مردانی که نتوانند مهریه پرداخت کنند، زندانی نمی‌شوند، اما مشمول پابند الکترونیک می‌شوند بررسی جایگاه زن در جهاد اجتماعی امضای تفاهم‌نامه میان ایران و اندونزی با محوریت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تیم خراسان رضوی قهرمان مسابقات کبدی دختران کشور شد کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف روزانه مویز جزئیاتی از ابعاد حقوقی و اجتماعی قانون جدید مهریه افتتاح خانه عقد «نجمه‌خاتون» با هدف ترویج ازدواج آسان در خراسان جنوبی دعوت از ۲ دختر ورزشکار مشهدی به مسابقات انتخابی تیم ملی شمشیربازی اپه بانوان بررسی کارآمدترین روش‌های پیشگیری از طلاق عاطفی برگزاری رقابت‌های المپیاد ورزشی ویژه بانوان اهمیت بالای صعود تیم ملی فوتسال ایران به جام جهانی برگزاری هشتمین کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب در قم کسب مقام سوم جام ملت‌های زنان آسیا توسط تیم ملی فوتسال زنان ایران آمادگی برای ایجاد شبکه سلامت زنان با محوریت هوش مصنوعی اردوی تیم ملی بانوان در مرکز جهانی تکواندو برای یونیورسیاد آغاز شد نرخ باروری در خراسان جنوبی چقدر است؟ قضاوت بانوی ایرانی در دیدار فینال جام ملت‌های فوتسال بانوان آسیا
سرخط خبرها
معرفی ادویه‌های مورد نیاز خورش‌های ایرانی

معرفی ادویه‌های مورد نیاز خورش‌های ایرانی

  • کد خبر: ۳۰۴۰۵۲
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۱
ادویه‌ها نقش کلیدی در طعم و عطر خورشت‌های ایرانی دارند و انتخاب صحیح و استفاده درست از آنها می‌تواند غذا‌های شما را تبدیل به خوراکی‌های بی‌نظیر کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ترکیب ادویه‌ها در آشپزی ایرانی نقشی بسیار حیاتی دارد، زیرا ادویه‌ها نقش کلیدی در طعم و عطر خورشت‌های ایرانی دارند و انتخاب صحیح و استفاده درست از آنها می‌تواند غذا‌های شما را تبدیل به خوراکی‌های بی‌نظیر کند.

از زردچوبه و دارچین گرفته تا زیره و هل، هر کدام از این ادویه‌ها نه تنها طعم و عطر خاصی به غذا می‌بخشند، بلکه با ترکیب مناسب آنها، لایه‌های پیچیده‌ای از طعم در خورشت‌ها ایجاد می‌شود. در کتاب مستطاب آشپزی در خصوص اهمیت ادویه تاکید شده که ادویه‌ها باید به صورت تازه و در مقدار کم ساییده شوند تا عطر و طعم آنها به خوبی حفظ شود. ادویه‌های درسته عطر خود را بسیار بهتر از ادویه‌های ساییده حفظ می‌کنند، بنابراین توصیه می‌شود ادویه‌ها را به مقدار کم سابیده و به اندازه نیاز چند هفته استفاده کنید.

هر خورشت ایرانی نیاز به ادویه‌های خاص خود دارد که در این بخش به آنها اشاره می‌کنیم:

قورمه سبزی: زردچوبه، فلفل سیاه، زعفران

فسنجان: دارچین، زعفران، هل

قیمه: زردچوبه، دارچین، زعفران

خورش آلو: گلپر، زعفران، دارچین

خورش مرغ: زردچوبه، فلفل، زعفران

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.