دیدار عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان در اسلام آباد سخنگوی دولت: موضوع دختر علوم تحقیقات امنیتی نیست نخستین شمارش رسمی آرا در انتخابات آمریکا؛ ترامپ و هریس مساوی شدند انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا رسما آغاز شد + فیلم فرمانده نیروی هوایی ارتش: هیچ عقب‌نشینی‌ای در برابر جنگ سخت دشمن نشان نخواهیم داد برگزاری اجلاسیه رسمی مجلس خبرگان رهبری (۱۵ آبان ۱۴۰۳) معاون هماهنگ‌کننده پدافند هوایی ارتش از منطقه شمال شرق بازدید کرد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) دیدارهای جداگانه وزیر ارتباطات ایران با رؤسای جمهور کوبا و ونزوئلا در هاوانا و کاراکاس دستگیری ۶ نفر و هلاکت ۴ تروریست در جنوب سیستان و بلوچستان اوکراین مدعی شد: ۱۱ هزار نیروی کره شمالی به کمک روسیه آمدند کاهش ارزش نرخ دلار در آستانه انتخابات ریاست جمهوری درخواست آمریکا از ایران برای عدم پاسخ به رژیم صهیونیستی تعداد شهدای لبنان به ۳ هزار و ۲ نفر رسید (۱۴ آبان ۱۴۰۳) شمار نظامیان زخمی رژیم صهیونیستی به پنج هزار و ۲۶۱ نفر رسید پیش‌نویس قطعنامه جدید آتش‌بس در غزه روی میز شورای امنیت تا رفع فیلترینگ فقط یک روز باقی‌ مانده است؟ عارف بخشنامه به‌کارگیری جوانان و زنان در سطوح مدیریتی را ابلاغ کرد ۱۰ دلیلی که هریس یا ترامپ هرکدام شانس رئیس‌جمهورشدن دارند پزشکیان به جمهوری آذربایجان سفر می‌کند (۱۴ آبان ۱۴۰۳) پوتین با وزیر خارجه کره شمالی دیدار کرد+فیلم هریس در ۴ ایالت کلیدی از ترامپ پیش افتاد اتحادیه اروپا و کره‌جنوبی مدعی ارسال تسلیحات از سوی کره‌شمالی به روسیه شدند تاکید عراقچی بر پاسخ به هرگونه تجاوز به حریم امنیتی و سرزمینی ایران تجهیز تهران با ۱۳۰۰ اتوبوس و ۳۹ کیلومتر خط مترو جدید ایران به گزارش ادعایی تلاش ترور مقامات رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد آیت‌الله علم‌الهدی: مسئله مقاومت تنها یک جریان سیاسی علیه استکبار نیست| بنیان فکری نخبگان باید مبتنی بر شناخت عمیق مسائل باشد دفتر رئیس جمهور: از اظهارات امروز پزشکیان برداشت نادقیقی شد
سرخط خبرها

۳۱ هزار روستای کشور خالی از سکنه شده است

  • کد خبر: ۲۹۸۳۰۸
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۳
۳۱ هزار روستای کشور خالی از سکنه شده است
معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: از ۶۹ هزار روستای کشور، فقط ۳۸ هزار روستا دارای سکنه هستند و ۳۱ هزار روستا خالی از سکنه شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عبدالکریم حسین‌زاده روز دوشنبه (۱۴ آبان ۱۴۰۳) در همایش سراسری بنیاد مسکن، بیان کرد: به دوستانم در مجلس گفتم با انتقال به دولت، من از منتهاالیه حوزه مطالبه‌گری به منتهاالیه حوزه پاسخگویی می‌روم.

وی افزود: وقتی مسئولیت توسعه روستایی و محرومیت‌زدایی را پذیرفتم، افتخار کردم که در کنار جمع زیادی از مسئولان این حوزه قرار گرفتم، هر چند که یکسری دغدغه‌ها و باورها نسبت به این کار داشتم و اعتقاد داشتم ما بایستی بتوانیم این موضوعات را با هم حل و فصل کنیم.

حسین‌زاده با بیان اینکه آمارها نشان می‌دهد از سال ۵۵ تاکنون جمعیت روستاها و شهرها روند معکوسی را طی کرده است،گفت: در گذشته ۷۰ درصد جمعیت در روستاها و ۳۰ درصد در شهرها بودند، اما اکنون این نسبت برعکس شده است و ما با مهاجرت وسیع روستایی روبرو بودیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور خاطرنشان کرد: امروز از ۶۹ هزار روستای کشور، تنها ۳۸ هزار روستا دارای سکنه هستند و ۳۱ هزار روستا خالی از سکنه شده‌اند.

حسین زاده ادامه داد: با وجود اجرای طرح‌های هادی، زیرساخت‌هایی چون آب، برق، گاز و تلفن، و تمام فعالیت‌های عمرانی، این سوال مطرح است که چرا نتوانستیم جمعیت روستایی را در روستاها ثابت نگه داریم؟

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور عنوان کرد: اینکه با وجود همه فعالیت‌هایی که انجام شده است چرا این هدف محقق نشد یک مسئله بسیار اساسی است که باید به آن توجه شود.

حسین‌زاده یادآور شد: مبنای کار این است که همه ما ارگان‌ها، دستگاه‌ها، ساختارها و سازمان‌هایی که درگیر توسعه روستایی خواهیم بود آسیب‌شناسی کنیم. باید بررسی کنیم چه اقداماتی را نباید انجام می‌دادیم و چه کارهایی را باید به‌طور مؤثرتر انجام می‌دادیم تا بتوانیم از مهاجرت روستایی جلوگیری کنیم.

وی در ادامه اظهار کرد: مجموعه‌ای از عوامل مانند کمبود فرصت‌های شغلی، کاهش کیفیت زندگی، تحولات اجتماعی، کمبود درآمد و تغییرات اقلیمی، روستاهای ما را با چالش‌های جدی مواجه کرده‌اند.

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور تاکید کرد: بزرگترین مانعی که در حال حاضر کشور با آن مواجه است و بهره‌وری را به سمت صفر می‌برد، موازی‌کاری‌های گسترده‌ای است که به‌ویژه در حوزه توسعه روستایی وجود دارد.

حسین‌زاده با بیان اینکه نبود مدیریت یکپارچه روستایی در چند دهه گذشته بزرگترین آسیب‌ها را به روند توسعه روستایی ما وارد کرده است،خاطرنشان کرد: معتقدم به جای دخالت در امور اجرایی و کاستن از اختیارات نهادها، باید یک سیاست‌گذاری کلان و هماهنگ ایجاد شود. هدف من این است که هر نهادی وظایف خود را به‌درستی انجام دهد و ما به‌عنوان یک نهاد فرابخشی، بر عملکردها و هزینه‌ها نظارت داشته باشیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم افزود: باید فضای دست و پاگیر بروکراسی سنگین را کاهش دهیم و با سیاست‌گذاری مناسب، روند توسعه روستایی را هدایت کنیم تا اقدامات مؤثرتری انجام شود و مشکلاتی نظیر تاخیر در پرداخت تسهیلات بانکی یا آماده‌سازی زیرساخت‌ها برطرف شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->