مسمومیت ۱۰۰ نظامی صهیونیست در جنوب فلسطین اشغالی (۲۵ مهر ۱۴۰۳) آواره شدن بیش از یک میلیون لبنانی بر اثر حملات رژیم صهیونیستی حمله راکتی «سرایا القدس» به شهرک‌های مجاور نوار غزه (۲۵ مهر ۱۴۰۳) حادثه امنیتی در هواپیما و فرود اضطراری در مسقط (۲۵ مهر ۱۴۰۳) بمباران مقر‌های گروه‌های تروریستی در ادلب و لاذقیه سوریه (۲۵ مهر ۱۴۰۳) سفارت ایران در لندن: افتخار می‌کنیم که در طرف درست تاریخ ایستاده‌ایم عراقچی وارد قاهره شد (۲۵ مهر ۱۴۰۳) اصابت مستقیم موشک حزب الله به نهاریا در شمال فلسطین اشغالی (۲۵ مهر ۱۴۰۳) پاسخ متکی به گزافه گویی نماینده نروژ در نشست کمیته ترویج احترام به حقوق بشردوستانه + فیلم آیا سیاست فرانسه درباره رژیم صهیونیستی خصمانه‌ است؟ عراقچی امان را به مقصد قاهره ترک کرد (چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۳) معاون دبیرکل سازمان ملل:باید در غزه «آتش‌بس فوری» برقرار شود حمله راکتی حماس به شهرک‌های صهیونیست‌نشین مجاور نوار غزه پیکر شهید نیلفروشان وارد اصفهان شد عراقچی: تحریم‌های جدید غرب علیه ایران کمکی به وضع موجود نخواهد کرد نانسی پلوسی: نتانیاهو هرگز به صلح اعتقادی نداشته است شکستِ تبلیغی-رسانه‌ای صهیون  رئیس جمهور: وضعیت کنونی تهران قابل توسعه نیست رئیس هیئت ایران در اجلاس شانگهای: ما خواهان جدیت اعضای شانگهای علیه جنایات اسرائیل و تروریسم اقتصادی آمریکا هستیم آغاز اجلاس رؤسای دولت‌های سازمان شانگهای با حضور ایران در اسلام‌آباد گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور ایران و سلطان عمان (۲۵ مهر ۱۴۰۳) ۳۷۶ روز جنگ در غزه، با بیش از ۴۲ هزار و ۴۰۹ شهید
سرخط خبرها

یک وکیل هندی از ۱۰۰۰ سرباز صهیونیست در دادگاه کیفری بین‌المللی شکایت کرد

  • کد خبر: ۲۹۴۱۷۶
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
یک وکیل هندی از ۱۰۰۰ سرباز صهیونیست در دادگاه کیفری بین‌المللی شکایت کرد
یک وکیل هلندی و نماینده «جنبش ۳۰ مارس» در هلند، شکایتی کیفری علیه ۱۰۰۰ سرباز صهیونیست که در ارتش رژیم صهیونیستی خدمت کرده و در نسل‌کشی غزه شرکت کرده‌اند، به دادگاه کیفری بین‌المللی تقدیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «جنبش ۳۰ مارس» در هلند توسط فعالان اروپایی برای منع نسل‌کشی در غزه تشکیل شد و نامش را از «روز زمین» گرفته است؛ روزی که علیه کنترل رژیم صهیونیستی بر اراضی فلسطینی در ۳۰ مارس ۱۹۷۶ شاهد اعتراضات بود. نقش اصلی این جنبش تعقیب جنایتکاران جنگی و نسل‌کشی است.

«هارون رضا» وکیل مدافع هلندی و نماینده این جنبش گفت تیم‌های تحقیقاتی، بررسی‌هایی را انجام دادند که حدود یک سال به طول انجامید و حدود ۸۰۰۰ کلیپ ویدئویی و عکسی را جمع آوری کردند که شواهد قطعی از جنایات جنگی رژیم صهیونیستی و دست داشتن سربازان اشغالگر در آتش‌سوزی منازل و مساجد و دیگر جنایات است.

او توضیح داد که شکایتش به دادگاه کیفری بین‌المللی بخشی از تلاش‌های مستمر برای تعقیب جنایتکاران جنگی رژیم صهیونیستی و تحقق عدالت برای قربانیان است.

رضا گفت: ما اکنون تصویر کاملی از اتفاقات رخ داده به ترتیب زمانی داریم و علاوه بر آن، این لیست را به سفارت‌های هشت کشور در لاهه ارسال کردیم و از آنها خواستیم که درباره این هزار سرباز ارتش اشغالگر تحقیق کنند. آنها را دستگیر، محاکمه، محکوم کرده و در لیست‌های احکام بازداشت در سطح ملی و بین‌المللی قرار دهند.

این وکیل هلندی اشاره کرد که هنوز بازخورد رسمی زیادی از دیوان کیفری بین‌المللی دریافت نکرده‌اند، اما تاکید کرد که دادگاه اکنون اطلاعاتی در اختیار دارد و انتظار می‌رود در مورد برخی از افرادی که هویت آنها شناسایی و شواهد کافی در مورد آنها ارائه شده، اقداماتی اتخاذ کند.

رضا توضیح داد که اگر دادگاه کیفری بین‌المللی هیچ اقدامی انجام ندهد، هشت کشور دیگر هستند که این شواهد را در اختیار دارند و می‌توانند از آن در تعقیب کیفری استفاده کنند. آفریقای جنوبی این اطلاعات را دریافت کرده است و انتظار می‌رود سایر کشورها هم همین کار را بکنند.

این وکیل دادگستری در خصوص واکنش رسانه‌های هلندی گفت آنها اصلاً به این شکایت واکنشی نشان نداده‌اند و این رسانه‌ها را به این امر متهم کرد که در محاصره صهیونیسم و ​​عقاید و ایدئولوژی‌های صهیونیستی قرار دارند.

هارون رضا در پایان ابراز امیدواری کرد که تلاش‌های آنها برای تعقیب جنایتکاران جنگی رژیم صهیونیستی در میان مدت و بلندمدت تأثیر خواهد داشت و خاطرنشان کرد: این فهرست برای نسل‌های آینده مهم باقی خواهد ماند و برای انجام تحقیقات بیشتر در مورد جنایات رژیم صهیونیستی مطابق با تعهدات بین‌المللی و قوانین ملی قوه محرکه خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->