دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان سرپرست دفتر ارزیابی اثرات زیست‌محیطی منصوب شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) زمان واریز حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان مشخص شد+ جدول و زمان واریز نقش پررنگ آموزش و پرورش در رفع کم‌تحرکی نسل جدید چطور ریاضی دانش‌آموزان را تقویت کنیم؟
سرخط خبرها

افسردگی، دیابت و سکته مغزی؛ نتایج تلخ ولع به خوردن شیرینی

  • کد خبر: ۲۹۵۶۱۳
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۶
افسردگی، دیابت و سکته مغزی؛ نتایج تلخ ولع به خوردن شیرینی
یافته‌های یک پژوهش نشان می‌دهد کسانی که به خوردن شیرینی ولع دارند بیشتر از افسردگی و دیابت رنج می‌برند و التهاب و سطح گلوکز خون آن‌ها در مقایسه با سایرین بیشتر است.

به گزارش شهرآرانیوز، یافته‌های پژوهشگران دانشگاه ساری (Surrey) در انگلیس نشان می‌دهد افرادی که میل شدیدی به خوردن شیرینی‌جات دارند در خطر بیشتری برای ابتلا به افسردگی و دیابت و سکته مغزی قرار دارند.

پژوهشگران اطلاعات مربوط به وضعیت سلامتی ۱۸۰ هزار داوطلب بانک اطلاعات پزشکی (بیوبانک) بریتانیا را بررسی کردند.

دسته‌بندی افراد با هوش مصنوعی

آنها از هوش مصنوعی برای دسته‌بندی این افراد در سه گروه غذایی استفاده کردند:

افراد مراقب سلامت تغذیه: آنها میوه‌ها و سبزیجات را به غذا‌های با منشأ حیوانی و شیرین ترجیح می‌دهند.

افراد همه‌چیزخوار: به بیشتر غذا‌ها از جمله گوشت، ماهی، برخی سبزیجات و همچنین شیرینی‌ها و دسر‌ها علاقه‌مندند.

افراد شیرینی‌خور: غذا‌ها و نوشیدنی‌های شیرین را ترجیح می‌دهند و به انتخاب‌های سالم‌تر مانند میوه و سبزیجات علاقه کمتری دارند.

تأثیر شیرینی‌خور بودن بر سلامتی

پژوهشگران، سپس تغییرات ۲ هزار و ۹۲۳ پروتئین و ۱۶۸ متابولیت (مواد شرکت‌کننده در سوخت‌وساز سلولی) را در نمونه‌های خون این گروه‌ها بررسی کردند تا تأثیر ترجیحات غذایی آنها بر شاخص‌های سلامتی‌شان را ارزیابی کنند.

پروفسور نوفار گیفمن (Nophar Geifman)، استاد بهداشت و انفورماتیک بیومدیکال در دانشگاه ساری اظهار کرد: به نظر می‌رسد غذا‌هایی که دوست داریم یا دوست نداریم به صورت مستقیم با سلامتی ما ارتباط دارد. نتایج پژوهش ما نشان می‌دهد اگر خوراکی‌های مورد علاقه ما کیک، شیرینی و نوشیدنی‌های شیرین باشد، احتمالاً اثراتی منفی بر سلامت ما دارد. دریافتیم که گروه افراد شیرینی‌خور ۳۱ درصد بیشتر در معرض افسردگی هستند؛ ضمن اینکه این گروه در مقایسه با دو گروه دیگر، بیشتر به دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی مبتلا می‌شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->