ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری بررسی ابعاد مختلف آیین‌نامه جدید دورکاری مادران شاغل مقام اول بانوان استان خراسان شمالی در شاخص اهدای خون
سرخط خبرها
ادویه‌ها و چاشنی‌های مناسب برای غذا‌های گوشتی کدام‌اند؟

ادویه‌ها و چاشنی‌های مناسب برای غذا‌های گوشتی کدام‌اند؟

  • کد خبر: ۳۰۲۹۷۹
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲
برخی ادویه‌ها و چاشنی‌ها می‌توانند به کاهش بوی زُهم و بهبود طعم غذا‌های گوشتی کمک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برخی از ادویه‌ها و چاشنی‌ها می‌توانند به کاهش بوی زُهم و بهبود طعم غذا‌های گوشتی کمک کنند.

به عنوان مثال، زردچوبه یکی از ادویه‌های اصلی برای از بین بردن بوی خامی گوشت است. علاوه بر عطر ملایم و مطبوع، خاصیت ضد باکتریایی دارد و به سلامت غذا کمک می‌کند.

در کنار زردچوبه، زنجبیل طعمی تند و گرم دارد و به کاهش بوی زُهم گوشت کمک می‌کند. این ادویه همچنین گوشت را تردتر می‌کند و برای گوشت‌های قرمز و مرغ بسیار مناسب است.

آنهایی که به طعم‌های شیرین و گرم در غذا علاقمند هستند شاید بدانند که دارچین علاوه بر داشتن این خاصیت، بوی نامطبوع گوشت را نیز  خنثی می‌کند. به عمین خاطر، استفاده از چوب یا پودر دارچین در غذاهای گوشتی، به‌ویژه خورش‌ها، بسیار متداول است.

البته سیر نیز یکی از دیگر مواد غذایی موثر برای از بین بردن بوی خامی گوشت محسوب می شود، زیرا عطر قوی آن در ترکیب با گوشت طعم بی‌نظیری ایجاد می‌کند.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.