تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیونی مسافران در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یک جمله مهم برای تسکین عصبانیت کودکان

  • کد خبر: ۳۰۵۷۰۶
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲
یک جمله مهم برای تسکین عصبانیت کودکان
جمله «من می‌بینم که داری با یک مشکل سخت دست و پنجه نرم میکنی»، یک لنگر برای فرزند شما ایجاد می‌کند. بچه‌هایی که احساس اعتبار می‌کنند، بیشتر آرام می‌شوند و در آینده کمتر به سرپیچی متوسل می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، برای یک پدر و مادر دیدن اینکه فرزندشان دچار ناامیدی، آسیب یا تنش شدید شده باشد، بسیار دشوار است و معمولا والدین خیلی سریع تلاش می‌کنند تا این احساسات کودک را از بین ببرند، اما این کار تنها باعث تشدید احساسات منفی در آنها خواهد شد. اگر کودک شما احساس کند که احساسات‌اش مورد تایید قرار گرفته، احساس آرامش شگفت‌انگیزی به او دست خواهد داد. جمله «من می‌بینم که داری با یک مشکل سخت دست و پنجه نرم میکنی»، یک لنگر برای فرزند شما ایجاد می‌کند. بچه‌هایی که احساس اعتبار می‌کنند، بیشتر آرام می‌شوند و در آینده کمتر به سرپیچی متوسل می‌شوند.

چرا این جمله کمک‌کننده است؟

برای کودکان، تصدیق والدین می‌تواند مانند یک راه نجات عاطفی باشد. آنها ممکن است کلماتی برای بیان احساسات خود نداشته باشند، اما شنیدن اینکه سختی آنها را درک می‌کنید به آنها کمک می‌کند کمتر احساس تنهایی کنند.

نکاتی برای استفاده از این جملاتی با این مفهوم که احساسات آنها را درک کرده و می‌پذیرید.

۱_ احساسات خود را کنترل کنید

هنگامی که فرزند شما در حال پریشانی است، غریزه شما ممکن است با ناامیدی واکنش نشان دهد. با این حال، یک لحظه نفس کشیدن قبل از صحبت می‌تواند تفاوت را ایجاد کند. وقتی آرامش را الگو می‌کنید، به فرزندتان کمک می‌کنید تا آرام شوند. به یاد داشته باشید، آنها از شما الگو می‌گیرند، اگر شما نشان دهید که آرام هستید، احتمال بیشتری دارد که از این روش پیروی کنید.

۲_ بعد از حرف زدن مکث کنید

پس از گفتن جملاتی از این دست، مکث کنید و به کودک خود فرصت دهید تا کلمات را بشنود و هضم کند. این موضوع به خاطر این است که به آنها نشان دهید مایل هستید در این پریشانی کنار آنها باشید، بدون اینکه آنها را تحت فشار قرار دهید تا احساس بهتری داشته باشند. پریشانی‌ها اغلب زمان می‌برد تا فروکش کنند. مکث کردن شما زمانی را برای آشکار شدن ایمنِ احساسات کودک شما فراهم می‌کند. پس با کمی مکث می‌توانید اثر بهتری روی کودک‌تان داشته باشید.

۳_ ارائه همدلی به جای راه‌حل

ارائه کلمات همدلانه می‌تواند به او کمک کند که حتی بیشتر درک شود. به عنوان مثال ممکن است بگویید، الان حالت خوب نیست و این اشکالی ندارد. این جمله باعث می‌شود کودک احساسات‌اش مورد احترام قرار گیرند، به جای اینکه از او خواسته شود آنها را نادیده بگیرد. کودک شما باید احساس کند که شما طرف او هستید نه اینکه بخواهید به او ثابت کنید که اشتباه می‌کند که احساسات منفی دارد. استفاده مکرر از این شیوه برخورد به مرور زمان بیشتر از قبل روی کودکان تاثیر خواهد گذاشت. زمانی که احساس می‌کنید احساسات فرزندتان غیر قابل کنترل است، به یاد داشته باشید که این شیوه برخورد می‌تواند لنگر قدرتمندی از اعتماد و اعتبار برای او باشد. هنگامی که کودک احساس می‌کند دیده می‌شود، اغلب نیازی به انجام آنچنان شدید برای شنیده شدن ندارد. به صبر، تمرین و همدلی می‌توانید به آنها و خودتان کمک کنید تا در لحظات پریشانی عاطفی، سواحل آرام‌تری پیدا کنند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->