افزایش ۶۰ درصدی استفاده از دوچرخه‌های بایدو مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | دوچرخه برای بانوان، امروز رایگان است (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ظرفیت پذیرش کمپ غدیر و بوستان وکیل‌آباد مشهد تکمیل شد | مردم به بوستان‌های دیگر تغییر مسیر بدهند شهردار مشهد مقدس: محور کار ما در مدیریت شهری ارتقای محیط زیست است ترافیک سنگین و پرحجم در مسیر‌های خروجی مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | پلیس: مردم از رانندگی شتاب‌زده پرهیز کنند سرویس‌دهی ویژه مترو مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد مشهد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت
سرخط خبرها

۱۱۰ زمین چمن مصنوعی در فهرست پروژه‌های زودبازده مناطق مختلف مشهد

  • کد خبر: ۳۰۷۰۱۹
  • ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵
۱۱۰ زمین چمن مصنوعی در فهرست پروژه‌های زودبازده مناطق مختلف مشهد
در ادامه سلسله‌جلسات دیدار مردمی رئیس کمیسیون ویژه سامان‌دهی حاشیه شهر مشهد، سیدحسین علوی‌مقدم در مسجد امام حسین (ع) محله قائم، میهمان اهالی این منطقه بود.

اواخر اردیبهشت امسال بود که دو محله قائم و سیدی مشهد در کانون توجه رسانه‌های محلی و ملی قرار گرفت. چشم‌ها به اخبار سیل دوخته شده و دل‌ها نگران از آمار تلفاتی بود که به دلیل بارندگی شدید و تحمیل خسارات گسترده به زندگی اهالی این دو محله در سرخط خبر‌ها اعلام می‌شد.

با این حال، اگرچه بیش از ۹ ماه از آن روز تلخ می‌گذرد و خدمات گسترده‌ای هم توسط مدیریت شهری به مردم ارائه شده، اما هنوز اهالی این منطقه با چالش‌هایی روبه‌رو هستند؛ از تخریب سرانه‌های خدماتی همچون بوستان‌ها و فضای‌سبز گرفته تا آسیب‌های زیرساختی به مساجد و فضا‌های فرهنگی.

در ادامه سلسله‌جلسات دیدار مردمی رئیس کمیسیون ویژه سامان‌دهی حاشیه شهر، سیدحسین علوی‌مقدم در مسجد امام حسین (ع) محله قائم، میهمان اهالی این منطقه بود تا با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی، بخشی از مشکلات، دغدغه‌ها و مطالبات مردم بازگو و حل‌وفصل شود.

رئیس کمیسیون ویژه سامان‌دهی حاشیه شهر در ابتدای این مراسم از هزینه‌های سنگین اداره شهر و چالش‌های مالی شهرداری مشهد صحبت کرد و گفت: براساس تفاهم‌نامه‌ای که با اداره کل اوقاف و امور خیریه استان منعقد شده، قرار است که پروژه‌های زودبازده وابسته به مساجد با پشتوانه مالی بیش از ۴۰۰ میلیاردتومانی تا پایان دوره ششم مدیریت شهری به بهره‌برداری برسد.

علاوه بر تفاهم‌نامه با اوقاف، از حدود ۶۶۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان به سازمان عمران شهرداری مشهد و مناطق اختصاص پیدا کرده تا همه طرح‌های مربوط به جوی‌ها، جداول و آسفالت تکمیل شود.

مابقی این رقم نیز در تفاهم مدیریت شهری با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی متمرکز بر سایر پروژه‌های زودبازده عمرانی و زیرساختی از جمله ۱۱۰ زمین ورزشی چمن مصنوعی در مناطق مختلف شهر و به‌ویژه پهنه‌های حاشیه شهر خواهد بود تا به هر ترتیب ممکن، طرح‌های زودبازده تا پایان دوره ششم مدیریت شهری بهره‌برداری شود.

هر یک ماه، ۱۰ اتوبوس جدید

تعداد محدود دستگاه‌های اتوبوس و تأخیر محسوس اتوبوس‌ها در رسیدن به ایستگاه‌ها از جمله نکات متعددی بود که مردم در گلایه از وضعیت حمل‌نقل درون‌شهری به آن اشاره کردند و رئیس کمیسیون ویژه سامان‌دهی حاشیه شهر در پاسخ به این مسائل بیان کرد: حدود یک ماه قبل بود که ۱۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل درون‌شهری مشهد الحاق شد که هر ۱۰ دستگاه در محور رسالت به‌کارگیری شدند. تا پایان هفته هم ۱۰ دستگاه دیگر به مشهد می‌رسد و برنامه‌ریزی شده تا این نوبت نیز همه دستگاه‌ها در محلات حاشیه شهر و از جمله منطقه ۷ تقسیم شوند.

علوی‌مقدم افزود: مشکل بزرگ ما این است که درحال حاضر در کشور اتوبوس تولید نمی‌شود و هر خط تولیدی که برای ساخت اتوبوس درون‌شهری راه بیفتد، پیش از آنکه به محصول برسد مکلف است براساس قرارداد‌های منعقدشده آن را به شهرداری مشهد تحویل دهد. تمرکز مدیریت شهری بر پیگیری قرارداد خرید ۴۵۰ دستگاه اتوبوسی است که هر ماه ۱۰ دستگاه اتوبوس به مشهد می‌رسد و تا تحقق مطالبات مردم این موضوع از دستورکار خارج نمی‌شود.

۱۳۵ میلیارد تومان برای فرهنگ‌سرای سبحان

بخشی دیگر از مطالبات مردم مربوط به زیرساخت‌های آب و فاضلاب بود؛ از سامان‌دهی آب‌های سطحی و جوی‌های آب گرفته تا کال‌های متعدد منطقه و حتی لوله‌گذاری‌های طرح اگو که به دلیل سیل اردیبهشت امسال دچار آسیب شده است.

مجید وحدتی‌پور، شهردار منطقه ۷ مشهد، در پاسخ به این موضوع و سایر دغدغه‌های مردم تأکید کرد: به دلیل اینکه اکثر اراضی منطقه ۷ وقف آستان قدس رضوی است، در بسیاری از پروژه‌های زیرساختی به همکاری بیش‌تر آستان قدس رضوی نیاز وجود دارد. یکی از این زمینه‌ها همین بحث اجرای طرح اگو است که زیرساخت‌های فنی آن باید با هماهنگی این نهاد اجرا شود.

وی با اشاره به سایر پروژه‌های عمرانی که در این منطقه اجرا شده است افزود: تعداد زیادی از معابر محله خلج پس از مدت‌ها پیگیری آسفالت شده‌اند. فرهنگ‌سرای سبحان با اعتبار عمرانی حدود ۱۳۵ میلیارد تومان، دهم دی‌ماه به مرحله تعیین پیمانکار می‌رسد و تا پایان هفته نیز عملیات عمرانی بازگشایی محور سبحان آغاز می‌شود و یک ماهه به بهره‌برداری می‌رسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->