فعالیت موکبی در عرصه میدان شهدا ویژه دختران علاقمند به سوغات رضوی نازایی، یکی از چالش‌های کلیدی در افزایش نرخ باروری پایان دور نهم سی‌وپنجمین دوره مسابقات قهرمانی شطرنج زنان کشور شیر مادر، ماده‌ای اثرگذار در محافظت از بدن و مغز نوزاد نگاهی به جایگاه خانواده در آثار فرشچیان دستور پخت برشتوک مکعبی شکلاتی در خانه + فیلم دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد: فعالیت مستمر موکب‌های ویژه بانوان در ورودی‌های شهر تحت تاثیر قرار گرفتن سلامت روانی زوجین در طلاق صوری تک فرزندی، پدیده‌ای رو به رشد در جهان ایجاد چالش‌هایی برای زنان سرپرست خانوار با تغییر ساختار خانواده گفت‌و‌گو با تیام عباس‌نژاد، پدیده ۱۸ ساله و اولین ملی‌پوش تاریخ شمشیربازی بانوان مشهد| دختری با شمشیر پولادین بررسی عملکرد خوب تیم ملی فوتسال بانوان ایران در دیدار با ژاپن توسط فدراسیون جهانی فوتبال کسب مقام چهارم هانیه رستمیان در تپانچه بادی مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا قزاقستان قد کشیدن آیات| درباره هئیت دخترانه حضرت رقیه (س) که با محوریت فعالیت قرآنی ۲ خواهر فعال است درباره خواهر شهید جواد جهانی چه می‌دانید؟ | «جهانی» برای خواهر کتابت قرآن کریم توسط یک بانوی دانشجوی هندی چالشی به نام اختلال یادگیری در کودکان اهمیت بالای سن زنان برای بارداری
سرخط خبرها
رفع تلخی خورش‌ با چند ترفند ساده

رفع تلخی خورش‌ با چند ترفند ساده

  • کد خبر: ۳۰۲۴۶۸
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۹
برخی از مواقع ممکن است مزه خورش در هنگام پخت به تلخی بزند که با چند ترفند ساده می‌توان این تلخی را از بین برد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برخی از مواقع ممکن است مزه خورش در هنگام پخت به تلخی بزند که با چند ترفند ساده می‌توان این تلخی را از بین برد.

یکی از کلی‌ترین راه‌ها حذف عامل تلخ‌کننده است، مثلا اگر خورشی درست می‌کنید که در آن از لیمو عمانی استفاده می‌شود پوست و تخم آن را قبل از ریختن داخل خورش جدا کنید و همچنین با خیساندن آن قبل از طبخ و سپس خارج کردن آن مدتی پس از پخت از تولید مزه تلخ جلوگیری کنید.

یکی دیگر از عواملی که باعث عدم جذب مواد تلخ بر روی زبان می‌شود نمک است. مثلا مزه تلخ قهوه و یا مزه تند کیوی را می‌شود با ریختن مقداری نمک در درون قهوه و یا سرو کیوی به همراه مقداری نمک بر روی آن برطرف کرد.

دیگر عامل مهمی که باعث تلخی غذا‌ها می‌شود سوخت سطحی آن است مثلا پیاز داغ اگر زیاد سرخ شود و دچار سوختن سطحی گردد مزه تلخی در آن احساس می‌شود.

از آبلیمو هم می‌توانید برای از بین بردن مزه تلخ بسیاری از غذا‌ها استفاده کنید. حتما شما هم تجربه خوردن سبزیجاتی که مزه تلخی دارند را دارید. استفاده از آبلیمو بر روی این سبزیجات مزه تلخ آنها را برطرف می‌کند.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.