مخاطب چشمی از استقلال می‌رود؟| کاپیتان، عامل حذف سهراب بختیاری‌زاده ۳ بازیکن از استقلال اخراج شدند | ۳ بازیکن در اتاق انتظار نتیجه خوب کشتی گیران خراسانی به لطف جوان| تغییر وزن جواب داد! رتبه دو رقمی استقلال و شایعه برکناری فرشید سمیعی| شریعتمداری از نتایج راضی نیست پیشنهاد جدید مربیگری به کی‌روش مسابقه مدیران استقلال برای اهدای پیراهن به قلعه‌نویی + عکس نگاهی به مربیان بالا نشین لیگ | خواب آرام نیم فصل جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته پانزدهم (۱۳ دی ۱۴۰۳) | تراکتور قهرمان نیم‌فصل شد نتیجه بازی استقلال و سپاهان در لیگ برتر(۱۴ دی ۱۴۰۳)+ ویدیو گل‌ها| تساوی بی حاصل ویدیو| خلاصه بازی استقلال و سپاهان در لیگ برتر(۱۴ دی ۱۴۰۳) ویدئو | اشتباه مرگ‌بار دروازه‌بان ملوان و گل دوم فولاد (۱۳ دی ۱۴۰۳) نتیجه و ویدئو خلاصه بازی تراکتور و استقلال خوزستان (۱۳ دی ۱۴۰۳) | اسکوچیچ و شاگردان در صدر بهره‌برداری مجتمع آبی ورزشی «آبشار» با حضور رئیس مجلس در تربت‌حیدریه (۱۳ دی ۱۴۰۳) پخش زنده بازی استقلال و سپاهان (۱۳ دی ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین بررسی آخرین وضعیت زمین شماره ۲ استادیوم تختی مشهد | یک سال تعطیل! + فیلم پیشنهاد دوم رئال مادرید برای آرنولد آبی‌ها پولدار شدند پخش زنده بازی تراکتور و استقلال خوزستان (۱۳ دی ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین تاریخ‌نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور | سال ۱۳۷۷ | قسمت سیزدهم
سرخط خبرها
برای رسیدن به صندلی ریاست فدراسیون فوتبال

ستاره‌ها باید لیسانس بگیرند

  • کد خبر: ۲۹۲۹۹
  • ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۴
ستاره‌ها باید لیسانس بگیرند
با اصلاح اساسنامه فوتبال از این پس بازیکنانی که بیش از ۱۰۰ بازی ملی داشته باشند، می‌توانند وارد انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال شوند؛ اگرچه باید حداقل مدرک کارشناسی هم داشته باشند.
به گزارش شهرآرانیوز، پیش از این هر کسی می‌خواست وارد انتخابات شود باید ۱۰ سال سابقه مدیریتی می‌داشت و این قانون بدین معنی بود که فوتبالیست‌ها حق حضور در انتخابات را ندارند! به این خاطر که فوتبالیست همیشه درگیر بازی و مربیگری است و هیچ گاه حاضر نمی‌شود برای اینکه اجازه حضور در انتخابات را پیدا کند بازی و مربیگری را رها و به مدیریت در فوتبال بپردازد. این قانون نمونه خارجی هم نداشت به طوریکه در دیگر کشور‌ها هم فوتبالیست‌ها اجازه حضور درانتخابات ریاست فدراسیون فوتبال را پیدا می‌کنند. نمونه اش کاسیاس در اسپانیا.

