کسب مدال نقره در کمان سنتی مسابقات رنکینگ توسط دختر نونهال خراسان رضوی بالاترین علت تمایل به فرزندآوری در کشور، مادر و پدر بودن است موفقیت ۷۵ درصدی اجرای پویش‌های انصراف از سقط جنین در کشور دوست ندارم کسی مرا ببوسد! دعوت تنها فوتبالیست خراسانی به دومین اردوی آماده سازی تیم ملی فوتبال بانوان پیروزی مقتدرانه تیم ملی تنیس‌روی‌میز زنان ایران در مسابقات جهانی ضرورت مستندسازی و معرفی دستاورد‌های زنان اقوام و مذاهب ازدواج آسان با قراردادن مسکن استیجاری و سالن‌های عروسی رایگان در اختیار جوانان توسعه پوشاک ایرانی اسلامی در کشور از طریق سرمایه گذاری بانوان در صندوق‌های پروژه‌ای بسیج زنان فیفا از عملکرد تیم ملی فوتسال زنان کشور در جام ملت‌های آسیا تمجید کرد مردانی که نتوانند مهریه پرداخت کنند، زندانی نمی‌شوند، اما مشمول پابند الکترونیک می‌شوند بررسی جایگاه زن در جهاد اجتماعی امضای تفاهم‌نامه میان ایران و اندونزی با محوریت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تیم خراسان رضوی قهرمان مسابقات کبدی دختران کشور شد کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف روزانه مویز جزئیاتی از ابعاد حقوقی و اجتماعی قانون جدید مهریه افتتاح خانه عقد «نجمه‌خاتون» با هدف ترویج ازدواج آسان در خراسان جنوبی
سرخط خبرها
آشنایی با ادبیات کشور، آرزوی ژاله علو برای دخترش بود

آشنایی با ادبیات کشور، آرزوی ژاله علو برای دخترش بود

  • کد خبر: ۳۰۶۹۸۷
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۷
مرحومه زاله علو ذوق هنری داشت و علاقمند به فرهنگ بود، شاید همین موضوع باعث شده بود که او آرزو داشت دخترش با ادبیات کشور آشنا شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ژاله علو؛ بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون و گوینده و بازیگر هنر‌های نمایشی رادیو دیروز در یکی از بیمارستان‌های تهران از دنیا رفت.

ژاله علو سال ۱۳۰۶ در محله سنگلج و در خانواده‌ای زاده شد که فرهنگ برایش اهمیت داشت. پدرش گرچه ارتشی بود ولی ذوق هنری داشت و علاقه‌مند بود دخترش با ادبیات کشور آشنا شود به همین دلیل از هفت سالگی با شروع مدرسه دیوان حافظ، سعدی و شاهنامه برایش می‌خوانده و او را تشویق می‌کرده با اشعار بزرگان کشور آشنا شود.

 او از دانشسرای مقدماتی مستقیماً وارد رادیو شد و اعلام برنامه می‌کرد همچنین از سال ۲۷ به طور جدی‌تری کار خود را در رادیو شروع کرد. نخستین نمایش رادیویی‌اش با پرویز خطیبی بود و پس از آن با مهدی قاسمی، نصرت‌الله محتشم و عزیزالله حاتمی هم همکاری کرد که در همکاری با محتشم برنامه «داستان شب» را پایه‌ریزی کردند.

او مدیریت دوبلاژ مجموعه‌هایی، چون «پت پستچی» و «سال‌های دور از خانه (اوشین)» را بر عهده داشت. علو در طول سال‌های فعالیت خود در مجموعه‌های تلویزیونی گوناگونی به ایفای نقش پرداخت و بازی در مجموعه‌های «روزی روزگاری» و «مختارنامه» در ذهن تماشاگران ماندگار است.

منبع: روزنامه قدس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.