لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در تقویت همدلی و هم افزایی در جامعه ادویه‌های مهم در پخت بهتر ماهی را بشناسید روایت زندگی مادر شهید ژاپنی در سریال مهاجر سرزمین آفتاب حدود ۶۰ درصد از جامعه معلمان را بانوان تشکیل می‌دهند کاهش خطر سکته مغزی پس از یائسگی در زنان با مصرف موز رشد ۳۶ درصدی اهدای خون بانوان در خراسان رضوی (۵ دی ۱۴۰۳) روش‌های از بین بردن لکه چای یا قهوه روی لباس نشان مشهد الرضا(ع)، فرصت ایجاد الگو‌های مناسب برای دختران جوان مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟ خانواده، بنیادی‌ترین نهاد کشور پایان کار نماینده بانوان مشهد در لیگ برتر بدمینتون نایب‌قهرمانی دختران راگبی‌باز مشهدی در کشور
سرخط خبرها
شیوع سلولیت به علت تفاوت‌های ساختاری بدن، در زنان بسیار رایج‌تر است

شیوع سلولیت به علت تفاوت‌های ساختاری بدن، در زنان بسیار رایج‌تر است

  • کد خبر: ۲۹۷۰۷۸
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۳
بافت‌های همبند در زنان به صورت عمودی و موازی قرار گرفته‌اند که اجازه می‌دهد چربی راحت‌تر به سمت بالا فشار بیاورد و این موضوع که به علت تفاوت‌های ساختاری بدن است باعث شده سلولیت در بانوان رایج‌تر باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر چین توضیح می‌دهد که وقتی سلول‌های چربی زیر پوست رشد می‌کنند به سمت بافت همبند زیر پوست فشار می‌آورند. این فشار، بافت همبند پوست را به سمت پایین می‌کشد و چربی را به سمت بالا هل می‌دهد و در نتیجه، پوست حالتی موج‌دار پیدا می‌کند. عوامل مختلفی همچون ژنتیک، سبک زندگی و تغییرات هورمونی نیز در این فرایند دخیل هستند.

سلولیت در مردان نیز می‌تواند ایجاد شود، اما به دلیل تفاوت‌های ساختاری بدن، در زنان بسیار رایج‌تر است. بافت‌های همبند در زنان به صورت عمودی و موازی قرار گرفته‌اند که اجازه می‌دهد چربی راحت‌تر به سمت بالا فشار بیاورد و ظاهر موج‌دار ایجاد کند. در حالی که در مردان، این بافت‌ها به‌صورت متقاطعند و چربی را بهتر در جایشان نگه می‌دارند. همچنین زنان به طور طبیعی چربی زیرجلدی بیشتری دارند که در ناحیه ران تجمع می‌کند.

از سوی دیگر، هورمون استروژن نیز در تشکیل سلولیت نقش بزرگی دارد. این هورمون که گاهی «هورمون زنانه» نیز نامیده می‌شود، بر توزیع چربی، تولید کلاژن و خاصیت ارتجاعی پوست تاثیر می‌گذارد.

با کاهش سطح استروژن در دوران یائسگی، تولید کلاژن کاهش می‌یابد، سلول‌های چربی بزرگ‌تر می‌شوند و نوار‌های فیبری زیر پوست شروع به افتادگی می‌کنند. این مسئله موجب افزایش سلولیت می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.