ایران، عضو ناظر اتحادیه اقتصادی اوراسیا شد ویدئو| حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به خاک یمن ویدئو| وزیر نیرو: قول می‌دهم سال آینده مشکلات برقی را رفع کنیم دادستان مشهد: شکایت‌های مردم از خودروسازان را پیگیری می‌کنیم منابع آذربایجانی: شلیک موشک روسی باعث سقوط هواپیما در قزاقستان بوده است! پزشکیان: برای بهترین شدن باید دست به دست هم بدهیم بازدید معاون قوه قضائیه از کارخانه ایران خودرو خراسان (۶ دی ۱۴۰۳) پزشکیان، علی اف را به تهران دعوت کرد معاون قوه قضائیه: اجازه نمی‌دهیم واحد‌های تولیدی دچار وقفه یا تعطیلی شوند + فیلم اسلام‌آباد: در همکاری با ایران علیه تروریسم، تعهد داریم یکی از مرتبطین اطلاعاتی کشورهای همسایه در اردبیل دستگیر شد دبیری: اختیارات استانداری‌ها و شوراهای اسلامی سراسر کشور افزایش خواهد یافت مسکو: آماده رایزنی با دولت جدید آمریکا هستیم اسکان یکی از مراکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست بجنورد با دستور رئیس‌جمهور تأمین شد پزشکیان: دشمن دلش نمی‌خواهد مملکت ما ثبات و آرامش داشته باشد + فیلم پزشکیان از مرکز تشخیصی درمان قلب و نمایشگاه تخصصی کشاورزی استان خراسان شمالی بازدید کرد برگزاری ویژه‌برنامه‌های نهم دی‌ماه در مشهد و خراسان رضوی استراتژی چندوجهی ترامپ در قبال برنامه هسته‌ای‌ ایران سخنگوی شورای شهر تهران: مصوبه تغییر نام خیابان بیستون به «شهید یحیی سنوار» دوباره بررسی می‌شود قائم پناه: استان خوزستان مقصد بعدی سفر استانی رییس جمهور است پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت میلاد حضرت مسیح(ع)+تصویر یک صهیونیست در عملیات زیرگیری با خودرو در الخلیل زخمی شد (۵ دی ۱۴۰۳) شلیک یک پهپاد از یمن به سمت جنوب فلسطین اشغالی (۵ دی ۱۴۰۳) پزشکیان: نمی‌توانم حرف‌هایی بزنم که بعدا عمل نکنم دیدار پزشکیان با سه خانواده شهید در بجنورد صدور احکام پرونده فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه+ جزئیات (۵ دی ۱۴۰۳) ۵ غیرنظامی سوری بر اثر تیراندازی نظامیان صهیونیست زخمی شدند (۵ دی ۱۴۰۳) جزئیات خنثی‌سازی فعالیت‌های جاسوسی «سیا» و «موساد» در یمن
سرخط خبرها

سکوت بایدن درباره شرایط حکومت نظامی در کره جنوبی

  • کد خبر: ۳۰۳۶۶۶
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۴
سکوت بایدن درباره شرایط حکومت نظامی در کره جنوبی
جو بایدن رئیس جمهور دموکرات آمریکا که در آنگولا به سر می‌برد، در پی اعلام حکومت نظامی در کره جنوبی و پس از اطلاع از این تحولات، از اظهار نظر در این زمینه خودداری کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی از ارائه توضیح در خصوص وقایع کره جنوبی خودداری کرد و گفت که وی هنوز به طور کامل در جریان تحولات نیست.

بایدن پس از ایراد سخنرانی در موزه ملی برده داری در آنگولا، در پاسخ به سوالی درباره تحولات کره جنوبی به خبرنگاران گفت: «من تازه در جریان تحولات قرار گرفته‌ام.»

شبکه خبری سی ان ان آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی اعلام کرد: با توجه به این شرایط فوق‌العاده و اتحاد نزدیک بین آمریکا و کره جنوبی، برخی مقامات در داخل دولت آمریکا از سکوت بایدن ابراز تعجب کرده‌اند.

یکی از مقامات ارشد دولت آمریکا به سی ان ان گفت که سکوت دولت آمریکا "بسیار وحشتناک" است. با این حال، وی خاطرنشان کرد که غافلگیری می‌تواند عاملی در تاخیر در ارتباطات باشد.

