سفیر ایران در عراق: عامل اصلی نقض حریم هوایی عراق، آمریکا است وزیر دفاع وارد دمشق شد (۲۶ آبان ۱۴۰۳) گروگانگیری در پاریس + فیلم پزشکیان بر تسریع در ساخت کریدور ریلی رشت- آستارا تاکید کرد دو فرمانده جهاد اسلامی در حمله رژیم صهیونیستی به دمشق به شهادت رسیدند پزشکیان: شرایط ناترازی انرژی کشور را صادقانه با مردم مطرح کنیم حملات موشکی سنگین حزب الله به حیفا (۲۶ آبان ۱۴۰۳) رئیس جدید دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) منصوب شد شمار شهدای غزه به ۴۳ هزار و ۷۹۹ تن رسید رئیس سازمان انرژی اتمی: اهتمام ویژه‌ای به بردن فناوری هسته‌ای در زندگی مردم داریم آملی لاریجانی: نیازمند توسعه و استفاده از هوش مصنوعی و علوم شناختی براساس سیاست‌گذاری اصولی هستیم + فیلم واکنش گزارشگر ویژه سازمان ملل به اظهارات وزیر خارجه انگلیس درباره نسل کشی در غزه مهاجرانی: دولت کاملا از صنایع‌دستی حمایت می‌کند سردار کاکاوند: فراجا در عرصه مبارزه با مواد مخدر بیش از ۳۶۰۰ شهید تقدیم امنیت کشور کرده است شمخانی: آمریکا باید غرامت عقب‌نگه‌داشتن ایران را بپردازد جان‌باختن ۱۰ نوزاد در آتش‌سوزی بیمارستانی در هند نامه مجلس شورای اسلامی به مقام معظم رهبری درباره سامان‌دهی کارکنان اسلامی در دامغان: از فاز تحقیقات عبور کرده‌ایم | ۴ مرکز فرآوری پلاسمایی دیگر در کشور افتتاح می‌شود کمیسیون‌های تخصصی مجلس، میزبان ۵ وزیر دولت خواهند بود ابراز نگرانی قطر از ممنوعیت آنروا | این تصمیم نتایج انسانی و سیاسی خطرناکی را در پی دارد نبیه بری: فضای حاکم بر مذاکرات آتش‌بس، مثبت است پزشکیان، «مصطفی مولوی» را به سمت رئیس‌دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور منصوب کرد (۲۶ آبان ۱۴۰۳) + سوابق و بیوگرافی قالیباف: مردم باید به ما اعتماد کنند؛ با این بورس نمی‌توانیم اعتماد مردم را جلب کنیم با حضور اسلامی، کارخانه فرآوری خشکبار بر پایه فناوری پلاسما، در رفسنجان افتتاح شد (۲۶ آبان ۱۴۰۳) نمایندگان مجلس در صحن علنی این هفته هم به اصلاح قانون انتخابات خواهند پرداخت آمریکا بیش از ۵۷ میلیون دلار به نیرو‌های کرد عراق و سوریه کمک کرد چین از آمریکا خواست، اجازه توقف رئیس جمهور تایوان در خاک خود را ندهد یک رسانه عبری: حزب‌الله خواهان اجرای قطع‌نامه «۱۷۰۱» است
سرخط خبرها

رئیس سازمان انرژی اتمی: اهتمام ویژه‌ای به بردن فناوری هسته‌ای در زندگی مردم داریم

  • کد خبر: ۳۰۰۳۸۱
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۴
رئیس سازمان انرژی اتمی: اهتمام ویژه‌ای به بردن فناوری هسته‌ای در زندگی مردم داریم
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت که این سازمان «اهتمام ویژه‌ای در زمینه استفاده از فناوری هسته‌ای برای حل مسائل، بردن فناوری هسته‌ای و نتایج استفاده از آن در زندگی مردم دارد».

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد اسلامی روز شنبه (۲۶ آبان ۱۴۰۳)، در آیین بهره‌برداری از نخستین کارخانه آلودگی‌زدایی و فرآوری خشکبار بر مبنای استفاده از فناوری پلاسما در رفسنجان، اظهار کرد: یکی از محور‌های مورد توجه در سازمان انرژی اتمی ایران؛ بحث کشاورزی و مواد غذایی و ارتقای کیفیت آنها در فرایند امنیت غذایی است. فناوری پلاسمای سرد به عنوان یکی از فناوری‌های تاثیرگذار در نظر گرفته شده است. این فناوری دارای ظرفیت گسترده‌ای است که می‌تواند در عرصه‌های مختلف نظیر حوزه‌های پزشکی، کشاورزی و محصولات غذایی، صنعت و نیز در حوزه آب، خاک و محیط زیست به‌کار گرفته شود.

