لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در تقویت همدلی و هم افزایی در جامعه ادویه‌های مهم در پخت بهتر ماهی را بشناسید روایت زندگی مادر شهید ژاپنی در سریال مهاجر سرزمین آفتاب حدود ۶۰ درصد از جامعه معلمان را بانوان تشکیل می‌دهند کاهش خطر سکته مغزی پس از یائسگی در زنان با مصرف موز رشد ۳۶ درصدی اهدای خون بانوان در خراسان رضوی (۵ دی ۱۴۰۳) روش‌های از بین بردن لکه چای یا قهوه روی لباس نشان مشهد الرضا(ع)، فرصت ایجاد الگو‌های مناسب برای دختران جوان مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟ خانواده، بنیادی‌ترین نهاد کشور پایان کار نماینده بانوان مشهد در لیگ برتر بدمینتون نایب‌قهرمانی دختران راگبی‌باز مشهدی در کشور
سرخط خبرها
مرحوم طاهره صفارزاده یکی از شاعران پیشرو و خاص در تجربه‌های فرمی‌‌ در شعر معاصر ایران است

مرحوم طاهره صفارزاده یکی از شاعران پیشرو و خاص در تجربه‌های فرمی‌‌ در شعر معاصر ایران است

  • کد خبر: ۲۹۷۴۰۹
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۷
طاهره صفارزاده بانوی شاعری که در ۸ آبان ۱۳۸۶ درگذشت، بی تردید یکی از شاعران پیشرو و خاص در تجربه‌های فرمی در شعر معاصر ایران است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ همیشه منتظرت هستم/ بی‌آن‌که در رکود نشستن باشم/ همیشه منتظرت هستم/چونان که من/همیشه در راهم/همیشه در حرکت هستم/همیشه در مقابله/تو مثل ماه/ستاره/خورشید/همیشه هستی/و می‌درخشی از بدر/و می‌رسی از کعبه/و ذوالفقار را باز می‌کنی/و ظلم را می‌بندی/همیشه منتظرت هستم/ای عدل وعده داده‌شده

طاهره صفارزاده مانند این شعر خود دروصف حضرت موعود (عج) شاعری بود همواره در حرکت و در جست‌وجوی فضا‌های جدید و اتفاقات نو در شعر.

او شعر گفتن را به تشویق معلم خوش‌ذوق خود در کرمان یعنی محمدابراهیم باستانی پاریزی آغاز کرد. نخست در رشته زبان و ادبیات انگلیسی تحصیل کرد و بعد از چندی برای تکمیل تحصیل به انگلیس و سپس آمریکا رفت.

تحصیل در خارج از کشور، باعث شد او چندان تحت تأثیر جریان‌های ادبی و شعری رایج در داخل کشور قرار نگیرد و شعرش از نظر فرم به شعر مدرن غربی شباهت بسیاری ببرد و بی‌تردید صفارزاده یکی از شاعران پیشرو و خاص در تجربه‌های فرمی در شعر معاصر ایران است.

یکی از جلوه‌های این گرایش‌های فرمی را می‌توان در شعر‌های کانکریت (تصویری) او دید که در آن زمان در ادبیات ایران تجربه منحصربه‌فردی بود.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.