خراسان رضوی؛ رتبه دوم بیشترین اعزام زائران عمره مفرده با سیگار کشیدن نوجوانمان چطور رفتار کنیم؟ اثر داروی فشار خون در جلوگیری از صرع اجرای برنامه شیر مدرسه نیاز ۹ همتی می‌طلبد آخرین اخبار از برگزاری آزمون استخدامی برای تامین معلم در مهر ۱۴۰۴ پرداخت وام ضروری ۳۰ میلیون تومانی برای ۵۱ هزار نفر از بازنشستگان کشوری حکم امیر تتلو در دیوانعالی شکست |خواننده پرحاشیه دوباره محاکمه می‌شود اطلاعیه دانشگاه پیام نور برای برگزاری امتحانات در روزهایی که به علت آلودگی هوا تعطیل شده‌اند آیا ادارات، بانک‌ها و مدارس تهران فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سازوکار برگزاری امتحانات دی ماه دانش‌آموزان اعلام شد زلزله شهرستان خواف خراسان رضوی را لرزاند آیا مدارس مشهد فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ ایرلاین‌های خارجی با گرانفروشی باعث هزاران دلار ارزبری از ایران می‌شوند بیش از ٢٧٣ هزار خودروی فرسوده امسال اسقاط شد واژگونی سواری سمند در محور سبزوار -نیشابور ۶ مصدوم برجای گذاشت ثبت تردد بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار وسیله نقلیه در مبادی ورودی و خروجی خراسان رضوی در آذرماه ۱۴۰۳ آیا مدارس ابتدایی البرز فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ مصرف «ریتالین» توسط دانشجویان و دانش‌آموزان چه عوارضی دارد؟ شیوع شپش در برخی مدارس وزارت بهداشت: آلودگی هوا می‌تواند باعث مرگ زودرس بیماران شود درخواست بازنشستگان از مدیرعامل تأمین اجتماعی: معوقات ۷ماهه متناسب‌سازی پرداخت شود تلاش برای تأمین پایدار دارو‌های حیاتی بیماران خاص مصرف دخانیات، مهم‌ترین عامل تسریع‌کننده بروز سرطان ریه  کشف بیش از ۱۰۰۰ دُز قرص تقلبی در مشهد (۴ دی ۱۴۰۳) اقدام بی شرمانه تعمیرکار آبگرمکن در منزل مشتری همراهی مردم، راه‌حل عبور از ناترازی انرژی متلاشی شدن چند باند سرقت در روز‌های اخیر توسط پلیس مشهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند آلودگی هوا تا پایان هفته جاری  سیگار کشیدن والدین و خطر ابتلا به «ام اس» در کودکان ۱۳ مرکز درمانی جدید در مشهد مجوز گردشگری سلامت دریافت کردند
سرخط خبرها

منشأ بیماری‌های آنفلوانزا و کرونا، ویروسی است و مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها کمکی به درمان آن‌ها نمی‌کند

  • کد خبر: ۳۰۶۴۵۷
  • ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
منشأ بیماری‌های آنفلوانزا و کرونا، ویروسی است و مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها کمکی به درمان آن‌ها نمی‌کند
عضو هیئت‌علمی گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر اینکه منشأ بیماری‌های کرونا و آنفلوانزا، ویروسی است و مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها کمکی به درمان آن‌ها نمی‌کند، اظهار کرد: افراد مستعد ابتلا به بیماری‌های آنفلوانزا و کرونا، در زمان مناسب واکسن را دریافت کرده و از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها جداً پرهیز کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سحر روان‌شاد پیرامون وجه تمایز و تشابه بیماری‌های آنفلوانزا و کرونا گفت: آنفلوانزا و کرونا هر دو یک بیماری ویروسی تنفسی هستند که در جامعه تا حدودی شیوع فصلی دارند و علائم هر دو بیماری به مقدار زیادی مشابه است؛ به‌طوری‌که در بسیاری موارد امکان افتراق بالینی دو بیماری وجود ندارد.

وی در عین حال اشاره کرد: بیماران مبتلا به آنفلوانزا ابتدا علائمی نظیر گلودرد، بدن‌درد، تب، ضعف و بی‌حالی، آبریزش بینی، سردرد دارند و به‌تدریج علائمی از جمله سرفه و در موارد شدید، تنگی نفس نیز به علائم فوق اضافه خواهد شد. در حالی‌که بیماری کرونا بر حسب سویه رایج در جامعه، می‌تواند علائمی مشابه آنفلوانزا داشته باشد و در هر دو بیماری امکان ابتلای ریوی و موارد پیشرفته بیماری وجود خواهد داشت.

دکتر روان‌شاد خاطرنشان کرد: در خصوص بیماری‌های مذکور بیشترین میزان مراجعین، در بخش بستری افراد میانسال و افراد دچار بیماری‌های زمینه‌ای تضعیف‌کننده سیستم ایمنی هستند، اما در مجموع ابتلا به این بیماری‌ها در همه گروه‌های سنی دیده می‌شود.

متخصص بیماری‌های داخلی همچنین گفت: طی چند هفته گذشته، با توجه به سردشدن هوا و قرارگرفتن افراد در محیط‌های بسته و عدم تهویه مناسب، عفونت‌های تنفسی ویروسی و باکتریال در بین مراجعین همانند سال‌های گذشته رو به افزایش است؛ لذا به مردم توصیه می‌شود با شستشوی مکرر دست‌ها، استفاده از ماسک در محیط‌های پرازدحام، قرنطینه‌کردن خود و عدم حضور در جامعه با شروع علائم، از انتقال فردبه‌فرد این بیماری‌ها جلوگیری کنند.

دکتر روان‌شاد تصریح کرد: درمان این دو بیماری در موارد خفیف تنها به صورت درمان‌های علامتی با تجویز دارو توسط پزشک و استراحت، مصرف مایعات فراوان و غذای سالم و مقوی و عدم مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها بوده و در موارد شدید و درگیری ریه، نیاز به بستری در بیمارستان و شروع درمان‌های تزریقی است.

وی به افراد در معرض بیماری، افراد مسن و دارای نقص ایمنی توصیه کرد تا با انجام واکسیناسیون در زمان مناسب که از مرداد ماه هر سال آغاز می‌شود، مانع ابتلا به موارد شدید بیماری و انتقال کمتر فردبه‌فرد در جامعه گردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->