توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد رییس نظام پزشکی مشهد: آمار مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا نگران کننده است ضرب‌وشتم پرستار در بیمارستان قائم(عج) مشهد، این بار توسط پزشک بانوی وزرشکار مشهدی به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ دی ۱۴۰۳) پروژه جایگزین یک باب مدرسه سنگی در خراسان رضوی ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد هواشناسی خراسان رضوی در پی آلودگی هوا هشدار نارنجی صادر کرد (۵ دی ۱۴۰۳) تاخیر طولانی پرواز تهران به مشهد به علت برخورد خودرو به هواپیما روی باند (۵ دی ۱۴۰۳) درباره خواص بی‌شمار کدو حلوایی | نارنجی پرخاصیت ویدئو | چند توصیه خودمراقبتی در روز‌های آلودگی هوا نارضایتی مردم از کاهش ساعت کاری کارمندان | ادارات در خواب نیم‌روزی! دستگیری زنی که از ۲ فرزندش برای پوشش فروش مواد مخدر استفاده می‌کرد | زندان، انتهای عشق شیرین و فرهاد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۵ دی ۱۴۰۳) | ورود سامانه بارشی از بعدازظهر شنبه ورزش عملکرد مغز را تقویت می‌کند پیوند ۶۵۳ عضو و بافت از بیماران مرگ مغزی در مشهد انجام شد (۵ دی ۱۴۰۳) سالانه ۳۵۰ هزار نفر زیر پوشش غربالگری سرطان قرار می‌گیرند سامانه بارشی جدید از روز جمعه (۷ دی ۱۴۰۳) وارد کشور خواهد شد مدیرکل جدید بهزیستی خراسان رضوی منصوب شد (۵ دی ۱۴۰۳) خراسان رضوی، رتبه دوم بیشترین اعزام زائران عمره مفرده با غذا‌هایی که خطر سرطان روده بزرگ را افزایش می‌دهند، آشنا شوید با سیگار کشیدن نوجوانمان چطور رفتار کنیم؟ اثر داروی فشار خون در جلوگیری از صرع اجرای برنامه شیر مدرسه نیاز ۹ همتی می‌طلبد آخرین اخبار از برگزاری آزمون استخدامی برای تامین معلم در مهر ۱۴۰۴ پرداخت وام ضروری ۳۰ میلیون تومانی برای ۵۱ هزار نفر از بازنشستگان کشوری حکم امیر تتلو در دیوانعالی شکست |خواننده پرحاشیه دوباره محاکمه می‌شود اطلاعیه دانشگاه پیام نور برای برگزاری امتحانات در روزهایی که به علت آلودگی هوا تعطیل شده‌اند
سرخط خبرها

شناسایی ۸۵۰ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور تاکنون (۱۰ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۲۹۸۶
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۷
شناسایی ۸۵۰ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور تاکنون (۱۰ آذر ۱۴۰۳)
معاون بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد که تاکنون ۸۵۰ نفر در کشور به بیماری تب دنگی مبتلا شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رئیسی امروز در نشست خبری در وزارت بهداشت با بیان اینکه پشه آئدس ویژگی‌های متفاوتی نسبت به سایر پشه‌ها دارد، اظهار کرد: پشه آئدس در داخل خانه‌ها نیز تخم‌ریزی می‌کند و به محیط‌های تاریک و مرطوب علاقه دارد. به همین دلیل این پشه در این مناطق بیشتر رشد می‌کند. خصوصیت دیگر پشه آئدس این است که از تعداد زیادی از افراد خونخواری می‌کند و می‌تواند بسیاری از افراد را مبتلا کند. تخم این پشه می‌تواند ۴۰۰ روز در خشکی زندگی کند و به محض بارش باران، تخم‌ها می‌توانند رشد کرده و تبدیل به پشه شوند. همچنین این پشه در برابر سموم بسیار مقاوم است و در لاستیک‌های مستعمل نیز یافت می‌شود. بهترین راه برای کنترل این پشه، بهسازی محیط است.

وی افزود: پشه آئدس عامل بروز تب دنگی است که در مناطقی که بهسازی محیط انجام نشده، بسیار شایع است. بیشترین آلودگی به این بیماری در چابهار مشاهده می‌شود. تب دنگی انواع مختلفی دارد؛ یک نوع آن علائمی مشابه سرماخوردگی ساده ایجاد می‌کند، اما نکته مهم این است که اگر فردی به این نوع بیماری مبتلا باشد و مجدداً توسط پشه آئدس گزش یابد، ممکن است دچار التهاب شدید و نیاز به بستری در بیمارستان شود.

رئیسی با بیان اینکه اکنون بیش از ۱۵۰ کشور درگیر پشه آئدس هستند، افزود: این بیماری اولین بار از کشور امارات وارد ایران شد و در بوشهر، هرمزگان، بندر لنگه، چابهار و زاهدان شناسایی شد. در چابهار کنترل بیماری از دست وزارت بهداشت خارج است و به تنهایی نمی‌توانیم کاری انجام دهیم، اما ارتش، پدافند غیرعامل و سایر دستگاه‌ها به وزارت بهداشت کمک کرده‌اند. همچنین هفته گذشته وزیر بهداشت در هیئت دولت مسئله پشه آئدس را مطرح کرد و به تمام دستگاه‌ها ابلاغ شد که باید برای مقابله با بیماری تب دنگی اقدامات لازم را انجام دهند.

وی با اشاره به آمار تب دنگی در کشور تصریح کرد: تاکنون ۸۵۰ مورد تب دنگی در کشور شناسایی شده است که از این تعداد، ۶۵۰ مورد انتقال محلی و ۲۰۰ مورد وارداتی از کشور‌های دیگر بوده است. از این موارد، ۷۰۰ نفر در چابهار شناسایی شده‌اند. این موضوع یک هشدار جدی است، زیرا اگر پیشگیری دقیق صورت نگیرد، در چند سال آینده با مشکلات بیشتری مواجه خواهیم شد؛ چرا که کنترل جمعیت این پشه‌ها بسیار هزینه‌بر است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در ادامه بیان کرد: یکی از روش‌های مقابله با این مشکل در دنیا، استفاده از اشعه برای عقیم‌سازی پشه‌ها و کاهش جمعیت آنها است. در حال حاضر سازمان انرژی اتمی ایران در حال کار روی این موضوع است تا جمعیت پشه‌ها کاهش یابد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->