پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

ایران بیست و هشتمین کشور پرمخاطره‌ دنیا است

  • کد خبر: ۳۰۱۷۸۱
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۶
ایران بیست و هشتمین کشور پرمخاطره‌ دنیا است
رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا گفت: ما تا ۱۵ درصد تولید ناخالص ملی مان را در حوادث از دست می‌دهیم. حدود ۱۰ درصد را فقط در حوادث ترافیک از دست می‌دهیم. باید به این موضوع بپردازیم چرا که بسیار موضوع مهمی است.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا خانکه رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا امشب ۳ آذرماه ۱۴۰۳ در برنامه تهران ۲۰ شبکه ۵ تهران در مورد مهم‌ترین تهدید‌ها در شهر تهران گفت: طبق آخرین گزارش سازمان مدیریت بحران ۵۴ مخاطره در کشور شناسایی شده و ایران جز پرمخاطره‌ترین کشور‌های دنیا است.

رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا بیان کرد: ۱۴ مخاطره اولویت‌دار در رأس آنها زلزله، سیل، فرونشست و ... جزو اولویت‌های اصلی دولت به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: کشور ما در رتبه‌بندی بین‌المللی رتبه بیست و هشتم را دارد. این رتبه اصلاً خوب نیست باید جزو ۱۰۰ کشور اول نباشیم تا کشور‌های دیگر به ما اعتماد کنند و در کشور ما سرمایه‌گذاری کنند. کشورمان می‌تواند شرایطش بهتر از این باشد.

خانکه گفت: بحران دو مشخصه عدم‌اطمینان و بی‌نظمی را همراه خودش دارد. مدیریت بحران عدم‌اطمینان و بی‌نظمی را کاهش می‌دهد هرچند تبدیل به صفر نمی‌کند.

رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا افزود: ساختار مدیریت بحران در کشور ما با هیچ جای دنیا سازگار نیست.

مدیریت بحران در دیگر کشور‌ها یا یک سازمان مستقل یا زیر نظر یک وزیر یا عالی‌ترین مقام اجرایی کشور است، اما در کشور ما زیر نظر وزارت کشور است.

وی با بیان اینکه ساختار مدیریت بحران در کشور ما ایراد دارد، ادامه داد: ما زورمان نرسید که بگوییم سازمان مدیریت بحران یا باید سازمان مستقل باقدرت خیلی بالا باشد یا یک وزارت مستقل یا زیر نظر رئیس‌جمهور باشد چرا که صرفاً عالی‌ترین مقام می‌تواند به ما کمک کند.

خانکه در مورد بحران‌های کشور گفت: ما تا ۱۵ درصد تولید ناخالص ملی‌مان را در حوادث از دست می‌دهیم. حدود ۱۰ درصد را هم در حوادث ترافیک از دست می‌دهیم. باید به این موضوع بپردازیم. ما باید به‌تدریج ظرفیت خودمان را برای مدیریت با بحران افزایش بدهیم.

وی در پایان افزود: در حوزه سازه‌ای کشور ما بعد از سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب ۴۶ درصد رشد کرد. اگر ۱۰ سال پیش می‌گفتیم زلزله ۵ ریشتر تهران را نابود می‌کند، اما امروز به شما اطمینان می‌دهم که این اتفاق نمی‌افتد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->