وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد
سرخط خبرها

آزمون اعزام معلمان به خارج از کشور چه زمانی برگزار می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۹۵۵۲۶
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۸
آزمون اعزام معلمان به خارج از کشور چه زمانی برگزار می‌شود؟
رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور گفت: شیوه‌نامه آزمون اعزام معلمان به مدارس خارج از کشور تنظیم و به مراجع تخصصی مربوطه برای اعلام نظر ارائه شده است، آزمون اعزام معلمان در زمستان ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید محمد طباطبایی با اشاره به اینکه اساسنامه مدارس بین‌الملل جمهوری اسلامی با هدف تعلیم و تربیت دانش‌آموزان اتباع خارجی صرف نظر از تفاوت در رنگ، جنس، نژاد، دین و ملیت‌ها به تصویب رسیده است، اظهار کرد: موظف به ارائه آموزش‌های لازم برای فرزندان لازم‌التعلیم دارای تابعیت کشور‌های خارجی، تجار و همچنین فرزندان سفرای خارجی و کارمندان سفارتخانه‌ها در ایران هستیم.

وی افزود: برنامه‌های آموزش و پرورشی مدارس بین‌الملل هم‌تراز با برنامه‌های سایر مدارس بین‌الملل در جهان است که با موازین فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مطابقت دارد. تقویت ایمان به پروردگار و آشناسازی دانش‌آموزان با زبان و ادب فارسی و فرهنگ ایرانی جزو اهداف این مدارس است.

وجود مدارس بین‌المللی دولتی و غیردولتی در کشور

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور بیان کرد: این مدارس دو نوع دولتی و غیردولتی دارند. سه مدرسه دولتی شامل یک مجتمع دخترانه مقطع ابتدایی تا پایان دوره دبیرستان، یک مدرسه ابتدایی پسرانه و یک مجتمع دوره اول و دوم متوسطه فعال بوده و بقیه مدارس بین‌الملل، غیردولتی هستند.

طباطبایی با بیان اینکه مجوز مدارس غیردولتی با معرفی مرکز امور بین‌الملل به شورای نظارت و سازمان مدارس غیردولتی صادر می‌شود و دارای شهریه هستند، عنوان کرد: مدارس خارج از کشور با مدارس بین‌الملل متفاوت هستند؛ حدود ۸۰ مدرسه مطابق با نظام آموزشی جمهوری اسلامی در خارج از کشور وجود دارد که چهار مدرسه بین‌الملل است. ۱۳ مدرسه بین‌الملل در ایران وجود دارد.

شرایط ادامه تحصیل در مدارس بین‌المللی ایران

وی در خصوص شرایط پذیرش در این مدارس گفت: افرادی که مدرک معتبر اقامت در ایران را دارند، اگر دانش‌آموز ایرانی باشند که بخشی از تحصیلات خود را در کشور‌های خارجی گذرانده و قصد ادامه تحصیل در ایران را دارند، با تشخیص کمیسیون خاص در مرکز امور بین‌الملل می‌توانند ادامه تحصیل دهند. دانش‌آموزانی که اولیای آنها به طور موقت در ایران هستند نیز با نظر کمیسیون خاص می‌توانند در این مدارس ثبت‌نام کرده و درس بخوانند.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور ادامه داد: شرایط سنی این مدارس نیز تابع ضوابط سایر مدارس ایران است. برنامه درسی نیز براساس نظام‌های آموزش بین‌الملل بوده که به تایید مراجع ذی‌ربط رسیده باشد. زبان مدارس بین‌الملل براساس اساسنامه انگلیسی، عربی، آلمانی و فرانسوی، اما در ایران زبان انگلیسی است و معلم آنها نیز علاوه بر تخصص در رشته مربوطه باید به زبان انگلیسی تسلط داشته باشد.

اعزام معلمان به شرط قبولی در آزمون

طباطبایی خاطرنشان کرد: افرادی که در آزمون اعزام معلمان به خارج از کشور شرکت و قبول می‌شوند، شرایط لازم را برای اعزام پیدا می‌کنند. افرادی که در مصاحبه‌های تخصصی حائز نمره و امتیاز هستند، براساس نیاز سالانه مدارس، به مدت دو سال به خارج از کشور اعزام می‌شوند. شیوه‌نامه آزمون اعزام معلمان به مدارس خارج از کشور تنظیم و به مراجع تخصصی برای اعلام نظر ارائه شده است. آزمون در زمستان امسال برگزار خواهد شد که تاریخ دقیق و شرایط آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

وی تعداد معلمان خارج از کشور را حدود ۱۶۰ معلم برشمرد و عنوان کرد: این معلمان با همسران خود یعنی حدود ۳۲۰ نفر در خارج از کشور هستند. حدود ۹ هزار دانش‌آموز ایرانی در مدارس خارج از کشور تحصیل می‌کنند که با فارسی‌آموزان و بین‌الملل در مجموع حدود ۱۲ هزار نفر می‌شوند. در مدارس بین‌الملل حدود هفت هزار نفر تحصیل می‌کنند. بعضی از استان‌ها مدارس بین‌الملل ندارند برای اینکه متقاضی در آن شهر‌ها وجود ندارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->