اجرای طرح کالابرگ تا خرداد ماه ۱۴۰۴ برای ۷ دهک ادامه دارد یک کارشناس اقتصادی: چاره بسیاری از مشکلات کشور، مذاکره نیست | مذاکره خوب مشروط به تامین منافع ما است، نه دشمن! ریزش شدید قیمت خودرو‌های خارجی برای دومین روز متوالی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + جدول افت قیمت خودرو‌های داخلی شدت یافت (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۷ تا ۳۵ میلیونی ۱۵۱ هزار نفر از سود سهام عدالت بی‌نصیب ماندند ریبیت فارکس و نحوه دریافت آن (Forex CashBack) - کش بک در فارکس چیست؟ امروز حراج شمش طلا برگزار می‌شود (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + جزئیات تداوم سبزپوشی بورس با رشد ۶۲ هزار واحدی شاخص | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) کاربرد‌های بلبرینگ سوزنی در صنعت سقف برداشت از خودپرداز‌ها بالاخره افزایش یافت زمان شرکت در عرضه اولیه امروز مشخص شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | برای خرید عرضه اولیه «وپایا» چقدر نقدینگی نیاز است؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | رشد دوباره دلار به کانال ۸۸ هزار تومان ریزش قیمت طلا متوقف شد | رشد بیش از ۲۶۰ هزار تومانی نرخ طلا در مشهد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) یک تحلیلگر اقتصادی: نرخ دلار با هر اتفاقی کمتر از ۷۰ هزار تومان نخواهد شد قیمت امروز درهم به تومان (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + جدول آغاز مرحله جدید ثبت نام محصولات ایران خودرو از روز جمعه (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + جزئیات جدیدترین قیمت کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو اعلام شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + جدول طرح جدید برای برخورد با فرار مالیاتی پزشکان | وصول ۳۸ همت مالیات از مؤدیان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ قیمت جهانی نفت کاهش یافت (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیگیری یک طرح برای خانه‌دارشدن کم‌برخورد‌ارها قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | نوبرانه ملون چند؟ قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد اولین طرح پیش‌فروش سایپا در سال جدید از امروز (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + جدول تخم‌مرغ ارزان شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) اعتبار کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از پس‌فردا (۲۷ فروردین‌ ۱۴۰۴) واریز می‌شود پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴)| ورود پول به بازار ادامه دارد؟ ویدئو| بیکاری ۸۰۰ هزار فارغ‌التحصیل| فقط ۱۷ درصد ایرانی‌ها روزانه کار می‌کنند پیش بینی قیمت دلار (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟
سرخط خبرها

راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟

  • کد خبر: ۳۰۱۴۲۲
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟
کارشناس روابط کار گفت: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به‌ناحق با مرخصی او موافقت نمی‌شود، می‌تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.

به گزارش شهرآرانیوز، کارگران از برخی مواد قانون‌کار بی‌اطلاع هستند و این موضوع باعث می‌شود با مشکلاتی در روابط کاری خود روبه‌رو شوند.

در حال حاضر حدود ۱۵ میلیون کارگر در کشور وجود دارند که در بخش‌های مختلف خدماتی و تولیدی و … کار می‌کنند. کارگران همانند دیگر قشر‌های جامعه از همان ابتدای انقلاب پای کار کشور بوده و در تمام سختی‌ها و شیرینی‌ها، پستی‌ها و بلندی‌ها در کنار مردم گام برداشته‌اند.

کارگران در زمره اقشاری هستند که در تلاطم‌های اقتصادی، گرانی و رکود تورمی به خصوص بسیار متضرر شدند. قشری که آن را اساس تحولات اقتصادی و چرخیدن چرخ‌های اقتصاد کشور می‌دانند، اما در زمان تصمیم‌گیری‌ها، همواره آخرین توجهات به آنان معطوف شده است.

برخی اعتقاد دارند که کارگران هم نتوانسته‌اند به درستی مطالبات خود را داشته باشند در نتیجه مجموعه‌ای از نجابت بیش از اندازه کارگران و همچنین تلاطم‌های اقتصادی و سیاست‌های ناکارآمد اقتصادی کار را به جایی رسانده که عمده کارگران در کشور با مشکلات شدید معیشتی روبرو هستند.

در این میان کارگرانی که از قوانین کار ناآگاهی دارند دچار مشکلاتی می‌شوند. به طور مثال یکی از مشکلات کارگران عدم همکاری کارفرما با بحث حقوق و دستمزد است. از دیگر مشکلات کارگران عدم شناخت آنها نسبت به قوانین حاکم بر شرایط کاری است. مثلاً بار‌ها برای کارگران پیش آمده است که درخواست مرخصی می‌کنند؛ اما با مخالفت از سوی کارفرما مواجه می‌شوند. این مرخصی‌ها گاهی در راستای درمان و گاهی دیگر در راستای پیگیری مسائل اداری است که در برخی از کارفرمایان با آن مخالفت می‌کنند. اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی‌شود، می‌تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.

آرمین خوشوقتی، کارشناس روابط کار درباره مرخصی کارگران می‌گوید: کارفرما الزامی به اینکه حتماً با همه مرخصی‌های کارگر موافقت کند، وجود ندارد. مرخصی با توافق صورت می‌گیرد به این صورت که کارگر پس از درخواست باید منتظر موافقت کارفرما باشد، البته با توجه به شرایط کار، حتی کارفرما می‌تواند موافقت هم نکند.

آرمین خوشوقتی گفت: حالا اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی‌شود، می‌تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.

خوشوقتی بیان کرد: کارگران بهتر است در همان زمان اعتراض خود را مطرح کنند، چونکه اگر قطع همکاری صورت بگیرد، نمی‌توانند در خصوص مرخصی ادعایی داشته باشند. به هر حال باید به این موضوع هم توجه شود که در صورت شکایت، ممکن است امنیت شغلی به خطر بیفتد و حتی قرارداد تمدید نشود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->