درباره یکی از کوچک‌ترین روستا‌های اطراف مشهد قدیم | عطر فراموشی در کوچه‌های «قریه عطار» قلندرشریف: ۹۰ درصد زائران و شهروندان از خدمات شهرداری مشهد رضایت داشته‌اند گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان دبیر شورای امنیت ملی در دیدار با همتای ارمنی خود: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند افزایش ۵ برابری بودجه فرهنگی و ورزشی در مشهد| ۱۱۰ مجموعه ورزشی تا پایان دوره مدیریت شهری احداث می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود پزشکیان در مجمع گفت‌وگوی تهران: اسرائیل حقوق انسان‌ها را نادیده گرفته است | غرب پیام سیاست خارجی دولت چهاردهم را نپذیرفت رکوردشکنی شهرداری مشهد در جذب سرمایه و انتشار اوراق مشارکت | تأمین مالی ۱۸ هزار میلیارد تومانی برای پروژه‌های شهری + فیلم خراسان رضوی، میزبان ۱۰ درصد موزه‌های کشور | گزارش شهرآرانیوز از ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در موزه‌های استان هوا آلوده است؛ شهروندان کلانشهر مشهد اصول خودمراقبتی را رعایت کنند (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) از رونق سرمایه‌گذاری تا تحول شرکت توسعه گردشگری| مدیران شهر از راهکار‌های تسهیل زیارت می‌گویند مشهد، شهر ظرفیت‌های چشمگیر در حوزه گردشگری| خبر‌های خوب از تحول در شرکت توسعه گردشگری شهرداری در راه است+فیلم بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟
سرخط خبرها

گلایه ساکنان شهرک ابوذر مشهد از برهم خوردن فضای بازی کودکان

  • کد خبر: ۳۰۴۴۹۱
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۸
گلایه ساکنان شهرک ابوذر مشهد از برهم خوردن فضای بازی کودکان
چندی پیش ناگهان وسایل تنها مجموعه بازی کودکان در بوستان محلی شهرک ابوذر مشهد جمع می‌شود و اعتراض اهالی راه به جایی نمی‌برد و در این راستا صدایشان را به صدای مردم شهرآرا می‌رسانند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کمبود فضای بازی و امکانات برای کودکان در شهرک ابوذر، اعتراض ساکنان محله را به دنبال داشته است. ماجرا از این قرار است که چندی پیش ناگهان وسایل تنها مجموعه بازی کودکان در بوستان محلی جمع می‌شود و اعتراض اهالی راه به جایی نمی‌برد و در این راستا صدایشان را به صدای مردم شهرآرا می‌رسانند.

سرسبز و بدون امکانات

رضایی، یکی از ساکنان محله در این زمینه می‌گوید: وسایل بازی کودکان بوستان کوچک محلی واقع در پشت بازار شهرک ابوذر جمع شده است. این شهروند ادامه می‌دهد: درست است که محدوده ما سرسبز است، اما سرسبزی یک محدوده به معنای فراهم بودن امکانات و داشتن فضای بازی کافی برای کودکان و نیست.

صحبت شهروند دیگر نیز از این قرار است: این محله دو فضای بازی دارد؛ یکی در بوستان گلاب است که تا این محدوده فاصله زیادی دارد. با این حال دل بچه‌های محله به اندک وسایل این پارک خوش بود، اما چند وقت پیش کارگران فضای سبز همین وسایل بازی را جمع کردند و از بوستان بردند. وقتی از آن‌ها پرسیدیم این وسایل را که بچه‌های ما کلی با آن خوشحال شده‌اند چرا جمع آوری کرده‌اید، پاسخ دادند برای تعمیر می‌بریم. با اینکه مدتی گذشته، اما خبری از برگشت وسایل بازی نیست.

کواکبی مدعی است: روی زمین بازی بچه ها، آموزش و پرورش دست گذاشته است و قصد دارد آن را فضای آموزشی کند و ساکنان محله اجازه انجام این کار را نداد ه‌اند. درخواستش این است که شهرداری پای کار بیاید و فکری به حال تفریح سالم کودکان و نوجوانان این محدوده کند.

موجر، آستان قدس و مستأجر آموزش و پرورش

سید معین فرخنده، مسئول امور روابط عمومی معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد در پاسخ درخواست ساکنان شهرک ابوذر و جمع آوری وسایل بازی در زمین‌های آن می‌گوید: زمین موردنظر در همسایگی کال طرق و زمین‌های درخت کاری شده قرار دارد. فرخنده درباره مالکیت این زمین‌ها می‌افزاید: این زمین‌ها تحت اجاره آموزش و پرورش است که از سال ۱۳۸۳ به مدت ۲۰ سال از آستان قدس رضوی تحویل گرفته است.

ماجرای زمین بازی این محدوده را مسئول امور روابط عمومی معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد این طور توضیح می‌دهد: زمین بازی کودکان سال ۱۳۹۰ سر و شکل گرفت که شهرداری براساس درخواست مکرر مردمی و نبود مجتمع بازی کودکان اقدام به احداث زمین بازی برای بچه‌ها در این محدوده کرد. به گفته فرخنده، در همین باره آموزش و پرورش اخطار‌هایی به شهرداری داد. سال ۱۳۹۵ آموزش و پرورش با شهرداری برای جمع آوری زمین بازی مکاتبه کرد و بار دیگر در سال ۱۴۰۲ موضوع دیوارکشی آن نیز از سوی این اداره مطرح شد.

او همچنین درمورد علت جمع آوری وسایل بازی از این زمین ادامه می‌دهد: با درخواست و پیگیری آموزش و پرورش ناحیه ۲، درخصوص جمع آوری مجموعه بازی و وسایل تعبیه شده در آن، با پیگیری اداره املاک منطقه ۷ شهرداری، نهم مهر امسال مجموعه بازی جمع آوری و وسایل و تجهیزات به انبار منطقه منتقل شد.

فرخنده از اقدام برای تهاتر با زمین‌های شهرداری نیز خبر می‌دهد: بنا به درخواست مکرر اعضای شورای اجتماعی محله و هیئت امنای مسجد ابوذر، اداره املاک شهرداری برای تهاتر ملک مدنظر با اراضی شهرداری طبق نظر کارشناسی وارد عمل شد و حتی مدیرعامل سازمان زمین و مسکن شهرداری نیز در این زمینه مکاتبه‌ای با مدیر عامل سازمان بازآفرینی فضا‌های شهری داشت تا خواسته شهروندان برای برجا ماندن این فضای بازی کودکان محقق شود.

سه مجموعه بازی برای کودکان در یک محدوده

مسئول روابط عمومی معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد همچنین در ادامه از فضا‌هایی می‌گوید که سازمان خدمات شهری برای کودکان درنظرگرفته است: در مجاورت این بوستان، به فاصله ۸۰۰ متری، در بوستان گلاب و خیابان شهید باقری چهار فضای بازی کودکان مستقر است. همچنین در فاصله هزارمتری از آن در بوستان طرق، سه مجموعه بازی پلی اتیلن کودکان تعبیه شده است. جدا از آن، در فاصله ۹۵۰ متری از محدوده مذکور، یک مجموعه بازی واقع در فضای سبز حاشیه کال تنباکوچی است که ساکنان محله از آن استفاده می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->