وی تصریح کرد: سازمان انرژی اتمی ایران اهتمام ویژه‌ای در زمینه استفاده از فناوری هسته‌ای برای حل مسائل، بردن فناوری هسته‌ای و نتایج استفاده از آن در زندگی مردم دارد.

اسلامی عنوان کرد: در استان فاخر کرمان یکی از مهم‌ترین محصولات کشور یعنی پسته تولید می‌شود و کانون و قطب مرکزی تولید این محصول در شهر رفسنجان قرار دارد. برای رفع مشکلات موجود در زمینه تولید پسته و باغداران عزیز بر آن شدیم این منطقه را در اولویت برنامه‌های سازمان انرژی اتمی ایران قرار دهیم به همین دلیل از ۲ سال قبل به این موضوع پرداختیم و مسائل مطالعاتی و طراحی‌های تکمیلی این طرح انجام شد و امروز شاهد احداث و بهره‌برداری از این کارخانه هستیم. این کارخانه در سال‌های گذشته متروکه بود و از طریق تملک در اختیار شرکت فناوری پلاسما به عنوان متولی این کار قرار گرفت و این شرکت توانست نخستین کارخانه آلودگی‌زدایی و فرآوری خشکبار بر مبنای استفاده از فناوری پلاسما را احداث کند.

وی گفت: امروز با حضور وزیر محترم جهاد کشاورزی و جناب آقای استاندار و سایر مسئولان شاهد شروع به کار این فناوری در حوزه صنعت در استان کرمان هستیم؛ این فناوری می‌تواند به عنوان گام نخست ترویجی در نظر گرفته شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران اظهار کرد: امروز شاهد معرفی این فناوری به فعالان این حوزه هستیم و آنان می‌توانند از ظرفیت ایجاد شده برای آلودگی‌زدایی از محصولات خشکبار به‌ویژه پسته استفاده کنند و با آلودگی‌زدایی و رفع آفت‌پذیری می‌توان برای صادرات این محصول در بازار‌های جهانی اقدام کرد.

معاون رئیس‌جمهور گفت: امروز شاهد بهره برداری از نخستین مرکز آلودگی‌زدایی مبتنی بر فناوری پلاسما در کشور هستیم و ظرفیت نصب شده در این کارخانه تا سه برابر می‌تواند افزایش یابد البته توسعه این صنعت وابسته به فعالان حوزه تولید پسته است و نیز وزیر محترم جهاد کشاورزی و استاندار محترم کرمان دستوراتی را در این زمینه صادر کردند و امیدواریم شاهد استقبال خوبی از این فناوری باشیم.

وی ادامه داد: هر جا که برای ظرفیت‌سازی نیازسنجی شود به حتم با تدبیر وزیر محترم جهاد کشاورزی و یا در استان با تدبیر استاندار محترم موارد را پیگیری خواهیم کرد.

اسلامی گفت: اولویت اصلی برای ما این است که مجموعه فعلی مشغول ارایه خدمات به باغداران و تولیدکنندگان شود به حداکثر ظرفیت برسد، زیرا در این صورت نقش اصلی آن در صنعت و کشاورزی استان پدیدار خواهد شد. به خدمات‌رسانی این کارخانه جذابیت آن برای سرمایه‌گذاری افزایش می‌یابد و بستر معرفی این فناوری بیش از پیش فراهم خواهد شد.

وی درباره هزینه استفاده از فناوری پلاسما در قیمت تمام شده محصول گفت: قیمت تمام شده برای استفاده از فناوری پلاسما حداکثر برابر با قیمت پنج درصد از محصول است البته این مساله بستگی به نوع محصولی که وارد کارخانه شده، مورد آزمایش قرار می‌گیرد و نیز میزان خدمتی که به آن ارایه می‌شود، تعیین کننده نرخ خدمات است که سهم ناچیزی در قیمت تمام شده محصول دارد.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران تاکید کرد: مهم‌ترین خدمات این فناوری را می‌توان قابلیت‌سازی محصول دانست و با استفاده از فناوری پلاسما محصولات آفت نمی‌پذیرند و از ماندگاری بالاتری برخوردار خواهند شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->