فاجعه غزه: آنروا از کشتار روزانه ۱۰۰ کودک پرده برداشت! غیرقابل پیش‌بینی بودن تصمیم نهایی ترامپ درباره ایران به روایت یک رسانه عبری زبان پاسخ تجاری چین به آمریکا؛ اعمال تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر واردات آمریکایی تعرفه‌های اروپا علیه آمریکا از ماه آینده اعمال می‌شود فیدان: آنکارا به هیچ وجه موافق حمله به ایران نیست رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است دفاع معاون پیشین ترامپ از اظهارات جنگ‌طلبانه او علیه ایران ناپدید شدن بیش از ۷۰۰۰ نظامی اوکراینی در کورسک رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: شرط مذاکره با آمریکا، داشتن موضع برابر و دوری از قلدرمآبی است دشمن به دنبال این است که امید به آینده را از مردم ایران بگیرد یونیسف: روزانه ۱۰۰ کودک در غزه کشته یا زخمی می‌شوند محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از سازوکارهای حقوق‌بشری علیه ایران ۸۳۸ مسافر در تصادفات نوروز ۱۴۰۴ جان باختند حسن فرحات یکی از رهبران حماس، به شهادت رسید (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ادعای جدید ترامپ درباره احتمال مذاکره مستقیم با ایران واکنش عجیب ترامپ به ریزش بازار سهام آمریکا وزیر راه و شهرسازی: ۵ هزار نقطه حادثه‌خیز تصادفات در کشور شناسایی شده است حمله موشکی جنبش انصارالله یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان در گفتگو با بن‌سلمان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم تقابل شدید کانادا با جنگ تعرفه‌ای آمریکا اعتراض صهیونیست‌ها به حمایت شهردار لندن از مردم غزه ۱۰۰ شهید و زخمی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مدرسه‌ای در غزه+ویدئو اطلاعیه قوه قضائیه درباره علت درگذشت حجت‌ الاسلام‌ نیری واکنش رؤسای جمهور کشورهای جهان به جنگ تعرفه‌های ترامپ شمار شهدای غزه به ۵۰ هزار و ۵۲۳ تن رسید (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: مسیر دیپلماتیک برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را رد نمی‌کنیم ایران حمله رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های غیرنظامی و دفاعی سوریه را محکوم کرد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران اعلام آمادگی کرد
سرخط خبرها

وزیر خارجه آمریکا وارد سرزمین‌های اشغالی شد

  • کد خبر: ۲۹۵۹۱۹
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷
وزیر خارجه آمریکا وارد سرزمین‌های اشغالی شد
وزیر امور خارجه آمریکا امروز، سه‌شنبه، در اولین ایستگاه از سفر گسترده‌ترش به منطقه غرب آسیا با هدف احیای مذاکرات آتش‌بس غزه و بحث درباره آینده غزه و تحولات جاری در لبنان، وارد سرزمین‌های اشغالی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نظر می‌رسد تازه‌ترین سفر دیپلمات ارشد آمریکایی - یازدهمین سفر او به منطقه از زمان حملات رژیم صهیونیستی به غزه - در حالی انجام می‌شود که ارتش صهیونیستی بر شدت حملات خود به غزه و همچنین لبنان افزوده است.

براساس گزارش خبرگزاری رویترز، سفر برنامه‌ریزی شده یک هفته‌ای بلینکن که شامل توقف در اردن در روز چهارشنبه و دوحه خواهد بود، در حالی انجام می‌شود که منطقه شاهد رایزنی‌های گسترده برای جلوگیری از هرگونه واکنش احتمالی رژیم صهیونیستی به پاسخ مشروع دفاعی اول اکتبر ایران است.

هرگونه اقدام احتمالی تل‌آویو می‌تواند بازار‌های نفت را مختل کند و کلید آغاز یک جنگ تمام عیار در منطقه را بزند.

یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا که خواست نامش فاش نشود، گفت که درباره غزه، بلینکن بر روی چگونگی پایان دادن به جنگ، طرح‌هایی برای پس از پایان جنگ و چگونگی بهبود کمک‌های بشردوستانه تمرکز خواهد کرد.

هفته گذشته، بلینکن و لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا، در نامه‌ای به مقام‌های صهیونیست خواستار تدابیر مشخص برای رسیدگی به وضعیت وخیم غزه شدند، در غیر این صورت این رژیم با محدودیت‌های احتمالی برای کمک‌های نظامی آمریکا مواجه می‌شود.

این مقام گفت که بلینکن در دیدار‌های خود با مقام‌های صهیونیست و کشور‌های عربی، در مورد مسائل «روز بعد»، به ویژه امنیت، حکومت و بازسازی رایزنی خواهد کرد. داشتن برنامه‌های دقیق برای هر یک از این موارد به عنوان پیش نیاز دستیابی به هرگونه راه حل پایدار برای مناقشه تلقی شده است.

وزیر امور خارجه آمریکا همچنین درباره چگونگی دستیابی به یک راه‌حل دیپلماتیک برای لبنان گفتگو خواهد کرد.

به عقیده کارشناسان بعید است تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۵ نوامبر آمریکا تغییرات چندانی در منطقه حاصل شود. آرون دیوید میلر، یکی از اعضای ارشد بنیاد کارنگی برای صلح بین‌المللی، گفت: احتمال اینکه بلینکن در این هفته به موفقیت دست پیدا کند، خیلی کم است. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل می‌گوید که جنگ ادامه خواهد داشت.

تحلیلگران می‌گویند نتانیاهو ممکن است ترجیح دهد تا پایان دوره ریاست جمهوری جو بایدن، که در ژانویه به پایان می‌رسد، صبر کند و شانس خود را با رئیس جمهور بعدی، خواه نامزد دموکرات‌ها، کامالا هریس، یا رقیب جمهوری‌خواه او، دونالد ترامپ، امتحان کند.

به گفته میلر پیشنهاد آتش بس غزه که ایالات متحده و میانجی‌های مصر و قطر ماه‌ها روی آن کار کرده‌اند، دیگر امکان پذیر نیست و فقدان فرماندهی و کنترل در داخل حماس نیز روند مذاکرات را پیچیده می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->