بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل متعلق به کدام کشورهاست؟ قابلیت‌های جدیدی که در iOS ۱۸.۲ ارائه می‌شود محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معرفی شد چرا برخی از ویدئوهای اینستاگرام تار و بی‌کیفیت هستند؟ جواب پازل امروز میجر (دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳) چطور با هوش مصنوعی ترانه و موزیک فارسی بسازیم؟ + آموزش و لینک سایت واردات قانونی، قیمت‌های آیفون ۱۶ را منصفانه می‌کند جواب پازل امروز میجر (یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳) ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» پس از چهارسال تلاش، به فضا پرتاب می‌شوند بازدید معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری استان | آغاز ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد + فیلم آغاز فرایند ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور + فیلم پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از قابلیت جدید جست‌وجوی ChatGPT | معرفی رقیب قدرتمند برای موتور جستوی گوگل ویدئویی جدید از «اطلس»، ربات انسان‌نمای جدید بوستون داینامیکس نگرانی پنتاگون از ماهواره‌های جاسوسی جدید ایلان ماسک و رابطه‌اش با پوتین ویدیو تبلیغاتی روبوتاکسی (سایبرکب) تسلا | تصویری از آینده وان پلاس ۱۳ معرفی شد + مشخصات و قیمت جواب پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از هواپیمای مافوق‌صوت در چین | پروازی که در عرض ۹ دقیقه، شما را از مشهد به تهران می‌رساند قیمت احتمالی انواع آیفون ۱۶ در ایران بعد از آزادشدن رجیستری + جدول اپل از مک بوک پرو ۲۰۲۴ رونمایی کرد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

۵ درصد از کل واردات به کشور مربوط به تلفن همراه است

  • کد خبر: ۲۹۷۳۲۵
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۹
۵ درصد از کل واردات به کشور مربوط به تلفن همراه است
سید روح اله لطیفی، سخنگوی کمیسیون روابط بین الملل و توسعه تجارت خانه صنعت، معدن و تجارت ایران، همزمان با مطرح‌شدن رفع ممنوعیت آیفون ۱۶ درباره تجارت تلفن همراه در ایران گفته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت گفت: سرانه خرید تلفن همراه در ایران به ازای هر ۵.۸ نفر یک تلفن همراه بوده در صورتی که در دنیا این موضوع به ازای ۷.۲ نفر بوده است.

سید روح اله لطیفی - سخنگوی کمیسیون روابط بین الملل و توسعه تجارت خانه صنعت، معدن تجارت ایران - همزمان با مطرح شدن رفع ممنوعیت تلفن همراه با برند آمریکایی، توضیحاتی در خصوص تجارت تلفن همراه در ایران و جهان داد و گفت: در سال گذشته میلادی بیش از یک میلیارد و ۱۴۰ میلیون دستگاه تلفن همراه تولید و روانه بازار شد، که بیش از ۲۰ درصد تعداد آن از شرکت اپل بود و از کل تلفن‌های فروش رفاه درخاورمیانه (غرب آسیا و شمال آفریقا)، ۲۴ درصد تلفن‌های هوشمند جهان وارد بازار ایران شده است.

به گفته سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت، از حدود ۶۲ میلیون تلفن همراه عرضه شده در غرب آسیا در سال‌۱۴۰۲ حدود ۱۴ میلیون و ۶۸۹ هزار دستگاه سر از ایران درآورده است. حدود ۲۴ درصد فروش تلفن همراه در غرب آسیا به بازار ایران ختم می‌شود، در صورتی که این سهم در سال قبل میلادی بیش از ۲۸ درصد بوده است.

لطیفی افزود: ارزش این ورادات، ۳ میلیارد و ۲۰۲‌میلیون دلار بوده و سهم حدود ۵ درصدی از واردات ۶۶ میلیارد دلاری به کشور در سال ۱۴۰۲ را به خود اختصاص داده است. از این میزان دستگاه تلفن همراه هوشمند، بیش از ۲.۹۸ درصد تعداد تلفن‌های همراه به صورت رویه تجاری و حدود ۸.۱ درصد با رویه مسافری یا پستی وارد کشور شده است.

وی با اشاره به سهم بالای ایرانیان در خرید تلفن همراه، گفت: با بررسی میزان فروش تلفن همراه در سال ۲۰۲۳ نسبت به جمعیت ۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون نفری جهان، در ازای هر ۲.۷ نفر فرد (از کودک تا کهنسال) در جهان یک تلفن همراه تولید شده، اما این موضوع در قبال جمعیت حدوداً ۸۶ میلیون نفری ایران در ازای هر ۸.۵ نفر، یک تلفن همراه به صورت رسمی وارد بازار ایران شده که این امر نشان‌دهنده میزان مصرف بیشتر این کالا در ایران است.

بنا بر اعلام صداوسیما، سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت در ادامه افزود: در سال‌۱۴۰۲ امارات از محل فروش تلفن همراه هوشمند به ایران، ۲ میلیارد و ۸۶۹ میلیون‌و ۳۱۶‌هزار دلار ارزآوری کرده است. چین با فروش ۲۹ میلیون و ۵۸ هزار دلار، ویتنام با یک میلیون و ۱۲۳ هزار دلار، سوریه با ۵۲۴ هزار دلار و هند نیز با ۳۳۴ هزار دلار، کشور‌های فروشنده تلفن همراه به ایران در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند. بیشترین میزان واردات تلفن همراه به کشور از لحاظ ارزبری مربوط به دی ماه سال‌۱۴۰۲ با ۳۸۶ میلیون و ۶۰۰ دلار و کمترین میزان مربوط به فروردین ماه با ۷۰ میلیون‌و ۹۰۰ هزار دلار بوده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->