رکورد بی‌سابقه ۳۶۰۰ حمله به مراکز درمانی مناطق جنگی طی سال ۲۰۲۴ شهادت فرمانده ارشد مقاومت فلسطین در درگیری با نظامیان رژیم صهیونیستی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق تاریخی لندن و اتحادیه اروپا برای بازتنظیم روابط | امتیاز ماهیگیری در آبهای سرزمینی انگلیس در ازای تسهیل صادرات غذایی بلومبرگ: پوتین از دست برتر روسیه در جنگ اوکراین اطمینان دارد مجلس خبرگان رهبری به اظهارات ترامپ واکنش نشان داد وزیر نیرو: بی‌آبی ضربه خود را به ما وارد کرد و نیروگاه‌های برقی ما از مدار تولید خارج شدند شهادت ۲۱۹ خبرنگار، از ابتدای جنگ غزه تاکنون (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) هنوز نامزدی به عنوان رقیب آقای قالیباف به صحنه نیامده است وزیر خارجه حکومت طالبان فردا راهی چین می‌شود رئیس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس: تعرفه اینترنت همراه، افزایش پیدا نمی‌کند مایک پنس از تصمیمات ترامپ در سفر به کشور‌های غرب آسیا انتقاد کرد بقائی: اینکه آمریکا به هیچ یک از روند‌های دیپلماتیک پایبند نیست از دشواری‌های مذاکره است احمدیان در تماس با مشاور امنیت ملی پاکستان: اجازه نخواهیم داد آرامش مردم منطقه بازیچه دشمنان شود عارف: سهم جهان اسلام از حوزه هوش مصنوعی کمتر از ۵ درصد است سفر وزیر معادن طالبان به تهران ایران و عمان در مسیر توسعه روابط | پزشکیان هفته آینده به مسقط می‌رود هشدار یمن به شرکت‌های هواپیمایی درباره ناامنی فرودگاه بن‌گوریون: مسیرتان را تغییر دهید خان‌یونس در آتش | ارتش اشغالگر، هم‌زمان با بمباران شدید، عملیات ویژه زمینی انجام داد واکنش ایران به بیانیه اتحادیه عرب در خصوص جزایر سه‌گانه ایرانی | تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی بخش لاینفک سرزمین ایران است امنیت یا معیشت، دوگانه دروغ | سهم صنایع دفاعی و مراکز نظامی از بودجه ۱۴۰۴ چقدر است؟ جو بایدن، رئیس جمهور پیشین آمریکا، به سرطان مبتلا شد کشته شدن سه پلیس دولت موقت سوریه در پی انفجار در شهر المیادین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) حماس تکذیب کرد | آتش‌بس ۲ ماهه با صهیونیست‌ها صحت ندارد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران باید پمپ‌بنزین کشتی‌های خلیج فارس شود سخنگوی دولت مشهد را به مقصد تهران ترک کرد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در دیدار پزشکیان با دبیر شورای‌عالی امنیت ملی ارمنستان چه گذشت؟ اعتراف رسانه‌های عبری: بعد از یک‌سال‌ونیم جنگ به هیچ هدفی نرسیدیم کشته شدن بیش از ۳۰۰ نیروی سازمان ملل در غزه
سرخط خبرها

سازمان ملل: ۱۲ روز است که کمک‌های غذایی وارد غزه نشده است

  • کد خبر: ۲۹۳۸۷۱
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸
سازمان ملل: ۱۲ روز است که کمک‌های غذایی وارد غزه نشده است
سازمان ملل از توقف ورود کمک‌های غذایی به نوار غزه از ابتدای ماه اکتبر جاری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرحان حق، سخنگوی سازمان ملل، اعلام کرد: کمک‌های واردشده به نوار غزه به کمترین سطح خود در ماه‌های گذشته رسیده و هیچکس در غزه در ماه جاری میلادی به دلیل محدودیت‌های اعمال شده بر ورود کمک‌های امدادی، جیره غذایی دریافت نکرده است.

براساس نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، فرحان حق اعلام کرد برنامه جهانی غذا گزارش داده که ورود کمک‌های امدادی به شمال غزه متوقف شده است.

وی در ادامه تاکید کرد که از ابتدای ماه اکتبر کمک‌های غذایی وارد غزه نشده‌اند و معابر اصلی به شمال نوار غزه بسته شده و در صورت تداوم تنش‌ها امکان عبور از آن وجود نخواهد داشت.

فرحان حق همچنین تصریح کرد برنامه جهانی غذا آخرین ذخایر مواد غذایی باقیمانده خود را در شمال غزه بین شرکا و آشپزخانه‌هایی که به آوارگان خدمات‌رسانی می‌کنند، توزیع کرده، اما آنها برای کمتر از ۲ هفته کافی هستند. اکثر این آشپزخانه‌ها، مراکز توزیع و نانوایی‌ها مجبور شده‌اند در‌های خود را ببندند و برخی دیگر نیز در صورت ادامه درگیری‌ها با خطر تعطیلی روبه‌رو هستند.

سخنگوی سازمان ملل هشدار داد، وضعیت در غزه و جنوب آن به نقطه فروپاشی رسیده است و مواد غذایی توزیع نمی‌شود و نانوایی‌ها برای تامین آرد با مشکل مواجه هستند و این مسأله موجب شده هر لحظه آنها مجبور به بستن درب‌های خود شوند.

ارتش رژیم صهیونیستی علاوه بر تشنگی، از گرسنگی به‌عنوان سلاحی برای کشتن فلسطینی‌ها در جنگ نسل‌کشی که علیه آنها در غزه به راه انداخته است، استفاده می‌کند.

از ماه‌های گذشته نشانه‌های قحطی شکل گرفت و در غزه و استان‌های شمالی به دلیل محاصره شدید آنها آغاز شد. این شرایط سخت غذایی همچنان ادامه دارد و باعث مرگ حدود ۳۶ کودک به دلیل سوء تغذیه شده است.

ژوئن گذشته، آنروا در بیانیه‌ای اعلام کرد بیش از ۵۰ هزار کودک در نوار غزه به دلیل سوء تغذیه حاد به درمان فوری نیاز دارند.

چرخه گرسنگی همچنان ادامه دارد، زیرا رژیم صهیونیستی از رسیدن کمک‌های غذایی به غزه جز در مقادیر محدود جلوگیری می‌کند. علاوه بر این، فروشگاه‌های مواد غذایی موجود در نوار غزه، نانوایی‌ها، کامیون‌های کمک‌رسانی و مردم گرسنه‌ای را که منتظر دریافت کمک هستند، هدف قرار می‌دهد.

بر اساس گزارشی که آکسفام در ۶ سپتامبر منتشر کرد، از هر پنج نفری که در غزه زندگی می‌کنند، یک نفر با «میزان فاجعه‌بار» گرسنگی مواجه است. برنامه جهانی غذا نیز در ژوئیه گذشته اعلام کرد نیم میلیون نفر در نوار با «سطوح فاجعه‌بار» گرسنگی روبه‌رو هستند.

رژیم اشغالگر صهیونیستی از اکتبر ۲۰۲۳ با حمایت آمریکا و با نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت درباره لزوم توقف فوری جنگ غزه و دستورالعمل‌های دادگاه بین‌المللی دادگستری جهت تلاش برای ممانعت از نسل‌کشی و بهبود شرایط انسانی در غزه، به نسل‌کشی در این منطقه محاصره شده ادامه می‌دهد که در نتیجه آن بیش از ۱۴۰ هزار فلسطینی شهید و زخمی و بیش از ۱۰ هزار تن دیگر مفقود شدند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->