در نظام حقوقی ایران، سقط جنین جرم محسوب می‌شود بی مادر، دنیا خاکستری و کم‌نور است تأثیر لالایی‌خواندن بر روان نوزاد و کودک آغاز لیگ دسته دوم فوتبال بانوان از بهمن ماه ۱۴۰۳ کدام ادویه‌ها، طبع سرد برنج را در هنگام پخت از بین می‌برند؟ روایت زندگی مادر طراحی لباس تئاتر در کتاب «صحنه عشق من است» تاثیرات منفی حضور بیش از حد در فضای مجازی بر زندگی مشترک تنظیم چرخه قاعدگی با مصرف ویتامین D لزوم ایجاد فرصت‌های بیشتر برای حضور سردفتران خانم در جایگاه‌های مدیریتی نمایش زن کنشگر و فعال در جامعه در سریال آخرین دیدار فواید مصرف زیره سیاه در دوران بارداری اثرات مخرب افسردگی بر کیفیت زندگی زناشویی لزوم حمایت نهادهای دولتی از ساخت فیلم‌های سینمایی کودک و نوجوان شانس مدال آوری بانوان در بازی‌های آسیایی ناگویا بیشتر از آقایان است حضور ۹۰ بانوی قرآنی از ۱۹ کشور جهان در همایش بین‌المللی بانوان قرآن‌پژوه سال ۱۴۰۳ لزوم حفظ کرامت بانوان دانشگاهی کشور پرداختن به سبک زندگی مادران ایران و جهان در برنامه سندباد سهم ۷۰ درصدی خانواده‌های مشهدی در سینما‌های این شهر لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در تقویت همدلی و هم افزایی در جامعه
سرخط خبرها
آشنایی با ادبیات کشور، آرزوی ژاله علو برای دخترش بود

آشنایی با ادبیات کشور، آرزوی ژاله علو برای دخترش بود

  • کد خبر: ۳۰۶۹۸۷
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۷
مرحومه زاله علو ذوق هنری داشت و علاقمند به فرهنگ بود، شاید همین موضوع باعث شده بود که او آرزو داشت دخترش با ادبیات کشور آشنا شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ژاله علو؛ بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون و گوینده و بازیگر هنر‌های نمایشی رادیو دیروز در یکی از بیمارستان‌های تهران از دنیا رفت.

ژاله علو سال ۱۳۰۶ در محله سنگلج و در خانواده‌ای زاده شد که فرهنگ برایش اهمیت داشت. پدرش گرچه ارتشی بود ولی ذوق هنری داشت و علاقه‌مند بود دخترش با ادبیات کشور آشنا شود به همین دلیل از هفت سالگی با شروع مدرسه دیوان حافظ، سعدی و شاهنامه برایش می‌خوانده و او را تشویق می‌کرده با اشعار بزرگان کشور آشنا شود.

 او از دانشسرای مقدماتی مستقیماً وارد رادیو شد و اعلام برنامه می‌کرد همچنین از سال ۲۷ به طور جدی‌تری کار خود را در رادیو شروع کرد. نخستین نمایش رادیویی‌اش با پرویز خطیبی بود و پس از آن با مهدی قاسمی، نصرت‌الله محتشم و عزیزالله حاتمی هم همکاری کرد که در همکاری با محتشم برنامه «داستان شب» را پایه‌ریزی کردند.

او مدیریت دوبلاژ مجموعه‌هایی، چون «پت پستچی» و «سال‌های دور از خانه (اوشین)» را بر عهده داشت. علو در طول سال‌های فعالیت خود در مجموعه‌های تلویزیونی گوناگونی به ایفای نقش پرداخت و بازی در مجموعه‌های «روزی روزگاری» و «مختارنامه» در ذهن تماشاگران ماندگار است.

منبع: روزنامه قدس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.