پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

ساجدی نیا تاکید کرد: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است

  • کد خبر: ۳۰۲۳۸۳
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۳
ساجدی نیا تاکید کرد: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است
رئیس سازمان و دبیر شورای‌عالی مدیریت بحران کشور گفت: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی و حوادث مختلف یکی از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که دنبال خواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران با رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

حسین ساجدی‌نیا رئیس سازمان و دبیر شورای‌عالی مدیریت بحران کشور پس از دیدار با اشتفان پریزنر هماهنگ‌کننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران گفت: در این دیدار درباره استفاده از تجربیات بین‌المللی برای آموزش و تعاملات با سایر کشور‌ها از طریق تشکیل کمیته‌های فنی بحث و تبادل نظر شد.

وی تاکید کرد: این جلسه آغاز خوبی برای همکاری‌های بین‌المللی است و امیدواریم در جلسات آینده گام‌های مؤثری برای آموزش و استفاده از امکانات به روز دنیا برداریم.

رئیس سازمان مدیریت بحران افزود: کشور جمهوری اسلامی ایران، کشوری با ثبات و برخوردار است که سوابق کمک‌های بشر دوستانه ایران به جامعه جهانی و همسایگان را در بحران‌های مختلف طبیعی داشته است و ارتباط و هماهنگی سازمان ملل با کشور در این زمینه می‌تواند به رسالت مقدس جمهوری اسلامی در کمک‌رسانی به هم نوعان و سایر کشور‌های منطقه و دنیا کمک کند.

ساجدی‌نیا، تاکید کرد: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی و حوادث مختلف یکی از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که دنبال خواهیم کرد و بدین منظور با طراحی یک نقشه راه جامع برای سازمان و یادآوری و پیگیری تکالیف سایر دستگاه‌ها و تمرکز بر آموزش‌های عمومی و فرهنگ‌سازی در این مسیر حرکت خواهیم کرد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به استفاده از ظرفیت تشکل‌های مردمی و بخش خصوصی در بحران اشاره کرد و گفت: استفاده از توانایی‌های عظیم مردمی و استفاده از ظرفیت‌ها خوب و قابل اتکای بخش خصوصی یک راهبرد اصولی بر اساس قانون مدیریت بحران و آئین‌نامه استفاده از ظرفیت نیرو‌های جهادی و بخش خصوصی مصوب هیئت وزیران است که با تشکیل یک قرارگاه در سازمان مدیریت بحران دنبال خواهد شد.

در ادامه اشتفان پریزنر هماهنگ‌کننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران گفت: این جلسه مهر تأییدی بر توانمندی‌های ایران در مدیریت بحران بود.

وی افزود: هدف این جلسه برداشتن گام‌های مطمئن در رابطه با همکاری‌های بین سازمان مدیریت بحران ایران و سازمان ملل متحد و آژانس‌های تخصصی بود، چون در کشور‌هایی که با بلایای طبیعی مواجهند، آمادگی مجموعه‌های مدیریت بحران یک ضرورت است.

اشتفان پریزنر ادامه داد: تمامی آژانس‌های ذیل سازمان ملل متحد آماده همکاری همه جانبه با ریاست سازمان مدیریت بحران ایران هستند و پیشنهاد می‌شود با تشکیل یک کمیته راهبری مسائل و چالش‌های اصلی در این حوزه رفع و زمینه تعامل بیشتر فراهم شود.

هماهنگ‌کننده سازمان ملل به نقش آژانس‌ها و حامی‌های مرتبط در کمک‌رسانی به مناطق زلزله زده شمالغرب و سیل‌زده جنوب شرق اشاره کرد و گفت: با هماهنگی مناسب سازمان مدیریت بحران کشور کمک‌هایی اعم از وسایل و اقلام شرایط اضطراری، پروژه‌ها و کمک‌های مالی به منطقه صورت پذیرفت و در موارد مشابه آینده نیز با درخواست سازمان مدیریت بحران این همکاری و کمک‌ها به کشور با توان بیشتری هماهنگی می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->