ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری بررسی ابعاد مختلف آیین‌نامه جدید دورکاری مادران شاغل مقام اول بانوان استان خراسان شمالی در شاخص اهدای خون
سرخط خبرها
طرز تهیه چیزکیک یلدایی ساده + فیلم

طرز تهیه چیزکیک یلدایی ساده + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۵۹۴۹
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰
برای تهیه‌ چیزکیک تک‌نفره مخصوص یلدا با ما همراه باشید.
لیلی جواهری
خبرنگار لیلی جواهری

شهرآرانیوز، شب یلدا یکی‌از خاص‌ترین جشن‌های ایرانی است؛ برای زیباتر شدن سفره یلدایی خودتان می‌توانید چیزکیک ساده یلدایی را درست کنید و به سفره خود رنگ ببخشید. در ادامه طرز تهیه چیزکیک یلدایی را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم چیزکیک ساده

بیسکویت: ۱ بسته
کره: ۷۵ گرم
خامه قنادی: ۲۵۰ گرم
پنیر خامه ای: ۱۵۰ گرم
ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
آب (برای حل کردن ژلاتین): ۱/۲ پیمانه
رنگ سبز و صورتی: ۲ قطره

طرز تهیه چیزکیک با پتی‌بور

ابتدا بیسکوییت‌ها را پودر می‌کنیم و کره آب شده را به آن‌ها اضافه می‌کنیم.

در ادامه اگر برای یلدا این چیزکیک را درست می‌کنید، می‌توانید چند قطره رنگ سبز به بیسکویت‌ها اضافه کنید.

بیسکویت‌ها را داخل قالب می‌ریزیم و فشرده می‌کنیم سپس داخل فریزر می‌گذاریم تا کاملا سفت شوند.

خامه قنادی و پنیر خامه‌ای را باهمزن برقی هم‌می‌زنیم.

رنگ صورتی را در صورت دلخواه اضافه می‌کنیم. ژلاتین را داخل آب سرد حل می‌کنیم و در ماکروفر یا به صورت بنماری، به مدت ۲۰ ثانیه حرارت می‌دهیم تا شفاف شود.

سپس به مواد خامه و پنیر اضافه می‌کنیم. (اگر مواد گلوله شد روی بخار آب میگذاریم تا کاملا شل شود.)

مواد بدست آمده را روی بیسکویت‌ها می‌ریزیم و داخل یخچال به مدت۳ ساعت می‌گذاریم تا کاملا سفت شوند.

در ادامه دسر شما آماده است و می توانید با پودر پسته یا انار آن‌را تزئین کنید.

طرز تهیه چیزکیک یلدایی ساده + فیلم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.