سهم ۹۵ درصدی بخش خصوصی از صنایع خراسان رضوی | حمایت از کسب و کار واحد‌های تولیدی جزئیات انتقال الکترونیک اوراق بهادار متوفیان به وراث اعلام شد نرخ ارز توافقی چقدر است؟ | فرزین: شوک‌درمانی بازار را کنترل‌ نمی‌کند اتمام‌حجت تأمین اجتماعی با کارفرمایان: اتباع غیرمجاز را به کار نگیرید چند نفر در صف وام ازدواج هستند؟ خودروسازها موتور بورس را روشن کردند| گزارش وضعیت بازار سرمایه (۲۸ آبان ۱۴۰۳) افزایش قیمت خودرو‌های «سایپا» شامل چه کسانی نمی‌شود؟ یک نماینده مجلس: مردم ما خودروهایی با تکنولوژی دهه ۴۰ و ۵۰ را به قیمت لندکروز و بوگاتی خریداری می‌کنند افزایش قیمت خودروهای «ایران‌خودرو» شامل حال چه کسانی نمی‌شود؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۲۸ آبان ۱۴۰۳) اولین واکنش بازار آزاد خودرو‌های داخلی به افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان (۲۸ آبان ۱۴۰۳) | صعود ۱ تا ۵۲ میلیون تومانی قیمت‌ها طلا و سکه امروز در مشهد چند؟ (۲۸ آبان ۱۴۰۳) بی‌برقی زشت است! افزایش ۴۰درصدی قیمت بنزین تکذیب شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ آبان ۱۴۰۳) | دلار ۶۸ هزار و ۴۰۰ تومان خودرو‌های ایران خودرو و سایپا چقدر گران شدند؟ (۲۸ آبان ۱۴۰۳) + جدول | تارا اتومات ۹۱۴ و شاهین ۸۷۴ میلیون شد افزایش قیمت محصولات خودروسازان داخلی چه تأثیری بر بازار آزاد دارد؟ | کوتاه‌شدن دست دلالان پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو بعد از بمب خبری امروز | افزایش قیمت خودرو در بازار آزاد (۲۸ آبان ۱۴۰۳) قیمت دلار در مرکز مبادله امروز (دوشنبه، ۲۸ آبان ۱۴۰۳) چند؟ تجهیز پمپ‌بنزین‌ها به کارت‌خوان‌های متنوع از دو هفته آینده (۲۸ آبان ۱۴۰۳) ویدئو | آیا رئیس‌جمهور تکلیف افزایش قیمت بنزین برای ۱۴۰۴ را مشخص کرد؟ جایگاه بورس به دلیل بی‌اعتمادی به سیاست‌های اقتصادی، از دست رفته است صیدی: تأمین مالی کوتاه‌مدت را به بانک و بلندمدت را به بازار سرمایه بسپاریم قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۲۸ آبان ۱۴۰۳) چقدر است؟ قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۸ آبان ۱۴۰۳) | بادمجان از ۱۰ تا ۲۵ هزار تومان واریز سود برای ۴ میلیون سهامدار رد پای گرانی در بازار مرغ مشهد تکلیف حواله‌داران ایران خودرو و سایپا بعد از افزایش قیمت خودرو چه می‌شود؟ کشت پاییزه چغندر در خراسان رضوی ۱۰۰ درصد افزایش یافت (۲۸ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سازوکار کمیسیون تلفیق برای تأدیه بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی چیست؟

  • کد خبر: ۳۰۰۶۷۳
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۹
سازوکار کمیسیون تلفیق برای تأدیه بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی چیست؟
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ از مصوبه این کمیسیون برای تأدیه بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی خبر داد و گفت: دولت مجاز است تمام اموال و دارایی‌های صندوق‌های بازنشستگی را بابت تأدیه بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی، به سازمان مذکور واگذار کند.

به گزارش شهرآرانیوز، رحیم زارع گفت: در جلسه عصر امروز کمیسیون تلفیق تصویب شد تا تادیه بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی مدنظر قرار گیرد. این مصوبه در راستای اجرای بند ۶ قانون ساختار نظام رفاه و تامین اجتماعی و تادیه بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی و بند ۲۸ برنامه هفتم توسعه است.

وی توضیح داد: به موجب مصوبه کمیسیون تلفیق، دولت مجاز است تمام اموال و دارایی‌های صندوق‌های بازنشستگی که بیش از ۵۰ درصد منابع مالی آن برای پرداخت مستمری از محل منابع بودجه عمومی کل کشور تأمین می‌شود به‌استثنای سازمان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح و صندوق بازنشستگی کارکنان وزارت اطلاعات بابت تأدیه بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی به سازمان مذکور واگذار کند.

زارع اضافه کرد: همچنین کمیسیون تصویب کرد قیمت هر متر مکعب فروش آب شرب تا الگوی مصرف در بخش‌های شهری و روستایی ۲۰۰ تومان و بالاتر از آن برای مشترکین خانگی ۴۰۰ تومان باشد.

زارع افزود: طبق مصوبه کمیسیون تلفیق، سازمان حفاظت از محیط زیست مجاز به دریافت کمک‌های نقدی و غیرنقدی حقیقی و غیرحقوقی داخلی و خارجی برای توانمندسازی و اجرای برنامه‌های حفاظت از محیط زیست و احیای محیط زیست می‌شود. همچنین کمیسیون در مصوبه‌ای به سازمان محیط زیست اجازه داد تا به منظور ارتقا و توسعه برنامه‌های حفاظتی نسبت به اجرای طرح‌های اقتصاد مشارکتی محیط زیست که به تایید شورای عالی محیط زیست می‌رسند، با رعایت مقررات امنیتی در زیستگاه‌های کشور اقدام کند.

وی بیان کرد: کمیسیون در مصوبه دیگری به دانشگاه و موسسات آموزشی و پژوهشی و پارک‌های علم و فن‌آوری وابسته به وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، قوه قضاییه و وزارت آموزش و پرورش اجازه داد تا از محل تهاتر اموال، نسبت به ساخت خوابگاه‌های مجردین و متاهلین اقدام کنند. این موضوع عندالزوم با مشارکت بخش غیردولتی انجام می‌شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ تاکید کرد: طبق مصوبه کمیسیون ۱۰۰ وجوه اداره شده پرداختی از محل بازپرداخت وام‌های شهری دانشجویی از سال ۸۵ تا ۱۴۰۳ به خزانه داری کل کشور واریز می‌شود. همچنین دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی که بر اساس بودجه‌ریزی عملکردی، بودجه خود را اداره می‌کنند می‌توانند نسبت به میزان درآمد اختصاصی سال ۱۴۰۳ از نظام بانکی تسهیلات اخذ کنند.

وی اضافه کرد: کمیسیون تصویب کرد که یک درصد از هزینه‌های جاری شرکت‌های دولتی سودده به حساب مسئولیت‌های اجتماعی و محرومیت زدایی واریز شود. همچنین شرکت‌های دولتی مکلفند در اجرای تکالیف قانونی و مقررات مربوطه حداقل ۴۰ درصد از هزینه‌های امور مسئولیت‌های اجتماعی خودشان را در مقاطع سه ماهه به میزان ۲۵ درصد به حساب مسئولیت‌های اجتماعی و محرومیت زدایی نزد سازمان برنامه بودجه و خزانه‌دار کل کشور واریز کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->