تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان
سرخط خبرها

پژوهش، موتور محرک پیشرفت کشور است

  • کد خبر: ۳۰۵۶۱۲
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵
پژوهش، موتور محرک پیشرفت کشور است
عضو هیات امنای جهاد دانشگاهی کشور گفت: پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه هرکشور به شمار می‌آید؛ اگر پژوهشی نشود، دانش بشری افزایش نخواهد یافت و دچار سکون و رکود خواهد شد.

دکتر زهرا شیخی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، به مناسبت روز پژوهش، با بیان اینکه پیشرفت علمی و در نهایت اجرایی هر کشور بدون پرداختن به امر پژوهش با موفقیت چندانی همراه نخواهد بود، اظهار کرد: در واقع پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه هرکشور به شمار می‌آید؛ اگر پژوهشی نشود، دانش بشری افزایش نخواهد یافت و دچار سکون و رکود خواهد شد.

وی با بیان اینکه بدون انجام پژوهش امور آموزشی نیز از پویایی و نشاط لازم برخوردار نخواهد بود، تصریح کرد: تمام آنچه به عنوان پیشرفت علوم در دوره‌های گوناگون تاریخ می‌شناسیم، حاصل تلاش و پشتکار افرادی بوده که در کار خود رویکردی پژوهش محور و کاربردی داشته‌اند و ذهن پرسشگرشان همواره محرکی برای فعالیت‌های تحقیقات آنان بوده است.

عضو انجمن بین المللی لنفولوژی آمریکا بیان کرد:: در جهان امروز، دانایی یکی از محور‌ها و شاخص‌های اصلی پیشرفت و تعالی هرجامعه به شمار می‌رود، معیار سنجش سطح دانایی به میزان تولید و کاربرد اطلاعات و گسترش دانایی به دسترسی سریع و آسان به منابع علمی موثق وابسته است.

شیخی ادامه داد: تحقیق و پژوهش، مسیری برای یافتن بهترین راهکار‌های ممکن برای حل مسائل موجود در عرصه‌های مختلف زندگی و راهی برای گسترش مرز‌های دانش وگشودن افق‌های تازه برای آیندگان در جنبه‌های مختلف است.

وی با بیان اینکه تحولات زندگی بشر امروز نشان از گسترش روز افزون اهمیت علم و تحقیق داشته است بیان کرد: به ویژه در کشور‌های صنعتی و در حال توسعه با آگاهی از نقش پژوهش در خلق فن‌آوری و شتاب‌دهی برای توسعه، عمده توجه خود را مصروف تقویت و ارتقای بخش پژوهش کرده‌اند؛ از این روست که می‌توان گفت بین پیشرفت بخش پژوهش و شتاب توسعه در هر کشور ارتباط مستقیم وجود دارد.

عضو هیات امنای جهاد دانشگاهی کشور تصریح کرد: نقش پژوهش در پیشرفت همه جانبه پایدار چنان برجسته و انکارناپذیر است که می‌توان آن را بدون تردید نیروی محرک پیشران در همه حوزه‌ها اعم از پزشکی، فرهنگ، اقتصاد، سیاست و جامعه دانست؛ اما علی رغم اعتراف و اذعان نسبت به اهمیت مقوله پژوهش، این حوزه با دشواری‌های ساختاری و عملکردی فراوانی مواجه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->