بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه اعزام تیم ملی فوتسال زنان به تایلند برای شرکت در یک تورنمنت بین المللی معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف از بانوی شاعر ایرانی که نامش در فهرست دایره‌المعارف زنان شاعر عرب قرار دارد، چه می‌دانید؟ اثرات نامناسب رژیم‌های غذایی با قند زیاد در کودکان بیش فعال کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلا به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی
سرخط خبرها
تاثیرات منفی حضور بیش از حد در فضای مجازی بر زندگی مشترک

تاثیرات منفی حضور بیش از حد در فضای مجازی بر زندگی مشترک

  • کد خبر: ۳۰۷۶۳۸
  • ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۵
یک روانشناس و مدرس دانشگاه با اشاره به اینکه حضور بیش از حد در فضای مجازی تاثیرات منفی بسیاری بر زندگی مشترک زوجین دارد، فضای مجازی را عامل ایجاد سوء‌تفاهم و بی‌اعتمادی در زندگی مشترک دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سحر حیاتلو با اشاره به اینکه معمولاً کاهش کیفیت ارتباطات زوجین به دلیل کمبود وقت برای گفت‌و‌گو، در اثر حضور بیش از حد در فضای مجازی، تعاملات روزانه بین زوجین را کاهش می‌دهد، اظهار کرد: ممکن است منجر به کم‌توجهی به نیاز‌های عاطفی طرفین و کاهش صمیمیت در آنها شود. همچنین در برخی مواقع می‌تواند باعث ایجاد سوء تفاهم و بی‌اعتمادی در زندگی مشترک شود.

وی با بیان اینکه حسادت، شک و فعالیت‌های مشکوک در فضای مجازی مانند: تعامل با افراد ناشناس و مقایسه با دیگران، دیدن زندگی‌های ظاهراً ایده‌آل دیگران در شبکه‌های اجتماعی، ممکن است انتظارات غیر واقعی و تنش در فرد ایجاد کند، ادامه داد: این موارد در نهایت تاثیر بسزایی بر کیفیت و میزان سلامت روانی فرد خواهد داشت.

این روانشناس و مدرس دانشگاه تاکید کرد: همچنین فضای مجازی بدون نظارت والدین می‌تواند کودک را در معرض خطراتی مانند دسترسی به محتوای نامناسب و یا خشن، کلاهبرداری آنلاین، سوء استفاده از اطلاعات شخصی یا آزار اینترنتی قرار دهد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.