OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر تلگرام و واتساپ و گوگل پلی (۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

بیست‌وپنجمین نمایشگاه تلکام از ۳ دی‌ماه ۱۴۰۳ آغاز می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۴۴۲۸
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۶
بیست‌وپنجمین نمایشگاه تلکام از ۳ دی‌ماه ۱۴۰۳ آغاز می‌شود
بیست‌و‌پنجمین دوره نمایشگاه «تلکام» از ۳ تا ۶ دی ۱۴۰۳ در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود. به گفته برگزارکنندگان تلکام، در این دوره از نمایشگاه به‌صورت ویژه به هوش مصنوعی پرداخته خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شعار تلکام بیست‌وپنجم «مخابرات پایدار در عصر هوش مصنوعی» است. «داوود ادیب»، رئیس کانون هماهنگی فاوا، در نشست خبری تلکام گفت: «در این نمایشگاه از میان محور‌های انقلاب صنعتی پنجم، محور پایداری را موردتوجه قرار خواهیم داد. این دوره با دوره‌های پیشین متفاوت خواهد بود؛ چون هوش مصنوعی به‌شکل عملی در نمایشگاه دیده خواهد شد. احراز هویت مبتنی‌بر هوش مصنوعی، یادگیری آنلاین مبتنی‌بر هوش مصنوعی، چت‌بات‌ها، سامانه‌های تشخیص مبتنی‌بر هوش مصنوعی در صنایع مختلف مانند نفت و گاز از این موارد خواهند بود.»

او درباره شرکت‌های حاضر در نمایشگاه توضیح داد: «۱۴۸ شرکت به‌صورت مستقل در نمایشگاه حاضر خواهند بود و ۵۰ شرکت نیز در پاویون‌های پارک فناوری پردیس و صندوق نوآوری و شکوفایی حاضر خواهند بود.»

محمد جعفرپور، مدیرعامل شرکت مخابرات، در این نشست خبری گفت: «شرکت مخابرات در صنعت ICT کشور نقش لوکوموتیو را ایفا می‌کند. اگر این شرکت پیشرفت کند، کل صنعت پیشرفت می‌کند. در عصر هوش مصنوعی باید به نگاه سرویس‌محور توجه کنیم و لازمه این نگاه نیز ارتقای اتصال (Connectivity) است.»

جعفرپور ادامه داد: «شرکت مخابرات توسعه را در ۳ حوزه در دستور کار قرار داده است. نخست حوزه فیبر نوری است که در این بخش سالانه یک‌میلیون اتصال جدید ایجاد خواهیم کرد. تأمین تجهیزات پروژه نیز با اولویت‌دادن به شرکت‌های ایرانی انجام می‌شود. بخش دوم توسعه شبکه انتقال استانی است. تا ۸ ماه آینده از پروژه توسعه شبکه انتقال استان خراسان رضوی بهره‌برداری می‌شود. این پروژه در استان‌های اصفهان، تهران و آذربایجان شرقی هم در دستور کار است. محور سوم توسعه نیز خدمات ابری خواهد بود که با جدیت پیگیری می‌شود.»

او وعده داد: «به‌زودی سرویس‌های خیلی خوبی به گیمر‌های کشور ارائه خواهیم کرد که تابه‌حال در کشور وجود نداشته است.»

فرامرز رستگار، دبیر و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره سندیکای صنعت مخابرات، نیز در نشست خبری نمایشگاه تلکام به تاریخچه این نمایشگاه پرداخت و گفت: «بعد از پیروزی انقلاب در شرکت مخابرات ارزیابی‌هایی با هدف تحول در مجموعه انجام شد؛ بنا بر این ارزیابی‌ها، ضعف‌های بزرگی در حوزه‌های فنی و تولید و تحقیق وجود داشت. درنتیجه بخشی در شرکت مربوط به خوداتکایی و خودباوری ایجاد شد که دستاورد‌های آن جایی نمایش داده می‌شد. برای این کار، ابتدا گوشه‌ای از سالن در اختیار ما بود، بعد از آن یک سالن کامل اختصاص یافت و بعد در سال‌های ۷۸-۷۹ این سالن به نمایشگاه مستقلی به نام تلکام تبدیل شد.»

رستگار اضافه کرد: «بعد از مدتی، شرکت مخابرات خصوصی شد. این نمایشگاه اندکی بلاتکلیف بود. وزارت ارتباطات مسئولیت نمایشگاه را برعهده گرفت. پس از مدتی خسته شد و نمایشگاه در آستانه تعطیلی قرار گرفت، اما نگذاشتیم این اتفاق بیفتد.»

عضو شورای سیاستگذاری نمایشگاه تلکام گفت: «طی تاریخ فقط طی هفت هشت سال اخیر، مردم ایران تا این اندازه از تکنولوژی استقبال کرده‌اند. پیش‌ازآن، همیشه به فناوری‌هایی مانند تلگراف، تلفن و فکس واکنش منفی نشان دادند، اما طی سال‌های اخیر مردم اینترنت باظرفیت و پهنای باند بالا مطالبه کرده‌اند. حاکمیت باید به این خواسته جامعه پاسخ بدهد، در غیر این صورت از دنیا عقب می‌مانیم.»

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->