محور‌های مورد تأکید رهبر معظم انقلاب در رابطه با حجاب ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا مرتضوی بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه اعزام تیم ملی فوتسال زنان به تایلند برای شرکت در یک تورنمنت بین المللی معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف از بانوی شاعر ایرانی که نامش در فهرست دایره‌المعارف زنان شاعر عرب قرار دارد، چه می‌دانید؟ اثرات نامناسب رژیم‌های غذایی با قند زیاد در کودکان بیش فعال کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلا به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش
سرخط خبرها
لزوم بهره‌مندی از تلاش‌های استادان در راستای تحول در حقوق زنان و خانواده

لزوم بهره‌مندی از تلاش‌های استادان در راستای تحول در حقوق زنان و خانواده

  • کد خبر: ۲۹۶۴۳۱
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۳
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بر لزوم بهره‌مندی از تلاش‌های استادان در پیشبرد مسائل خانواده در راستای تحول در حقوق زنان و خانواده تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در دیدار با استادان حقوق خانواده ایران، استاد حسین صفایی و اسدالله امامی اظهار کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم تا از تلاش‌های استادان در پیشبرد مباحث علمی حقوق خانواده در راستای تحول در حقوق زنان و خانواده استفاده کنیم.

وی به جایگاه پیشکسوتان علم حقوق خانواده اشاره کرد و گفت: استادان امامی و صفایی ارزشمندترین سرمایه‌های علمی کشور در حوزه حق خانواده و حقوق مدنی هستند و قدردان این عزیزان هستیم. آنها با استفاده از دانش و سرمایه اجتماعی خود می‌توانند به توسعه ظرفیت‌های حقوقی با هدف ارتقای حقوق زنان و خانواده در راستای اصول بیستم، بیست و یکم و دهم قانون اساسی و سیاست‌های کلی نظام در حوزه خانواده کمک کنند.

بهروزآذر افزود: تلاش می‌کنیم تا در معاونت ریاست‌جمهوری در امور زنان و خانواده در این خصوص به طور مستمر برنامه‌ریزی‌هایی برای ارتباط بیشتر وکلای دادگستری، قضات، حقوقدانان، دانشگاهیان، علما و نظریه‌پردازان برای رسیدن به تحولات ضروری در این حوزه از علم حقوق داشته باشیم و به صورت خاص به آن بپردازیم.

سید حسین صفایی در این دیدار، با اشاره به لزوم توجه به سند سیاست‌های کلی خانواده، در ۱۶ بند اظهار کرد: مقام معظم رهبری به نکات اصلی حقوق خانواده در این سند اشاره کرده‌اند و مواردی، چون تهیهٔ مسکن و شغل مناسب برای جوانان، تشویق جوانان به ازدواج و تسهیل ازدواج آنها در این سند ذکر شده است و باید در برنامه‌های آینده بر روی این مباحث به طور جدی کار کرد.

اسدالله امامی، همچنین به قواعد فقهی و تفاسیر اسلامی اشاره و افزود: قوانین حمایت خانواده جامعی داریم که ظرفیت‌های فراوانی برای تحول‌آفرینی دارند. اینکه به حقوق زنان در قوانین خانواده به تدریج توجه بیشتری شده است و با قوانین فعلی می‌توان شاهد تحولاتی جدید بود.

وی اضافه کرد: برای ایجاد تحولات در حقوق خانواده به ایجاد زمینه‌های اجتماعی و علمی نیاز داریم که بخشی از آن آماده است و البته سند سیاست‌های خانواده سند مهمی است که باید تقویت شود.

این استاد حقوق خانواده بر حضور جوانان به‌خصوص حقوقدانان در عرصه‌های مختلف در راستای ترویج و توسعه علم تاکید کرد و گفت: حضور جوانان می‌تواند در همه عرصه‌ها راه‌گشا باشد.

وی همکاری پیشکسوتان و جوانان را در تاملات فقهی، ارتباط با علمای دین اسلام و اساتید فقه با هدف ایجاد تحولات در عرصه‌های تقنینی ضروری دانست و عنوان کرد: با ایجاد گفتگو و همکاری بین علمای دینی و حقوقدانان می‌توان راهکار‌هایی اصولی برای حل مشکلات و تغییرات اجتماعی پیدا کرد.

منبع: جهان بانو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.