چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم میلیونی مسافران در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز
سرخط خبرها

سرماخوردگی، از رایج‌ترین بیماری‌های ویروسی است

  • کد خبر: ۲۹۸۸۰۶
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰
سرماخوردگی، از رایج‌ترین بیماری‌های ویروسی است
عضو هیئت‌مدیره انجمن پزشکان عفونی کودکان ایران گفت: سرماخوردگی یکی از رایج‌ترین بیماری‌های ویروسی در کودکان و بزرگ‌سالان است.

به گزارش شهرآرانیوز، زمانی که هوا سرد می‌شود، ویروس‌هایی که باعث عفونت تنفسی می‌شوند، تشدید پیدا می‌کند و احتمال ابتلا به سرماخوردگی در افراد مختلف را بالا می‌برد. همچنین این موضوع را نیز باید در نظر داشت که ما یک زندگی شهری، هوای به شدت آلوده، بارندگی خیلی کم، خشکسالی و خشکی هوا را داریم و به طور مداوم در این محیط زندگی می‌کنیم؛ احتمال سرماخوردگی در این فصل مخصوصاً در اطفال بالا می‌رود. در همین رابطه فریبا شیروانی، عضو هیئت‌مدیره انجمن پزشکان عفونی کودکان، توضیح می‌دهد.

احتمال ابتلا به سرماخوردگی

شیروانی در مورد اینکه در فصل سرما رعایت چه نکاتی اولویت دارد گفت: زمانی که فرد در موقعیتی باشد که در مکان‌های شلوغ است احتمال سرماخوردگی بیشترمی‌شود. اگر فرد بتواند از ماسک در شلوغی استفاده کند، اینکه دچار بیماری نشود زیاد است.

وی افزود: اگر هم نمی‌تواند به صورت دائم از ماسک استفاده کند در زمانی که افرادی دچار سرماخوردگی هستند، از ماسک استفاده کند. همچنین زمانی که افراد در یک محیط بسته ساعات زیادی را کنار هم قرار دارند نیز، باعث تشدید سرماخوردگی می‌شود؛ و با بیان اینکه فردی که دچار سرماخوردگی شده است باید نکاتی را رعایت کند توضیح داد: در هنگام عطسه یا سرفه حتماً با دستمال جلوی دهان خود را گرفته و در نبود دستمال با آستین از انتقال ترشحات ویروسی به محیط اطراف جلوگیری کنند. همچنین دستمال بینی خود را دور انداخته و بعد از دو مرتبه استفاده دیگر از آن دستمال استفاده نکند. حتماً افراد دستان خود را به خوبی بشویند تا میکروبی به دیگران انتقال نیابد.

راهکار برای جلوگیری از بیماری

عضو هیئت‌مدیره انجمن پزشکان عفونی کودکان ایران اظهارداشت: در این فصل افراد با سبک زندگی درست می‌توانند از انواع بیماری جلوگیری کنند. یکی از مواردی که ما توصیه می‌کنیم این است که: افراد سعی کنند از سبزیجات استفاده کنند، غذا‌های ملین مانند سوپ و آش مصرف کنند، خواب درست و کافی داشته باشند و در ساعت مشخص وعده‌های غذایی را مصرف کنند. خوردن قرص ویتامین را به افراد توصیه نمی‌کنیم، زیرا با خوردن سبزیجات کافی بدن به طور خودکار ویتامین را تأمین کرده و دیگر به خوردن قرص ویتامین نیست.

وی در آخر خاطر نشان کرد: افراد حتماً در زدن واکسن آنفلوانزا دقت کنند و زدن واکسن را جدی بگیرند تا در این فصل مقاومت بدنشان بالا رود و کمتر مریض شوند. همچنین در کنار زدن واکسن نکات متذکر شده را نیز عمل کنند، می‌توان گفت مریض نمی‌شوند؛ اگر هم دچار بیماری شوند خفیف است و سرعت بهبودی در بدن بالا می‌رود.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->