تامین کامل امنیت در شعبات اخذ رای مشهد و خراسان رضوی (۱۵ تیر ۱۴۰۳) ۱۱۱ نفر از حجاج به دلیل وخامت شرایط جسمی‌ به کشور بازگشتند مقطع کاردانی رشته «فوریت‌های پزشکی» حذف خواهد شد ارتباط گردشگری ایران با مالزی افزایش می‌یابد هشداری برای زمین؛ ۲۳ درصد از مساحت زمین دیگر قابل بهره برداری نیست دستگیری عامل قتل پاکبان مشهدی + عکس خمیردندان‌های غیرمجاز از سوی وزارت بهداشت معرفی شدند (۱۴ تیر ۱۴۰۳) دستگیری سارقان سفری در مشهد نیمی از فوتی‌ها در تصادفات مشهد، عابران پیاده هستند واریز ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به چه معناست؟ (۱۴ تیر ۱۴۰۳) کشف انبار داروهای غیرمجاز توسط پلیس مشهد پشه آئدس به رنگ و بوی تایر بسیار علاقه‌مند است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه، ۱۴ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان سالاد سزار ۱۰۰ ساله شد | همه چیز در مورد یک سالاد پرطرفدار اهدای اعضای کودک مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش زندگی سه بیمار نیازمند‌به‌عضو شد (۱۴ تیر ۱۴۰۳) گردشگری ایران از دریچه سیاستگذاری دولت چهاردهم؛ باید و نبایدها انفجار شدید در کارخانه تولید جنگ‌افزار آمریکا + فیلم معلمان مدارس غیردولتی تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان قرار می‌گیرند مقدمه و بستر توانمندسازی کودکان کار باید فراهم شود | آمار و ارقام دقیقی از کودکان کار در ایران نداریم
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

نشست ۳۲ سانتی‌متری دشت مشهد/ حجم پساب تولیدی دو برابر ظرفیت تصفیه‌خانه‌ها/۸۰ درصد آب مصرفی خانوارها هدر می‌رود

  • کد خبر: ۲۹۹۵۵
  • ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۷
نشست ۳۲ سانتی‌متری دشت مشهد/ حجم پساب تولیدی دو برابر ظرفیت تصفیه‌خانه‌ها/۸۰ درصد آب مصرفی خانوارها هدر می‌رود
۷۰ تا ۸۰ درصد فاضلاب شهری مشهد خاکستری است.

لاله سادات کوثری/ شهرآرانیوز_ شهردار مشهد گفت: مجموعه تلاش‌هایی باید انجام شود تا آب فضای سبز بیشتر از رقم موجود تامین شود.


محمدرضا کلایی در نشست "تفاهم نامه ۴ جانبه بازچرخانی آب خاکستری به مناسبت هفته محیط زیست" افزود: با این سیاست که فضای سبز را برای زیست پذیر شدن شهر مشهد باید از محل بازچرخانی آب خاکستری حفظ کنیم، موافق هستم.


وی اضافه کرد: برنامه ریزی توام با آگاه سازی باید مرحله به مرحله اتفاق بیفتد. امیدوارم با هماهنگی و اقدامات تکمیلی از سمت وزارت راه و شهرسازی مجموعه فعالیت‌های زیست محیطی در مشهد که نقطه عطف است، توسعه یابد. همچنین امیدواریم با مشارکت مردم این طرح موفق شود.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: آب خاکستری یا فاضلاب، تمام پسابی است که در خانوارها یا ساختمان‌های اداری از همه جریان‌ها، به جز پساب حاصل از توالت ایجاد شده است.

 

یعقوبی افزود: سال ۹۷ مصوبه‌ای از طرف شورا ابلاغ شد مبنی بر جداسازی فاضلاب شهری و آب خاکستری که اکنون در دست اجراست.


