ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری بررسی ابعاد مختلف آیین‌نامه جدید دورکاری مادران شاغل مقام اول بانوان استان خراسان شمالی در شاخص اهدای خون
سرخط خبرها
آشنایی با ادبیات کشور، آرزوی ژاله علو برای دخترش بود

آشنایی با ادبیات کشور، آرزوی ژاله علو برای دخترش بود

  • کد خبر: ۳۰۶۹۸۷
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۷
مرحومه زاله علو ذوق هنری داشت و علاقمند به فرهنگ بود، شاید همین موضوع باعث شده بود که او آرزو داشت دخترش با ادبیات کشور آشنا شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ژاله علو؛ بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون و گوینده و بازیگر هنر‌های نمایشی رادیو دیروز در یکی از بیمارستان‌های تهران از دنیا رفت.

ژاله علو سال ۱۳۰۶ در محله سنگلج و در خانواده‌ای زاده شد که فرهنگ برایش اهمیت داشت. پدرش گرچه ارتشی بود ولی ذوق هنری داشت و علاقه‌مند بود دخترش با ادبیات کشور آشنا شود به همین دلیل از هفت سالگی با شروع مدرسه دیوان حافظ، سعدی و شاهنامه برایش می‌خوانده و او را تشویق می‌کرده با اشعار بزرگان کشور آشنا شود.

 او از دانشسرای مقدماتی مستقیماً وارد رادیو شد و اعلام برنامه می‌کرد همچنین از سال ۲۷ به طور جدی‌تری کار خود را در رادیو شروع کرد. نخستین نمایش رادیویی‌اش با پرویز خطیبی بود و پس از آن با مهدی قاسمی، نصرت‌الله محتشم و عزیزالله حاتمی هم همکاری کرد که در همکاری با محتشم برنامه «داستان شب» را پایه‌ریزی کردند.

او مدیریت دوبلاژ مجموعه‌هایی، چون «پت پستچی» و «سال‌های دور از خانه (اوشین)» را بر عهده داشت. علو در طول سال‌های فعالیت خود در مجموعه‌های تلویزیونی گوناگونی به ایفای نقش پرداخت و بازی در مجموعه‌های «روزی روزگاری» و «مختارنامه» در ذهن تماشاگران ماندگار است.

منبع: روزنامه قدس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.