تجلیل مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی از اولین بانوی اسیر دفاع مقدس «معصومه آباد»، قهرمان استخبارات بعثی‌ها در آغوش گرفتن کودک چه فوایدی دارد؟ آشنایی با ژن‌هایی که از مادر به فرزند منتقل می‌شود آیا مصرف قرص آهن در دوران بارداری موجب افزایش وزن جنین می‌شود؟ ابتلای ۳۷ درصد از زنان خراسان شمالی به پوکی استخوان فردوسی ثامن، نماینده جدید مشهد در لیگ برتر فوتسال بانوان کشور کسب مقام سوم توسط تیم ملی دختران بسکتبال ۳ به ۳ ایران در رقابت‌های لیگ ملت‌های آسیا جزئیاتی از آمار شهدا و ایثارگری‌های زنان در دوران دفاع مقدس ۵ زن ایرانی که سال‌ها در اردوگاه‌های عراق اسیر بودند را بیشتر بشناسیم عوامل موثر در شکل‌گیری یک رابطه صمیمی و عمیق بین مادر و دختر نقش موثر افق رسانه‌ای زن مسلمان در ایجاد تحولات بزرگ در منطقه نکاتی از شرایط ویژه و چالش‌های لیگ دوومیدانی بانوان کشور از زبان دونده خراسانی فضای مجازی، عامل مهم تغییر نقش‌ها و مسئولیت‌های زوجین در زندگی مشترک درباره تعداد اسرای زن جنگ تحمیلی چه می‌دانید؟ بررسی عوامل مهم در کاهش فرزندآوری| تک فرزندی، تبعات گسترده‌ای برای جامعه دارد تولد ۳ فرشته در قلب خراسان | چندقلوزایی در ایران نویدبخش شادی آیا حضور ملی پوش جوان خراسانی در هجدهمین دوره لیگ برتر فوتبال زنان ایران قطعی می‌شود؟ پیاده روی اربعین، عامل اساسی در تغییر و تحول در سبک زندگی مردم
سرخط خبرها
معرفی ادویه‌های مورد نیاز خورش‌های ایرانی

معرفی ادویه‌های مورد نیاز خورش‌های ایرانی

  • کد خبر: ۳۰۴۰۵۲
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۱
ادویه‌ها نقش کلیدی در طعم و عطر خورشت‌های ایرانی دارند و انتخاب صحیح و استفاده درست از آنها می‌تواند غذا‌های شما را تبدیل به خوراکی‌های بی‌نظیر کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ترکیب ادویه‌ها در آشپزی ایرانی نقشی بسیار حیاتی دارد، زیرا ادویه‌ها نقش کلیدی در طعم و عطر خورشت‌های ایرانی دارند و انتخاب صحیح و استفاده درست از آنها می‌تواند غذا‌های شما را تبدیل به خوراکی‌های بی‌نظیر کند.

از زردچوبه و دارچین گرفته تا زیره و هل، هر کدام از این ادویه‌ها نه تنها طعم و عطر خاصی به غذا می‌بخشند، بلکه با ترکیب مناسب آنها، لایه‌های پیچیده‌ای از طعم در خورشت‌ها ایجاد می‌شود. در کتاب مستطاب آشپزی در خصوص اهمیت ادویه تاکید شده که ادویه‌ها باید به صورت تازه و در مقدار کم ساییده شوند تا عطر و طعم آنها به خوبی حفظ شود. ادویه‌های درسته عطر خود را بسیار بهتر از ادویه‌های ساییده حفظ می‌کنند، بنابراین توصیه می‌شود ادویه‌ها را به مقدار کم سابیده و به اندازه نیاز چند هفته استفاده کنید.

هر خورشت ایرانی نیاز به ادویه‌های خاص خود دارد که در این بخش به آنها اشاره می‌کنیم:

قورمه سبزی: زردچوبه، فلفل سیاه، زعفران

فسنجان: دارچین، زعفران، هل

قیمه: زردچوبه، دارچین، زعفران

خورش آلو: گلپر، زعفران، دارچین

خورش مرغ: زردچوبه، فلفل، زعفران

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.