وی با بیان اینکه، بر این اساس مقرر شد سیستم لوله‌کشی ساختمان به نوعی انجام شود که این آب در مخزنی ذخیره شود افزود: آب‌های خاکستری مناسب استفاده دوباره برای فلاش تانک یا فضای سبز است.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه ۷۰ تا ۸۰ درصد فاضلاب شهری مشهد خاکستری است اظهارکرد: به عنوان نمونه در دو منزل مسکونی، دو مدرسه، و یک دانشگاه کار را برای نمونه اجرا کردیم. در پایان سال گذشته جداسازی پساب را ۱۱ مدرسه در ۷ منطقه شهری در دستور کار قرار دادیم و تا یک الی دو ماه این آینده این طرح قابل اجراست.


وی ادامه داد: شهروندانی که نسبت به اجرای این طرح اقدام کنند تشویق می‌شوند. سازمان پارکها از منازل شهروندان متقاضی بازدید می‌کند، اگر سیستم چرخه جداسازی در ساختمان‌ها به گونه‌ای طراحی شود که بتوان آب را برای فضای سبز مصرف کرد، ۵ میلیون تومان به عنوان تشویق به شهروند اعطا می‌شود.

 

شرکا، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی نیز در این نشست با بیان اینکه این طرح، نقش بسزایی در بهینه سازی مصرف آب دارد افزود: پیشنهاد می کنم این کار را برای آغاز از ساختمان‌های بلند مرتبه شهر آغاز کنیم.

 

اسماعیلیان، مدیرعامل آبفای مشهد نیز گفت: شهرداری مشهد می تواند در این حوزه پایلوت در کل کشور باشد.


وی گفت: من درخواستم این است این طرح مطابق با مصوبه شورا برای کل ساختمان‌های مشهد اجرا شود، زیرا بین ۵۰ تا ۸۰ درصد آب مصرفی مشهد در حال هدر رفت است.

 

هاشمی فرماندار مشهد نیز گفت: ۱۳ هزار و ۲۷۰ لیتر در ثانیه میزان مصرف اّب در مشهد است، در حال حاضر ۱۱ هزار لیتر آب تولیدی داریم و چیزی حدود ۱۵۰۰ لیتر کمبود تولید آب داریم.


وی افزود: اجرای این طرح می‌تواند یکی از راه‌های خوب برای تامین آب باشد.

 

عرفانی معاون محیط زیست استان نیز با بیان اینکه اکنون دشت مشهد۳۲ سانتی متر نشست دارد افزود: حجم فاضلاب تولیدی ما اکنون دو برابر حجم تصفیه خانه‌هاست و این کار باعث می‌شود حجم زیادی از فاضلاب در کشف‌رود خالی شود.

 

تفاهمنامه ۳ جانبه بازچرخانی آب امضا شد

 

تفاهم سه جانبه مدیریت مصرف آب و جداسازی فاضلاب خاکستری میان شرکت آب و فاضلاب، سازمان نظام مهندسی ساختمان و شهرداری مشهد با حضور محمدرضا کلائی شهردار مشهد، سیدمحمدرضا هاشمی فرماندار مشهد و جمعی از اعضای شورای شهر و مدیران استانی و شهری به امضا رسید‌.

 

بر اساس این تفاهم‌نامه واحدهای ساختمانی گروه دال یعنی ساختمان‌های عمومی نظیر بیمارستان‌ها و دانشگاه‌ها و ساختمان‌های دولتی و بلند مرتبه پیش از احداث ملزم به ایجاد شبکه جداسازی آب شدند.

برای واحدهای ساختمانی گروه جیم یعنی ساختمان‌های معمولی نیز تا سقف ۵ میلیون تومان مشوق در صورت ایجاد شبکه جداسازی در نظر گرفته شد که با تایید سازمان نظام مهندسی اهدا می‌شود و در ادامه در پی بازدید‌های دوره‌ای سازمان پارک‌ها در صورت تداوم کمک‌های بعدی هم اجرایی می‌شود.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->