سی ان ان ادامه داد: به نظر می‌رسد بسیاری در دولت بایدن از تحولات غافلگیر شده‌اند. یکی از مقامات ارشد دولت آمریکا گفت: "ما به طور جدی نگران تحولات، هستیم. "

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز در پی تحولات در کره جنوبی و اعلام حکومت نظامی از سوی رئیس جمهور این کشور اعلام کرد: ایالات متحده آمریکا از اقدام رئیس جمهور کره جنوبی از قبل، مطلع نبوده است.

«ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه دولت بایدن روز سه شنبه به وقت محلی به خبرنگاران در واشنگتن گفت: «ما می‌خواهیم این موضوع به صورت مسالمت‌آمیز و مطابق با حاکمیت قانون حل شود و مطمئناً رأی‌گیری قانونگذاران مطابق با قوانین این کشور است.»

«کرت کمپبل» معاون وزیر امور خارجه آمریکا نیز در مراسمی در وزارت امور خارجه این کشور گفت: آمریکا "با نگرانی شدید" تحولات کره جنوبی را دنبال می‌کند. «رئیس‌جمهور، مشاور امنیت ملی، وزیر امور خارجه آمریکا، همگی در جریان تحولات قرار گرفته‌اند و در در حال ارزیابی وضعیت هستند.»

رئیس‌جمهور کره‌جنوبی، امروز سه‌شنبه سیزدهم آذر ۱۴۰۳ در یک سخنرانی زنده تلویزیونی در این غول اقتصادی شرق آسیا حکومت نظامی اضطراری اعلام کرد. در پی این اقدام ارتش ورودی پارلمان را مسدود و فعالیت نهاد قانونگذاری و احزاب را ممنوع کرد.

به گزارش ایرنا از رویترز، یون سوک یئول رئیس‌جمهور کره جنوبی، عصر امروز به وقت محلی در یک سخنرانی زنده تلویزیونی در سراسر این کشور وضعیت حکومت نظامی اعلام کرد و این اقدام را برای «حفظ نظم و قانون اساسی» و مقابله با آنچه «تهدید نیرو‌های ضد دولتی و طرفدار کره شمالی» خواند، ضروری دانست.

رئیس‌جمهور کره جنوبی در این سخنرانی اشاره‌ای به تهدید خاصی از سوی کره شمالی نکرد و بر مسائل داخلی و فعالیت‌های احزاب مخالف تمرکز داشت. این تصمیم در شرایطی اعلام شد که کره جنوبی از دهه ۱۹۸۰ به عنوان یک دموکراسی شناخته شده است.

اعلام این وضعیت باعث واکنش‌هایی در داخل و خارج از این کشور شد و ارزش وون کره جنوبی نیز برابر دلار آمریکا کاهش یافت. در همین حال، کاخ سفید واکنشی به این اتفاقات نشان نداد.

یون در سخنان خود گفت: هدف از این اقدام حفاظت از جمهوری کره جنوبی و حفظ نظم، آزادی و قانون اساسی کشور است.

وی همچنین به مخالفت‌ها با بودجه پیشنهادی دولت و تلاش‌ها برای استیضاح برخی مقامات ارشد اشاره کرد و آن را تهدیدی برای مدیریت دولتی دانست.

بر اساس گزارش خبرگزاری یونهاپ، لی جه میونگ رهبر حزب مخالف دموکراتیک، در یک پیام آنلاین گفت: این وضعیت می‌تواند پیامد‌های اقتصادی و اجتماعی قابل توجهی داشته باشد. او اعلام وضعیت حکومت نظامی از سوی رئیس جمهور را خلاف قانون اساسی دانست.

نمایندگان مجلس ملی کره‌جنوبی نیز در جلسه‌ای اضطراری که پس از صدور دستور حکومت نظامی توسط «یون سوک یئول» رئیس جمهور این کشور برگزار شد، به لغو این دستور رای دادند.

به گزارش خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی، نمایندگان مخالف دولت کره‌جنوبی با وجود حضور نیرو‌های ارتش، با بالا رفتن از دیوار‌های پارلمان وارد ساختمان نهاد قانونگذاری این کشور شدند و به لغو حکومت نظامی اعلام شده توسط رییس جمهور رای دادند.

پارلمان کره‌جنوبی دارای ۳۰۰ کرسی است و نمایندگان مخالف دولت، ۱۷۰ کرسی از این تعداد را در اختیار دارند. با این حال نمایندگان مجلس ملی با ۱۹۰ رای موافق برابر هیچ‌گونه رای مخالفی، دستور حکومت نظامی را لغو کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->