پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

کاهش سهم بودجه آموزش و پرورش از دولت به کمتر از ۱۰ درصد

  • کد خبر: ۲۹۶۰۱۷
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۳
کاهش سهم بودجه آموزش و پرورش از دولت به کمتر از ۱۰ درصد
مدیرکل دفتر برنامه و بودجه آموزش و پرورش با بیان اینکه شعار دولت آموزش و بهداشت است، گفت: سهم بودجه آموزش و پرورش از دولت ۹.۸ درصد است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد بداغی روز سه‌شنبه در میزگرد علمی راهکار‌های تقویت اقتصاد آموزش و پرورش اظهار داشت: شعار دولت چهاردهم، توجه به حوزه‌های آموزشی و بهداشتی است که امیدوارم اثر آن در لایحه بودجه سال آینده خود را نشان دهد و سهم مطلوبی در بودجه ۱۴۰۴ داشته باشیم.

وی با بیان اینکه سرمایه گذاری در آموزش و پرورش آثار خود را در بلند مدت نشان می‌دهد، افزود: دولت‌ها به همین دلیل ترجیح می‌دهند در بخش‌های دیگر سرمایه‌گذاری کنند.

مدیرکل دفتر برنامه و بودجه آموزش و پرورش ادامه داد: مهر امسال حق‌الزحمه نیرو‌های حق التدریس با حقوق پرداخت شد و این موضوع با سهم بودجه ۹.۸ درصدی از بودجه عمومی دولت امکان پذیر نیست، اما حوزه بودجه‌ریزی ظرافت‌هایی دارد که این کار میسر می‌شود.

بداغی خاطر نشان کرد: یکی از خواسته‌های آموزش و پرورش در ۳۰ سال گذشته این است که مبنای بودجه این وزارتخانه، عملکرد سال گذشته باشد، چون در بودجه سال ۱۴۰۲ اعتبار وزارت آموزش و پرورش ۱۸۰ هزار میلیارد تومان و عملکرد ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بود؛ بنابراین ۱۰ درصد کسری و فاصله میان بودجه مصوب و عملکرد وجود دارد.

وی بیان کرد: بودجه سال ۱۴۰۲ آموزش و پرورش با ۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار رتبه بندی به ۹.۸ درصد از سهم بودجه عمومی دولت رسید.

متوسط حقوق معلمان ۱۷ میلیون تومان است

همچنین صمد برزوییان عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی در میزگرد بررسی راهکار‌های تقویت اقتصاد آموزش و پرورش اظهار داشت: برنامه ششم توسعه، ۳ میلیارد دلار برای مقاوم سازی مدارس و تکمیل پروژه‌های نیمه تمام آموزشی تخصیص داد که از این مبلغ فقط ۱.۴ درصد اختصاص یافت.

وی با بیان اینکه سهم ۱۳.۱ درصدی بودجه آموزش و پرورش از بودجه دولت در سال ۱۴۰۱ به دلیل بودجه رتبه بندی بود، افزود: این سهم در بودجه امسال به ۹.۸ درصد رسید. اکنون ۳۸ هزار میلیارد تومان کمبود بودجه به قدری زیاد است که با لابی نمایندگان حل شدنی نیست.

عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر اینکه متوسط حقوق معلمان ۱۷ میلیون تومان است، گفت: اکنون در کلاس‌های درس آموزش با کیفیت فراهم نیست و دانش‌آموزان مناطق محروم و مدارس دولتی نمی‌توانند به دانشگاه‌های برتر راه یابند. برای بهبود وضعیت آموزش برنامه درسی دانش آموزان باید تغییر کند.

برزویان خاطر نشان کرد: برخی از دانشجویان فارغ التحصیل شده از دانشگاه شریف بیکار هستند؛ پس چگونه این تصور وجود دارد که اگر دانش آموزی از هنرستان فارغ التحصیل شود، بیکار نمی‌مانند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->