هیئت وزارت دادگستری برای بررسی روند انتقال زندانیان افغان به کابل رفت افغانستان سال گذشته ۲۱ تن زعفران تولید و ۶۷ تن صادر کرد حضور پرشمار افغانستانی‌ها در بورس ایران نماینده مردم یزد در مجلس: طرح سامان‌دهی اتباع خارجی فقط شامل مهاجران دارای مجوز است وزارت دادگستری: هزار زندانی افغانستانی به کشورشان بازگردانده می‌شوند رشد ۴۰ درصدی ارزش افغانی در برابر ریال ایران طی یک‌ سال گذشته علی‌اف در افتتاحیه اجلاس COP ۲۹: جمهوری آذربایجان حامی فعال چندجانبه‌گرایی است سازمان جهانی بهداشت از ثبت ۲۳ مورد جدید فلج اطفال در افغانستان خبرداد آخرین یهودی افغانستان به اسرائیل رفت بازیکنان اتباع خارجی میهمان فدراسیون فوتبال شدند ویدئو | روایتی از استرداد ۹۰۰ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی در ۱۰۰ روز از ایران محمدجعفر یاحقی: امروز در افغانستان، شاهد رقابت نابرابر زبان پشتو با زبان دری هستیم یک کارشناس اقتصادی: برای حل مشکل نیروی انسانی، بهتر است مهاجران افغانستانی را بیمه کنیم تیک‌آف زعفران افغانستان در بازارهای جهانی | صادرات بیش از ۶ برابر تولید رشد قیمت پول افغانی در بازار ایران سخنگوی وزارت کشور طالبان: افزایش کشت خشخاش در افغانستان دروغ است یادِ هرات در شبِ سردِ مشهد | از کتاب مرحوم «ناصر فرخاد» رونمایی شد وزارت خارجه طالبان: امید که فصل جدیدی در روابط کابل و واشنگتن گشوده شود مشاور وزیر کشور: آماده هستیم با استفاده از ظرفیت «شاد» دختران افغانستانی را آموزش بدهیم رئیس مرکز امور بین‌الملل وزارت آموزش و پرورش: خدماتی که به دانش‌آموزان اتباع داده می‌شود باید در همه کشور یکسان باشد
سرخط خبرها

نماینده مردم یزد در مجلس: طرح سامان‌دهی اتباع خارجی فقط شامل مهاجران دارای مجوز است

  • کد خبر: ۲۹۹۸۷۳
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۱
نماینده مردم یزد در مجلس: طرح سامان‌دهی اتباع خارجی فقط شامل مهاجران دارای مجوز است
نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی می‌گوید که طرح سامان‌دهی اتباع خارجی در ایران تنها شامل اتباعی است که مجوز اقامت در کشور را دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ صالح جوکار در پاسخ به پرسشی درباره جزئیات طرح سامان‌دهی اتباع خارجی، توضیح داد که این طرح تنها شامل افرادی است که به شکل قانونی و با مجوز وارد ایران شده‌اند.

او بیان کرد که این افراد شامل نیروی کار، سرمایه‌گذار یا دانشجو هستند و حقوق آن‌ها در این طرح لحاظ شده است.

جوکار افزود: در طرح سامان‌دهی اتباع، مواردی مانند بیمه، اسکان و امنیت مهاجران قانونی در نظر گرفته شده است و هدف ما تضمین این حقوق برای افرادی است که به‌طور قانونی وارد کشور شده‌اند.

نماینده مردم یزد همچنین تصریح کرد که این طرح هیچ‌گونه حمایتی برای اتباع غیرمجاز ندارد و این دسته از افراد باید به کشور خود بازگردند.

جوکار به ایراف گفته است: ما به دنبال احراز هویت تمامی اتباع خارجی در کشور هستیم تا با داشتن اطلاعات کافی درباره محل کار و سکونت آن‌ها، امنیت پایدار در کشور را تقویت کنیم و بر اساس نیاز‌های واقعی داخلی، از نیرو‌های کاری بهره بگیریم.

وزیر کشور: مهاجرستیز نیستیم، اما بیش از این ظرفیت پذیرش نداریم

در همین حال، روز گذشته اسکندر مومنی در آیین تکریم و معارفه استاندار کرمان اظهار داشت: یکی از موضوعات اولویت دار در کشور سامان‌دهی اتباع بیگانه است که استان کرمان هم از آن رنج می‌برد.

ایرنا در این باره نوشته است که وزیر کشور با تاکید بر ضرورت سامان‌دهی اتباع بیگانه گفت: بار‌ها گفتیم که ما مهاجرستیز نیستیم، اما بیش از این ظرفیت پذیرش اتباع را نداریم.

وی گفت: قرون متمادی با همسایگان همزیستی داشتیم و مشترکات بسیار زیادی داریم، اما براساس قوانین بین الملل به کشوری که مهاجرپذیر است باید کمک شود در حالی که کمک‌های بین المللی به ایران با چند میلیون مهاجر نزدیک به صفر است.

وزیر کشور تصریح کرد: چه بسیار فرصت‌های شغلی که از دست می‌رود، گریزی نداریم و امکان پذیرش مهمان بیش از این برای کشور وجود ندارد.

وی گفت: بخشی از این کار مربوط به حوزه‌های ملی و انسداد مرزهاست که تکرار رفت و آمد اتباع صورت نگیرد و در دستور کار جدی قرار گرفته، بخشی هم استانی است که باید از همه ظرفیت‌ها استفاده شود؛ یک اتهامی نیز همواره مطرح می‌کنند که ایرانی‌ها شغل‌های سنگین را به عهده نمی‌گیرند در حالی که واقعا چنین نیست لذا بسیاری از موضوعات در این زمینه باید اصلاح شود.

وزیر کشور بیان کرد: سامان‌دهی اتباع بیگانه از موضوعاتی است که در اولویت اول استاندار کرمان قرار می‌گیرد و بسیاری موضوعات دیگر که در فرصت‌های دیگر بیان خواهد شد.

این درحالی است که دولت چهاردهم تاکید کرده است که تا پایان سال جاری مهاجران افغانستانی غیرمجاز را از کشور اخراج خواهد کرد.

همچنین وزارت کشور مامور شده است که طرح سامان‌دهی اتباع خارجی را تدوین کند.

ایران در بیش از چهار دهه گذشته میزبان جمعیتی قابل توجه از مهاجران افغانستانی بوده است. در طول سه سال گذشته و بعد از بازگشت دوباره طالبان به قدرت در افغانستان نزدیک به سه میلیون مهاجر افغانستانی دیگر وارد ایران شدند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->