مشخصات و قیمت گلکسی A۵۶ لو رفت بیانیه فعالان صنعت رمزارز درباره مسدودی درگاه‌های پرداختشان یک پیش‌بینی وحشتناک از آینده بشر: هوش مصنوعی، تا ۳۰ سال دیگر انسان‌ها را نابود می‌کند! هشدار محققان به کسانی که چای کیسه‌ای استفاده می‌کنند پس از چند روز بی‌خبری، بالاخره کاوشگر «پارکر» از مأموریت خورشیدی‌اش سیگنال فرستاد هشدار پاوز به کاربران: امتیازات خود را قبل از اسنپ شات برگردانید! + آموزش و تاریخ بزرگ‌ترین شکست‌های حوزه فناوری در سال ۲۰۲۴ بالاخره تاریخ لیست بازی شکست خورده «تپ سواپ» مشخص شد! اختلال واتساپ برطرف شد (۷ دی ۱۴۰۳) OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل
سرخط خبرها

فعالیت ۱۱ مرکز امداد رایانه‌ای در دانشگاه‌های کشور

  • کد خبر: ۳۰۴۳۸
  • ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۶
فعالیت ۱۱ مرکز امداد رایانه‌ای در دانشگاه‌های کشور
یک مقام مسئول در پژوهشکده امنیت فناوری اطلاعات گفت: بیش از ۱۱ مرکز آپای دانشگاهی در کشور فعال هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، مژگان ملایی سنگلجی، مدیرگروه ارزیابی امنیت شبکه و سامانه‌های پژوهشکده امنیت فاوا با اشاره به تشریح فعالیت‌های گروه ارزیابی امنیت شبکه، ایجاد و فعال‎‌سازی بیش از ۱۱ مرکز آپای دانشگاهی(مراکز آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد رایانه ای) را ثمره فعالیت این پژوهشکده عنوان کرد.

وی گفت: گروه ارزیابی امنیت شبکه و سامانه‌های پژوهشکده امنیت فاوا در ابتدا با عنوان امنیت جامعه اطلاعاتی به فعالیت می‌پرداخته که یکی از گروه‌های سه‌گانه پژوهشکده امنیت به شمار می رود و با بیش از ۱۲ سال فعالیت مستمر در قلمروهای کاری فراتر از عنوان گروه به فعالیت می‌پردازد.

ملایی با اشاره به فعالیت ۵ سال نخست این گروه، گفت: دوره ۵ ساله اولیه فعالیت گروه ارزیابی امنیت شبکه و سامانه‌ها، حول محورهای اقتصاد و بازار افتا و نیز تدوین الزامات، مقوله رگولاتوری امنیت و طراحی و ساماندهی مراکز آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد (آپا) در سطح مراکز دانشگاهی کشور اختصاص داشته است.

وی ادامه داد: ایجاد و فعال‎‌سازی بیش از ۱۱ مرکز آپای دانشگاهی که امروزه بخش زیادی از فعالیت‌های پشتیبانی مرکز ماهر سازمان فناوری اطلاعات را ارائه می‌دهند، از عمده فعالیت‌های این گروه محسوب می‌شود.

ملایی با بیان اینکه این گروه طی سال‌های اخیر حوزه فعالیت خود را به سمت موارد جدیدی برده است، خاطرنشان کرد: بر این اساس گروه ارزیابی امنیت شبکه و سامانه‌ها طی یک بازه پنج ساله روی طرح‌های کلان راهبردی افتا در زمینه‌های اعتبارسنجی عرضه‌کنندگان محصولات و خدمات افتا، نظام محرمانگی، راه‌اندازی مراکز رسیدگی و واکنش سریع به رخدادهای امنیتی، تدوین برنامه‌های کلان وزارت و سازمان‌های تابعه در حوزه امنیت و همچنین تدوین نقشه راه امنیت در حوزه ICT به فعالیت پرداخته است.

به گفته وی، انباشت نیروهای متخصص بین رشته‌ای در حوزه امنیت، امکان انجام پروژه‌های ملی امنیت با موضوعات غیرفنی را تسهیل کرده است.

مدیرگروه ارزیابی امنیت شبکه و سامانه‌های پژوهشکده امنیت فاوا تصریح کرد: در این راستا گروه ارزیابی امنیت شبکه و سامانه‌‎ها طی چند سال گذشته نسبت به اجرای پروژه‌های کلان ملی در تعامل با نهادهای سیاست‌گذار اقدام کرده که تدوین الزامات صدور پروانه عرضه‌کنندگان خدمات امنیتی مدیریت شده (MSSP) با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و نیز تدوین الزامات کلان امنیتی برای عرضه‌کنندگان و دریافت‌کنندگان خدمات ابری با مرکز ملی فضای مجازی از عمده این موارد هستند.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->