مردانی که نتوانند مهریه پرداخت کنند، زندانی نمی‌شوند، اما مشمول پابند الکترونیک می‌شوند بررسی جایگاه زن در جهاد اجتماعی امضای تفاهم‌نامه میان ایران و اندونزی با محوریت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تیم خراسان رضوی قهرمان مسابقات کبدی دختران کشور شد کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف روزانه مویز جزئیاتی از ابعاد حقوقی و اجتماعی قانون جدید مهریه افتتاح خانه عقد «نجمه‌خاتون» با هدف ترویج ازدواج آسان در خراسان جنوبی دعوت از ۲ دختر ورزشکار مشهدی به مسابقات انتخابی تیم ملی شمشیربازی اپه بانوان بررسی کارآمدترین روش‌های پیشگیری از طلاق عاطفی برگزاری رقابت‌های المپیاد ورزشی ویژه بانوان اهمیت بالای صعود تیم ملی فوتسال ایران به جام جهانی برگزاری هشتمین کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب در قم کسب مقام سوم جام ملت‌های زنان آسیا توسط تیم ملی فوتسال زنان ایران آمادگی برای ایجاد شبکه سلامت زنان با محوریت هوش مصنوعی اردوی تیم ملی بانوان در مرکز جهانی تکواندو برای یونیورسیاد آغاز شد نرخ باروری در خراسان جنوبی چقدر است؟
سرخط خبرها
ابتلا به «پا‌های مادری» در دوران بارداری، پدیده‌ای شایع است

ابتلا به «پا‌های مادری» در دوران بارداری، پدیده‌ای شایع است

  • کد خبر: ۳۰۰۷۳۰
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۲
بارداری تغییرات دائمی در پا‌های زنان ایجاد می‌کند که از آن به عنوان پدیده طبیعی «پا‌های مادری» یاد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بارداری تغییرات دائمی در پا‌های زنان ایجاد می‌کند. بسیاری از زنان در دوران بارداری ورم پا، افتادگی قوس پا، تغییر در نحوه راه رفتن، و حتی تغییر در سایز کفش خود را تجربه می‌کنند، که در کل به نام پدیده «پا‌های مادری» مشهور است.

وزن اضافی و تغییرات هورمونی مرتبط با بارداری، به‌ویژه ترشح هورمون رلاکسین، می‌تواند باعث افتادگی قوس پا شود، که به تغییر سایز پا می‌انجامد. زنان بعضا می‌گویند که سایز کفش‌شان حتی تا دو سایز افزایش پیدا کرده است.

ورم پا‌ها به‌ویژه در سه‌ماهه سوم بارداری به دلیل افزایش سطح خون و مایعات و همچنین فشار ناشی از رشد رحم بر روی رگ‌های پا‌ها معمول است. این می‌تواند باعث تجمع مایعات در پا‌ها و قوزک‌ها شود که به ورم حفره‌ای منجر می‌شود، که حالتی است که با فشار آوردن روی پوست، فرورفتگی ایجاد می‌شود.

همچنین، تغییر در مرکز ثقل بدن زن به دلیل سازگاری بدن با بارداری نیز می‌تواند نحوه راه رفتن او را تغییر دهد. با حرکت شکم رو به جلو و به دور از مرکز بدن، زنان اغلب فشار بیشتری به سمت جلوی پا‌های خود منتقل می‌کنند.

منبع: عصر ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.