جزییات تکمیلی درباره خسارت زمین‌لرزه ۴.۴ ریشتری در آرادان سمنان (۱۴ مهر ۱۴۰۳) زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کدام شنبه مشکل آب غیزانیه حل می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۰۱۶۷
  • ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۵
کدام شنبه مشکل آب غیزانیه حل می‌شود؟
مشخص نیست کدام شنبه، مشکل آب شرب مردم غیزرانیه حل می شود.
به گزارش شهرآرانیوز، بخش غیزانیه استان خوزستان، در شرق اهواز پیش از این ۹۶ روستا داشت که بعضی از این روستا‌ها امروز خالی از سکنه شده و اکنون تعداد آن‌ها به حدود ۸۰ روستا با حدود ۲۷ هزار نفر جمعیت رسیده است.

از جمعیت ۲۷ هزار نفری غیزانیه، ۱۹ هزار نفر در دهستان غیزانیه و حدود هشت هزار نفر در دهستان مشرحات ساکن هستند. یکی از مشکلات همیشگی مردم این بخش، مسئله آب بوده که سوم خردادماه امسال، این مشکل قدیمی به علت اجرا نشدن طرح آبرسانی، به تجمع اعتراض‌آمیز انجامید.

قاسم تقی زاده خامسی، معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا هفتم خردادماه در خصوص مشکل آب بخش غیزانیه گفت: مشکل آب منطقه غیزانیه و روستا‌های دهستان مشرحات استان خوزستان تا پایان خرداد (شنبه سی‌ویکم خرداد) و ظرف سه هفته آینده برطرف خواهد شد.

هجدهم خردادماه، مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب خوزستان از رسیدن آب به روستا‌های غیزانیه خبر داد و گفت: گام نخست پروژه انتقال خط آبرسانی به روستا‌های غیزانیه از توابع شهرستان اهواز عصر روز شنبه (۱۷ خردادماه) و یک هفته زودتر از موعد تعیین شده به پایان رسید.

طبق گفته این مقام مسئول، نیاز روستا‌های غیزانیه طبق استاندارد کمتر از سه هزار مترمکعب آب در شبانه روز و نیاز دهستان مشرحات هم حدود یک‌هزار و ۵۰۰ متر مکعب در شبانه روز است که با اتمام گام نخست این پروژه،  شرکت آب و فاضلاب توانایی انتقال حداقل ۹ هزار و حداکثر ۱۷ هزار مترمکعب آب در شبانه روز از تاسیسات شیبان به ایستگاه پمپاژ صفیره را خواهد داشت و با اجرای گام دوم که عبارت است از ۲۸ کیلومتر خط انتقال آب بین صفیره تا نزهه، می‌توان تا ۱۷ هزار مترمکعب در شبانه روز به غیزانیه انتقال داد.

وزیر نیرو ۲۱ خردادماه در خصوص مشکل آب غیزانیه گفت: بخش اول مسئله غیزانیه حل شده و بخش کامل و دائم آن هم تا پایان تابستان به انتها می‌رسد.

اما امروز، فرمانده سپاه خوزستان با بیان اینکه "آب هنوز به غیزانیه نرسیده است"، گفت: عملا کار خاصی در اینجا صورت نگرفته است.

سردار حسن شاهوارپور در بازدید از بخش غیزانیه اظهار داشت: تا الان فاز اول به اتمام رسیده، اما عملا اتفاق خاصی رخ نداده، اما مسئولان آبفا استان خوزستان قول داده‌اند آب تا شنبه آینده آب وارد شبکه آب می‌شود.

وی در ادامه افزود: فاز دوم که ۲۸ کیلومتر خط لوله انتقال آب است باید سریعا توسط ارگان‌های مربوطه مثل وزارت نیرو، سازمان آبفا استان خوزستان و استانداری که وظیفه‌شان است به بهره‌برداری برسد و آبرسانی به غیزانیه کوچک هرچه سریع‌ترانجام گیرد همچنین سپاه و وزارت نیرو در پیشبرد سریعتر این پروژه کمک می‌کنند.

به نظر می‌رسد قصه "شنبه‌های نامعلوم" این‌بار به موضوع آبرسانی به غیزانیه رسیده و مشخص نیست کدام شنبه، مشکل آب شرب این مردم حل می‌شود. مسئولان امر باید توجه داشته باشند که اگر شنبه مورد نظر آنها، زودتر از تمام شدن صبر مردم این بخش نرسد، احتمال خالی از سکنه شدن بقیه روستا‌های این بخش و کوچ به حاشیه شهر‌ها وجود دارد و به تبع آن مشکلات متعدد اجتماعی، فرهنگی، امنیتی و اقتصادی ناشی از رشد حاشیه نشینی و خالی از سکنه شدن روستاها، هزینه سنگین امروز و فردا کردن مسئولان است.

منبع:تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->