبنی بر کمبود واکسن آنفلوانزا مخابره نشده است کارمندان چگونه خود را از دردهای استخوانی ناشی از پشت‌میزنشینی دور کنند؟ مهلت یک هفته‌ای دادستانی مشهد برای رفع مشکلات سرویس مدارس استمرار اجرای طرح‌های پیشگیری از جرائم و آسیب‌های اجتماعی در حریم حرم امام‌رضا(ع) بیمارستان حاشیه شهر مشهد زیر سرم اعتبار | تکمیل بخش اورژانس تا پایان آبان ۱۴۰۳ + فیلم بررسی مجدد کنکور در شورای عالی انقلاب فرهنگی سکته مغزی، سومین علت مرگ و میر در جهان بی‌توجهی به هشدار «شنا ممنوع» عامل غرق‌شدن و مرگ کودکان مشهدی در سواحل فریدون‌کنار شد آیا درمان‌های خانگی برای ریزش موی سکه‌ای مؤثر هستند؟ پیوست سه هزار و ۶۰۰ هکتار از جنگل شرق استان گیلان به قزوین با مصرف گوشت قرمز فراوری‌شده در انتظار خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ باشیم آغاز به کار گردهمایی مسئولان قضایی خراسان رضوی در مشهد
سرخط خبرها

با مصرف گوشت قرمز فراوری‌شده در انتظار خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ باشیم

  • کد خبر: ۲۹۰۶۹۴
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۶
با مصرف گوشت قرمز فراوری‌شده در انتظار خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ باشیم
مطالعه روی حدود دو میلیون نفر نشان می‌دهد که مصرف گوشت قرمز فراوری‌شده با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط است.

به گزارش شهرآرانیوز، تجزیه و تحلیل داده‌های ۱.۹۷ میلیون شرکت‌کننده در یک مطالعه نشان می‌دهد مصرف گوشت، به ویژه مصرف گوشت قرمز فراوری‌شده و گوشت قرمز فراوری‌نشده، با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط است.

تولید جهانی گوشت در دهه‌های اخیر به سرعت افزایش یافته است و مصرف گوشت از میزان توصیه شده در راهنما‌های غذایی در بسیاری از کشور‌ها فراتر رفته است. تحقیقات قبلی نشان می‌داد که مصرف بیشتر گوشت قرمز فرآوری شده و گوشت قرمز فرآوری نشده با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط است؛ اما نتایج متغیر و قطعی نبوده است. گوشت طیور مانند مرغ، بوقلمون یا اردک اغلب به عنوان جایگزینی برای گوشت فرآوری شده یا گوشت قرمز فرآوری نشده در نظر گرفته می‌شود، اما مطالعات کمتری ارتباط بین مصرف گوشت طیور و دیابت نوع ۲ را بررسی کرده است.

به گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، برای تعیین ارتباط بین مصرف گوشت فرآوری شده، گوشت قرمز فرآوری نشده و گوشت طیور و دیابت نوع ۲، گروهی به رهبری محققان دانشگاه کمبریج از پروژه جهانی InterConnect برای تجزیه و تحلیل داده‌های ۳۱ گروه مطالعاتی در ۲۰ کشور استفاده کردند. تجزیه و تحلیل گسترده آنها عواملی مانند سن، جنسیت، رفتار‌های مرتبط با سلامت، دریافت انرژی و شاخص توده بدن را در نظر گرفت.

محققان دریافتند که مصرف مرتب ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده در روز (معادل ۲ برش ژامبون) با ۱۵ درصد خطر بیشتر ابتلا به دیابت نوع ۲ در ۱۰ سال آینده مرتبط است. مصرف ۱۰۰ گرم گوشت قرمز فرآوری نشده در روز (معادل یک استیک کوچک) با ۱۰ درصد خطر بیشتر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط بود. مصرف مرتب ۱۰۰ گرم گوشت طیور در روز با هشت درصد خطر بیشتر همراه بود، اما زمانی که تجزیه و تحلیل‌های بیشتر برای بررسی یافته‌ها در سناریو‌های مختلف انجام شد، ارتباط مصرف طیور ضعیف‌تر شد؛ در حالی که ارتباط خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ با مصرف گوشت قرمز فرآوری شده و فرآوری نشده باقی ماند.

نتایج این مطالعه از توصیه‌ها برای محدود کردن مصرف گوشت فرآوری شده و گوشت قرمز فرآوری نشده در جامعه برای کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ حمایت می‌کند. در حالی که یافته‌های این مطالعه نسبت به اطلاعات قبلی در دسترس، شواهد جامع‌تری را در مورد ارتباط بین مصرف گوشت طیور و دیابت نوع ۲ ارائه می‌دهد، با اینحال این ارتباط قطعی نیست و نیاز به بررسی بیشتر دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->