علی دایی – علی کریمی – مهدی مهدوی کیا – جواد نکونام – آندرانیک تیموریان – سید جلال حسینی - و احسان حاج صفی ۷ بازیکنی هستند که بیش از ۱۰۰ بازی ملی دارند و بر اساس اساسنامه جدید می‌توانند در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال شرکت کنند؛ اگرچه حضور آن‌ها یک شرط دیگر هم دارد. اینکه در فدراسیون فوتبال هم مثل سایر فدراسیون ها، هر کاندیدا برای ثبت نام در انتخابات باید حداقل دارای مدرک کارشناسی باشد. به نظر می‌رسد به جز یکی، ۲ نفر از این بازیکنان، سایرین مدرک کارشناسی را از هیچ دانشگاهی دریافت نکردند. یکی از آن‌هایی که قطعا با در دست داشتن مدرکی بالاتر از لیسانس می‌تواند در انتخابات شرکت کند، علی دایی است که مدرک دکترای خود را از دانشگاه علوم و تحقیقات دریافت کرده است. سایر این بازیکنان هم به نظر می‌رسد اگر سودای ریاست فدراسیون را در سر دارند، باید زودتر برای گرفتن حداقل مدرک لیسانس اقدام کنند.


۱-علی دایی

علی دایی بار‌ها و بار‌ها گفته علاقه‌ای به مدیریت در فوتبال ندارد و فضای کار در مربیگری فوتبال را دوست دارد. به دفعات به او پیشنهاد شده است برای مدیریت در فدراسیون فوتبال ایران یا حتی کنفدراسیون فوتبال آسیا نامزد شود. هر چند بر اساس قانونی قبلی امکان نامزدی وی در ریاست فدراسیون فوتبال وجود نداشت، اما همان طور که خودش گفته تمایلی به مدیریت در فوتبال ندارد و این عدم علامندی شامل حال الان که قانون تغییر کرده هم می‌شود. علی دایی در فصلی که گذشت بیرون از گود نشست، اما به طور حتم در فصل آتی برای بازگشت به فوتبال و نشستن روی نیمکت یک تیم تهرانی برنامه ریزی خواهد کرد.



۲-مهدی مهدوی کیا

اگر چه مهدی مهدوی کیا همانند علی دایی در مورد علاقه یا عدم علاقه خود به مدیریت در فوتبال حرفی نزده، اما بعید است مهدی مدیریت در فوتبال را دوست داشته باشد. چندی پیش و در زمان مربیگری علی دوستی در تیم ملی نوجوانان مدیریت این تیم به مهدی پیشنهاد شده بود، اما مهدوی کیا گفته بود دوست دارد با لباس ورزشی در کنار زمین حاضر شود نه لباس رسمی. مهدی کلاس A یوفا را سپری کرده و آکادمی کیا را راه انداخته و از سویی مربی تیم‌های پایه باشگاه هامبورگ نیز شده است. همه این‌ها نشان می‌دهد مسیر مهدوی کیا به سوی مربیگری در فوتبال پایه است. کشف استعداد‌ها و پرورش آنها. این بهانه راه اندازی آکادمی کیا بوده است.



۳-جواد نکونام

جواد نکونام مربیگری تیم ملی را در آینده‌ای نزدیک نشانه گرفته است، اما به خوبی می‌داند برای رسیدن به این هدف مهم باید گام به گام جلو بیاید. البته که جواد تا به این جای کار نشان داده مربی رویاپردازی نیست و منطقی رفتار می‌کند. او در مصاحبه با یکی از روزنامه‌های اسپانیا از آرزوی خود برای نشستن روی نیمکت اوساسونا خبر داده است و همه این‌ها نشان می‌دهد جواد برای صندلی ریاست فدراسیون فوتبال نقشه‌ای نکشیده است. مربی که در فولاد همانند دوران حضور در نساجی خوب کار کرد و این فصل شانس کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را دارد. او با یکی دو پیشنهاد خوب هم مواجه شده است.



