ساخت بزرگ‌ترین استودیوی تولید مجازی آسیا در ایران سید محمدرضا طاهری، شاگرد استاد شهریار، درگذشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + علت بازگشت «سیدبشیر حسینی» به تلویزیون با «داستان شد» جایزه ادبی گنکور به «کمال داوود» نویسنده فرانسوی ـ الجزایری رسید تصاویر نعیمه نظام‌دوست در سریال «لالایی» در باب اهمیت شناسنامه هویتی خراسان رضوی صحبت‌های مدیر شبکه نسیم درباره بازدید میلیونی «بگو بخند» پخش فصل جدید «پانتولیگ» با اجرای محمدرضا گلزار اعلام زمان خاک‌سپاری «محمدحسین عطارچیان»، خوش‌نویس پیشکسوت بازیگران «گلادیاتور ۲» در ژاپن پژمان بازغی با «ترانه‌ای عاشقانه برایم بخوان» در موزه سینما دلیل خداحافظی جشنواره برلین از رسانه اجتماعی ایکس چیست؟ سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: نفوذ فرهنگ بیگانه با ارتقای آگاهی‌های عمومی و ترویج اخلاق ایرانی‌اسلامی تدبیر می‌شود نبرد یک «سیاه‌ماهی» در دل میراثی کهن | درباره فیلم کوتاه مشهدی که به سومین جشنواره میراث فرهنگی شیراز راه یافته است بیش از ۲۹۰۰ اثر مستند متقاضی حضور در «سینماحقیقت» گرد پیری بر چهره «لگولاس» بازیگر ارباب حلقه‌ها + عکس
سرخط خبرها

سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: نفوذ فرهنگ بیگانه با ارتقای آگاهی‌های عمومی و ترویج اخلاق ایرانی‌اسلامی تدبیر می‌شود

  • کد خبر: ۲۹۸۴۴۰
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳
سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: نفوذ فرهنگ بیگانه با ارتقای آگاهی‌های عمومی و ترویج اخلاق ایرانی‌اسلامی تدبیر می‌شود
سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: نفوذ فرهنگ بیگانه را فقط با ارتقای آگاهی‌های عمومی و ترویج اخلاق ایرانی‌اسلامی که موردتأکید رهبری معظم است، می‌توان تدبیر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام علی عسگری با اشاره به معنای فرهنگ عمومی اظهار کرد: فرهنگ عمومی به معنای فرهنگ غالب و گسترده‌ای است که در میان عموم جامعه رواج دارد و حوزه‌ای از عقاید، ارزش‌ها، جلوه‌های احساسی و هنجارهاست که اجبار اجتماعی و غیررسمی از آن حمایت می‌کند.

وی ادامه داد: ۴۰ سال است که یک نهاد خاص وزارت ارشاد به عنوان متولی فرهنگ عمومی فعالیت می‌کند اما از آنجا که فرهنگ عمومی با تاروپود جامعه درگیر است، بخش‌های مختلفی چون گفتار، سبک زندگی و... به‌شدت در حال تحول است.

سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی بیان کرد: جهانی‌شدن و نفوذ فرهنگ بیگانه از چالش‌های بزرگ فرهنگ عمومی ایران است. جهانی‌شدن را می‌توان با تقویت برنامه‌های آموزشی، فضای مجازی، هم‌افزایی نهاد‌های آموزشی و رسانه‌ها کنترل کرد. نفوذ فرهنگ بیگانه را فقط با ارتقای آگاهی‌های عمومی و ترویج اخلاق ایرانی‌اسلامی که موردتأکید رهبری معظم است، می‌توان تدبیر کرد.

عسگری با اشاره به مؤلفه‌های فرهنگ عمومی، تأکید کرد: زمان یکی از مؤلفه‌های فرهنگ عمومی است که با تاریخ تجربیات و اندیشه‌های یک ملت یا تمدن مرتبط است. دین در فرهنگ عمومی یک نظام کلان فرهنگی است که ۳ مؤلفه زمان و زبان و هنروزیبایی را در بر می‌گیرد؛ به عنوان مثال، قرآن اعجاز زبانی است که در قله زیبای زبانی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: چالش دیگر فرهنگ عمومی غفلت از آگاهی‌هایی است که از مسیر زبان شیرین فارسی و تاریخ و تجربیات قوم ایرانی و زیبایی‌های تمدن اسلامی‌ایرانی به ما رسیده است.

سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی با اشاره به نقش رسانه و فضای مجازی در انتقال فرهنگ عمومی خاطرنشان کرد: رسانه و فضای مجازی در شکل‌گیری و انتقال فرهنگ عمومی اهمیت دارد. برای درک نقش رسانه باید به نظام رسانه‌ای توجه کرد. اگر وجود کتاب و مطبوعات رسانه‌ای در جامعه توازن داشته باشند، موجب رشد اجتماعی و فرهنگ عمومی می‌شوند؛ به عنوان مثال اگر کتاب بخوانیم ولی از فضای مجازی غفلت کنیم، دچار بحران می‌شویم؛ بنابراین توازن باید برقرار شود. اگر خانواده بتواند بین رسانه‌ها در خانه تعادل برقرار کند، فرهنگ عمومی شکل گرفته و تقویت می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->