۴-احسان حاج صفی


احسان حتی اگر در پس زمینه ذهنش علاقه به نشستن روی صندلی ریاست فدراسیون فوتبال داشته باشد دست کم در این برهه از زمان این کار را انجام نخواهد داد به این دلیل که بازیکن تراکتور است و هنوز می‌تواند به رویا پردازی‌های خود ادامه دهد به خصوص که در اردوی تیم ملی هم حضور دارد و می‌تواند در ماه‌های آتی صعود به جام جهانی را تجربه کند. به نظر می‌رسد مدیریت در خلق و خوی احسان وجود دارد چرا که در تیم‌هایی که حضور داشته بار‌ها و بار‌ها بازوبند را بر بازو بسته است. احسان شاید در آینده وارد این عرصه شود. چه بسا هم فضای کار در مربیگری این قدر برای او جالب باشد که هیج گاه به سمت و سوی مدیریت در فوتبال کشیده نشود.



۵-سید جلال حسینی

سید جلال حسینی در تلاش برای کسب چهارمین قهرمانی متوالی به همراه تیم پرسپولیس است. بازیکنی که این موقعیت را در تیم‌های دیگر هم تجربه کرده است و همیشه در اوج بوده و اگر به زودی تصمیم به خداحافظی از فوتبال بگیرد به طور حتم در اوج خداحافظی کرده است. سید جلال اگر چه در جام جهانی ۲۰۱۸ همراه تیم ملی نبود، اما این قدر خاطرات خوب برای خود و اهالی فوتبال ساخته است که کمبودی را در فوتبال احساس نمی‌کند و هیچ موفقیتی برای او حسرت نشده است. به طور حتم سید جلال در روز‌هایی که به چهارمین قهرمانی متوالی می‌اندیشد برنامه‌ای برای حضور در ریاست فدراسیون فوتبال ندارد. باید به این نکته مهم هم توجه داشت که تنها نامزدی ریاست فدراسیون فوتبال شرط نیست. ستاره‌ها اگر بعد از حضور در انتخابات رای نیاورند غمگین خواهند شد. به همین خاطر زمانی وارد گود می‌شوند که به خوبی بدانند با اقبال مواجه خواهند شد.



۶-علی کریمی

علی کریمی بعد از حضور در عرصه مربیگری اذعان کرد که خود را در این عرصه آزمایش خواهد کرد و اگر به این نتیجه برسد کارایی لازم را در این عرصه ندارد کناره گیری خواهد کرد. او که خیلی آسان از مربیگری تیم ملی کنار کشید و به دعوت باشگاه پرسپولیس برای حضور در کادر فنی این تیم نه گفت در ماه‌های اخیر و شاید سال‌های اخیر نقد‌های زیادی به فدراسیون فوتبال داشته و هیچ بعید نیست در شرایطی که مربیگری را رها کرده وارد رقابت انتخاباتی شود. اگر چه به خوبی می‌داند در فوتبالی که دولتی اداره می‌شود کار کردن خیلی سخت است و شاید همان نقد‌هایی که او می‌کند روبروی خود ببیند. آنچه که مسلم است او غیر قابل پیش بینی است، اما فعلا برنامه‌ای برای حضور در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال ندارد. حضور او درانتخابات ریاست فدراسیون فوتبال فقط یک احتمال است.



۷-آندرانیک تیموریان

آندرانیک تیموریان که سال‌های سال در بالاترین سطح فوتبال ایران بازی کرد به یکباره از خاطره‌ها رفت و این طور می‌توان گفت در یکی دو سال آخر بازیگری اش کم فروغ بود. شاید این به خاطر خط خوردن از اردوی تیم ملی توسط کارلوس کی روش بود. آندو بعد از پایان دوران بازیگری برای حضور در کلاس‌های مربیگری برنامه ریزی کرد و این نشان می‌دهد به دنبال ورود به دنیای مربیگری است و شاید اکنون منتظر یک فرصت خوب برای ورودبه این عرصه است. از آنجایی که آندو سال‌های سال بازیکن کارلوس کی روش بوده حتما همانند جواد حرف‌های زیادی برای گفتن در مربیگری خواهد داشت. در آینده‌ای نزدیک به طور حتم منتظر حضور آندو روی نیمکت تیم‌های باشگاهی خواهیم بود.

منبع: ورزش‌سه
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->